Infolinia: 801 61 62 61 | 794 464 464 | 12 631 38 30 Live chat: zostaw wiadomość
  •  

    Miejsce użytkowania:
    * nie wybrano

  •  

    Przeznaczenie do druku:
    * nie wybrano

Krok   Potrzebuję drukarki:
  • Producent urządzenia:

    * nie wybrano

    Brother Canon Dymo Epson HP Konica-Minolta Kyocera-Mita Lexmark Oki Printronix Ricoh Samsung Xerox Zebra 
  • Seria urządzenia:

    * nie wybrano

  • Model urządzenia:

    * nie wybrano

Zobacz
O firmie
Opinie Klientów
Kontakt

Opinie o Centrum Druku

9.68
(18157 opinii)
Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-04-06 21:39:58 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybka realizacja zamówienia
Szybka realizacja zamówienia

Janusz [opinia z dn. 2020-04-06 19:41:38 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
8/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
szybka obsluga,
szybka obsluga,

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-04-06 11:55:44 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Drukarka Canon mf645
Drukarka Canon mf645

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-04-03 17:43:13 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ok.
Ok.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-04-03 16:33:27 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko w jak najlepszym porządku
Wszystko w jak najlepszym porządku

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-04-03 15:51:53 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszysto ok!...
Wszysto ok!...

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-04-03 14:34:36 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Świetny sklep. Dostępność towaru...
Świetny sklep. Dostępność towaru natychmiastowa. Warta podkreślenia możliwość negocjowania ceny!! Plus rabaty Polecam

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-04-03 14:20:21 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko przebiegło sprawnie.
Wszystko przebiegło sprawnie.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-04-03 12:13:15 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Udane
Udane

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-04-02 15:09:15 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Towar OK ,zgodny z opisem! Szybka...
Towar OK ,zgodny z opisem! Szybka wysyłka, następnego dnia otrzymałem towar!

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-04-02 13:52:25 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok
ok

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-04-02 12:18:52 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Toner
Toner

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-04-02 11:56:53 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ocena pozytywna
ocena pozytywna

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-04-02 10:52:33 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
dobrze
dobrze

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-04-01 22:59:09 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybka dostawa, towar zgodny z...
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem, faktura na maila

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-04-01 17:22:48 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo szybka dostawa ;)...
Bardzo szybka dostawa ;) profesjonalna obsługa

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-04-01 13:54:18 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak zawsze szybko, profesjonalnie i...
Jak zawsze szybko, profesjonalnie i bezproblemowo.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-04-01 13:47:45 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bardzo dobra ocena
bardzo dobra ocena

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-04-01 12:16:51 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo udane zakupy! Sklep godny...
Bardzo udane zakupy! Sklep godny polecenia

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-31 21:29:54 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Kupiłem toner do Samsunga po raz...
Kupiłem toner do Samsunga po raz któryś - jest b.dobry

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-31 11:12:43 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Błyskawiczne
Błyskawiczne

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-31 11:10:55 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
internet, email. sms, skuteczne...
internet, email. sms, skuteczne negocjacje, zamwienie zakup, odbiór, idealna komunikacja dwustronna. szybka realizacja

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-31 11:10:50 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobrze
Bardzo dobrze

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-30 20:53:10 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Pozytywnie
Pozytywnie

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-30 15:29:12 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok
ok

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-30 11:39:03 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Kontakt bez problemu, miła fachowa...
Kontakt bez problemu, miła fachowa obsługa.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-28 21:18:07 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super. Jak zawsze.
Super. Jak zawsze.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-28 16:08:40 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
superudane i to w czasach trudnych...
superudane i to w czasach trudnych wyzwań !!! Chapeau bas

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-27 23:45:15 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
wspaniały sklep!
wspaniały sklep!

Piotr [opinia z dn. 2020-03-27 23:00:39 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Od lat współpracuje - idealny...
Od lat współpracuje - idealny kontakt błyskawiczna dostawa

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-27 13:47:34 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko Sprawnie super towar
Szybko Sprawnie super towar

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-27 11:13:05 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybka i bezproblemowa realziacja
Szybka i bezproblemowa realziacja

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-26 15:16:35 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Pozytywnie.
Pozytywnie.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-26 12:49:20 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko jak najbardziej profesjonalnie.
Wszystko jak najbardziej profesjonalnie.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-26 12:38:05 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok
ok

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-26 10:08:15 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko i sprawnie bez problemów,...
Szybko i sprawnie bez problemów, sprzedawca godny polecenia.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-26 07:41:04 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Od kilku lat zamawiamy tusze do...
Od kilku lat zamawiamy tusze do drukarki w centrum druku i jesteśmy zadowoleni .

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-26 07:35:46 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
JEST OK
JEST OK

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-26 00:00:51 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna, szybka realizacja...
Profesjonalna, szybka realizacja zamówienia

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-25 21:24:12 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko ok
Wszystko ok

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-25 20:57:22 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Drukarka Canon i-SENSYS MF645CX...
Drukarka Canon i-SENSYS MF645CX (3102C001)

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-25 20:33:26 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super
Super

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-25 20:22:11 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko i profesjonalnie.
Szybko i profesjonalnie.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-25 19:17:40 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Transakcja przebiegła bezproblemowo,...
Transakcja przebiegła bezproblemowo, kurier bardzo szybko dostarczył przesyłkę.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-25 19:03:54 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
wszystko ok
wszystko ok

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-23 20:58:32 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
toner, papier
toner, papier

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-23 20:46:20 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super szybki kontakt, dobra cena,...
Super szybki kontakt, dobra cena, szybka wysyłka.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-23 12:50:28 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam!!!Drukarka dobrze zapakowana,...
Polecam!!!Drukarka dobrze zapakowana, u mnie była na drugi dzień. Zakupy w Państwa firmie to sama przyjemność.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-23 11:45:19 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń.
Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-23 11:37:54 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super szybko, super sprawnie.
Super szybko, super sprawnie.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-23 10:54:22 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo szybko i sprawnie, Towar...
Bardzo szybko i sprawnie, Towar zgodny z opisem, Polecam!

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-20 18:42:32 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super szybka wysyłka, sprzęt działa,...
Super szybka wysyłka, sprzęt działa, dobrze zapakowany.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-19 20:24:22 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ok
Ok

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-19 19:29:55 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Zgodnie z zamówieniem, szybko,...
Zgodnie z zamówieniem, szybko, sprawnie

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-18 20:21:34 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Dziękuję za udana transakcję
Dziękuję za udana transakcję

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-18 19:47:55 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ok
Ok

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-18 06:41:05 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Rewelacyjny towar. Błyskawiczna...
Rewelacyjny towar. Błyskawiczna dostawa. Szczerze polecam wszystkim

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-17 09:55:50 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystkiego na wysokim poziomie.
Wszystkiego na wysokim poziomie.

Marcin [opinia z dn. 2020-03-17 08:30:17 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super kontakt i czas przeprowadzenia...
Super kontakt i czas przeprowadzenia transakcji :) Polecam w 101%-ach :)

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-12 20:07:31 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bravo!!!
Bravo!!!

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-12 18:23:48 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Toner do drukarki laserowej -...
Toner do drukarki laserowej - wszystko super

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-12 15:21:54 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Kontakt ze sklepem bardzo...
Kontakt ze sklepem bardzo dobry,asortyment szeroki.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-12 08:15:04 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
profesjonalny, konkretny
profesjonalny, konkretny

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-11 13:40:47 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super
Super

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-11 12:17:53 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
super
super

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-10 21:48:28 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super.
Super.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-10 09:39:32 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
dobry zakup
dobry zakup

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-09 22:02:06 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobrze
Bardzo dobrze

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-07 12:31:34 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Towar dotarł błyskawicznie, zgodnie z...
Towar dotarł błyskawicznie, zgodnie z zamówieniem. wszystko ok.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-05 00:29:21 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super
Super

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-04 21:30:43 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo szybka i fachowa obsługa...
Bardzo szybka i fachowa obsługa zamówienia . Produkt dostarczony kurierem poniżej 24h od zamówienia

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-04 07:13:31 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
8/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
TONER
TONER

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-03 12:50:47 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybka realizacja zamówienia,...
Szybka realizacja zamówienia, dobre ceny.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-28 22:51:42 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Podlecem, od lat kupuję w tym sklepie
Podlecem, od lat kupuję w tym sklepie

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-28 11:18:47 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobrze
Bardzo dobrze

Maciej [opinia z dn. 2020-02-28 07:04:37 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Dobrze, a nawet bardzo dobrze.
Dobrze, a nawet bardzo dobrze.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-28 05:07:34 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak zawsze szybko sprawnie bardzo...
Jak zawsze szybko sprawnie bardzo szeroki asortyment polecam wszystkim serdecznie

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-27 22:28:29 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak zwykle bez żadnych problemów
Jak zwykle bez żadnych problemów

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-27 22:10:57 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super rabaty, pełna i przejrzysta...
Super rabaty, pełna i przejrzysta informacja o promocjach Bardzo polecam

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-27 16:39:41 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
szybko, sprawnie i bez niespodzianek
szybko, sprawnie i bez niespodzianek

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-25 23:57:00 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak zawsze rewelacja
Jak zawsze rewelacja

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-24 20:15:32 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jest to sklep naprawdę godny polecenia!
Jest to sklep naprawdę godny polecenia!

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-23 12:01:55 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
!00% zadowolenia
!00% zadowolenia

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-21 11:49:15 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobrze
Bardzo dobrze

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-20 11:29:39 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
pofesjonalnie, obniżyli cenę
pofesjonalnie, obniżyli cenę

mwairfilm [opinia z dn. 2020-02-19 20:55:04 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
serwis bardzo dobry
serwis bardzo dobry

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-19 11:21:00 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam bardzo
Polecam bardzo

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-18 21:29:08 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybka dostawa, produkt zgodny z...
Szybka dostawa, produkt zgodny z zamówieniem.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-17 11:00:26 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
polecam
polecam

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-15 07:28:18 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Obsługa klienta na bardzo wysokim...
Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie, szczególnie doradztwo przedzakupowe.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-11 11:29:18 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok
ok

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-11 09:48:18 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko w jak najlepszym porządku -...
Wszystko w jak najlepszym porządku - polecam.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-10 12:08:21 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam!
Polecam!

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-10 12:02:27 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Towar zgodny z opisem, szybka...
Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka, polecam

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-08 09:40:22 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko i za dobrą cenę
Szybko i za dobrą cenę

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-07 14:35:43 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
prosty i skuteczny system...
prosty i skuteczny system wyszukiwania konkretnych produktów za pomocą filtrów

Aga grajper [opinia z dn. 2020-02-07 12:48:25 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Poprostu super
Poprostu super

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-07 10:42:06 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super szybka realizacja, towar...
Super szybka realizacja, towar dostarczony w idealnym stanie. Polecam.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-07 10:28:59 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo udany zakup ! Towar zgodny z...
Bardzo udany zakup ! Towar zgodny z opisem. Natychmiastowa wysyłka. Przejrzystość zakupów i dostaw. Polecam !

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-07 10:20:04 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Internet
Internet

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-06 21:24:41 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
wszystko ok i polecam
wszystko ok i polecam

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-06 11:02:37 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
szybko, bezboleśnie
szybko, bezboleśnie

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-05 22:42:42 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak zwykle super obsługa.
Jak zwykle super obsługa.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-05 10:07:37 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobry sklep.
Bardzo dobry sklep.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-04 17:05:12 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak zawsze wszystko ok.Kupuję od...
Jak zawsze wszystko ok.Kupuję od lat.Sklep jak najbardziej profesjonalny.Mogę polecić każdemu

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-04 11:07:42 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bardzo dobrze
bardzo dobrze

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-03 13:34:18 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wybrałem, kupiłem, zapłaciłem,...
Wybrałem, kupiłem, zapłaciłem, dostałem przesyłkę na drugi dzień.
Wszystko tak jak powinno być, nie trzeba nic więcej.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-02-03 13:23:21 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok
ok

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-31 13:47:50 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobrze
Bardzo dobrze

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-31 12:16:25 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko w najlepszym porządku.
Wszystko w najlepszym porządku.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-31 09:45:30 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobrze. Zawsze rzetelna...
Bardzo dobrze. Zawsze rzetelna informacja.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-30 13:34:00 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Oceniam pozytywnie
Oceniam pozytywnie

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-30 11:34:15 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszytko przebiegło prawidłowo
Wszytko przebiegło prawidłowo

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-30 08:00:06 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
od lat kupujemy w Centrumdruku i...
od lat kupujemy w Centrumdruku i nigdy się nie zawiedliśmy, dobra firma

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-30 06:42:12 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Zakupione urządzenie wielofunkcyjne...
Zakupione urządzenie wielofunkcyjne Brother w niedzielę po południu dostawa następnego dnia. Polecam sklep

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-29 11:04:39 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Błyskawicznie, zgodnie z...
Błyskawicznie, zgodnie z zamówieniem i względnie tanio.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-29 10:39:16 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko Ok.
Wszystko Ok.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-29 06:26:12 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
OK
OK

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-27 10:42:07 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bez problemów wszystko OK
Bez problemów wszystko OK

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-27 10:42:03 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
OK
OK

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-27 08:33:40 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsługa
Profesjonalna obsługa

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-24 22:49:49 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko super polecam.
Wszystko super polecam.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-22 22:25:20 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Swietny kontakt, bardzo duzy asortyment
Swietny kontakt, bardzo duzy asortyment

Maciej [opinia z dn. 2020-01-22 21:33:04 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna strona z możliwością...
Profesjonalna strona z możliwością dobrego porównania produktów. Profesjonalne wsparcie konsultanta na infolinii. Gorąco polecam!!!

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-21 16:12:27 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Brother
Brother

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-20 20:53:06 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Świetny kontakt zarówno przed...
Świetny kontakt zarówno przed zakupem jak i pomoc przy konfiguracji sprzętu.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-20 12:54:10 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko ok.
Wszystko ok.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-20 12:39:45 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
sprawnie, szybko, towar doskonale...
sprawnie, szybko, towar doskonale opakowany

RYSZARD [opinia z dn. 2020-01-17 17:03:40 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
profesjonalna
profesjonalna

Angie [opinia z dn. 2020-01-17 13:05:07 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Centrumdruku.com.pl standardowo...
Centrumdruku.com.pl standardowo profesjonalna obsługa i błyskawiczna dostawa. Atrakcyjne ceny.

telekom [opinia z dn. 2020-01-17 12:24:15 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bardzo dobra
bardzo dobra

Kris [opinia z dn. 2020-01-16 15:16:14 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Dobry sklep ,towar zgodny z...
Dobry sklep ,towar zgodny z oczekiwaniem.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-16 10:45:47 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
OK
OK

ZBIGNIEW [opinia z dn. 2020-01-15 12:33:38 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Dobry kontakt, profesjonalne...
Dobry kontakt, profesjonalne załatwienie sprawy.

bozboj [opinia z dn. 2020-01-15 09:38:58 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bardzo dobra obsługa
bardzo dobra obsługa

Agata [opinia z dn. 2020-01-14 14:12:08 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko, sprawnie, zgodnie z...
Szybko, sprawnie, zgodnie z oczekiwaniami

Łukasz [opinia z dn. 2020-01-14 12:49:24 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko OK. Polecam
Wszystko OK. Polecam

Paulina [opinia z dn. 2020-01-13 15:00:55 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko w porządku - bardzo szybko i...
Wszystko w porządku - bardzo szybko i sprawnie. Sprzęt bardzo dobrze opisany.

Kris [opinia z dn. 2020-01-13 13:58:06 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalny sklep godny polecenia.
Profesjonalny sklep godny polecenia.

Bogumił [opinia z dn. 2020-01-10 19:47:59 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Dostawa nietypowego produktu przed...
Dostawa nietypowego produktu przed terminem określonym na stronce, i jeszcze w świątecznym okresie.

Marcin [opinia z dn. 2020-01-10 13:43:30 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Polecam

xxxxx [opinia z dn. 2020-01-10 13:16:56 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok
ok

Grzegorz [opinia z dn. 2020-01-04 12:31:21 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko, sprawnie, bezproblemowo
Szybko, sprawnie, bezproblemowo

Andrzej [opinia z dn. 2020-01-02 11:29:13 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
OK
OK

TNT_mac [opinia z dn. 2020-01-02 09:30:03 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
8/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ok.
Ok.

AN [opinia z dn. 2020-01-01 14:54:51 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Rewelacja
Rewelacja

Mark [opinia z dn. 2019-12-31 18:17:17 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
8/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
zamówione towar na drugi dzień...
zamówione towar na drugi dzień najpóźniej 2 dni ale OK

MOSKiT Andrychów [opinia z dn. 2019-12-31 10:31:18 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Pełen profesjonalizm.
Pełen profesjonalizm.

Tari [opinia z dn. 2019-12-31 10:25:02 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Rzetelna i profesjonalna firma
Rzetelna i profesjonalna firma

RENATA [opinia z dn. 2019-12-30 17:46:37 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Transakcja przebiegła pomyślnie,...
Transakcja przebiegła pomyślnie, zapakowanie super

Marek [opinia z dn. 2019-12-30 11:49:03 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Polecam

DMD [opinia z dn. 2019-12-27 09:43:37 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Dobra współpraca, polecam
Dobra współpraca, polecam

Robert [opinia z dn. 2019-12-26 21:00:31 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
OK.
OK.

H7 [opinia z dn. 2019-12-26 15:02:04 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super
Super

Ireneusz [opinia z dn. 2019-12-24 09:12:40 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Godne zaufania i polecenia.
Godne zaufania i polecenia.

Alicja [opinia z dn. 2019-12-23 14:30:11 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bardzo dobrze
bardzo dobrze

Grzegorz [opinia z dn. 2019-12-23 13:08:26 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Towar zgodny z opisem, szybka...
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa. Polecam !

kupujący [opinia z dn. 2019-12-23 08:25:12 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super pod każdym względem. Gorąco...
Super pod każdym względem. Gorąco polecam

sebek [opinia z dn. 2019-12-20 23:09:39 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
gorąco polecam
gorąco polecam

Szachmat [opinia z dn. 2019-12-20 12:35:24 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobry kontakt, realizacja...
Bardzo dobry kontakt, realizacja praktycznie natychmiastowa. Cena bardzo atrakcyjna. Polecam.

Łukasz [opinia z dn. 2019-12-19 21:22:34 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Świetny sklep. Szczerze mówiąc,...
Świetny sklep. Szczerze mówiąc, drukarki i tonery będę kupować już tylko tam. Świetni doradcy, kompleksowa informacja na stronie, czytelna forma. Różne promocje, łatwo osiągalne. Dostawa błyskawiczna. Polecam bez wahania,

haka [opinia z dn. 2019-12-19 18:39:37 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Pelen profesjonalizm , polecam !
Pelen profesjonalizm , polecam !

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2019-12-19 18:20:15 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
OK
OK

Marek [opinia z dn. 2019-12-19 17:59:12 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
8/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
OK zamówione wysłane tego samego...
OK zamówione wysłane tego samego dnia jutro u mnie

AgL [opinia z dn. 2019-12-19 17:03:52 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak zawsze ok
Jak zawsze ok

Sylwia [opinia z dn. 2019-12-19 11:10:56 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jestem zadowolona z zakupów.
Jestem zadowolona z zakupów.

Danuta [opinia z dn. 2019-12-19 10:07:36 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Od kilku lat kupuje w Centrum Druku i...
Od kilku lat kupuje w Centrum Druku i jestem zadowolona z porad i fachowej obsługi

Adam [opinia z dn. 2019-12-19 07:13:05 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Świetna obsługa, szybki czas...
Świetna obsługa, szybki czas realizacji - bardzo dobre doradztwo.

magic [opinia z dn. 2019-12-18 23:08:16 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
SUPER
SUPER

Krtzysztof [opinia z dn. 2019-12-18 18:39:11 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
OK
OK

Jerzy [opinia z dn. 2019-12-18 12:06:41 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Opinia bardzo dobra. Polecam sklep...
Opinia bardzo dobra. Polecam sklep centrumdruku.

JAREK [opinia z dn. 2019-12-17 14:54:11 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Drukarki i materiały eksploatacyjne...
Drukarki i materiały eksploatacyjne kupuje u nich. Szybko i bezbłędnie.

joanka [opinia z dn. 2019-12-17 07:11:07 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
polecam
polecam

Andrzej [opinia z dn. 2019-12-16 15:39:20 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak dotąd, żadnych uwag krytycznych....
Jak dotąd, żadnych uwag krytycznych. Firma solidna, dbająca o relacje z klientami, nawet tymi odzywającymi się kilka razy w roku.

Marek [opinia z dn. 2019-12-14 17:40:43 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
8/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
wszystko w porządku.towar dobrze...
wszystko w porządku.towar dobrze zapakowany.

gorg2 [opinia z dn. 2019-12-13 14:36:55 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Rzetelna firma, godna polecenia
Rzetelna firma, godna polecenia

krzysztof [opinia z dn. 2019-12-13 10:25:14 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
8.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
pozytywnie
pozytywnie

Rafał [opinia z dn. 2019-12-13 09:48:01 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Pełen profesjonalizm. Polecam
Pełen profesjonalizm. Polecam

lewy [opinia z dn. 2019-12-12 20:13:08 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
super
super

AS [opinia z dn. 2019-12-12 16:44:30 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
OKI
OKI

Agata [opinia z dn. 2019-12-12 14:09:36 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
przydatna formuła negocjowania ceny -...
przydatna formuła negocjowania ceny - udało mi się zaoszczędzić kilkadziesiąt złotych :) Bardzo szybka realizacja zamówienia.

LinK [opinia z dn. 2019-12-12 13:38:41 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Extra
Extra

Eurofirany [opinia z dn. 2019-12-12 13:24:21 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super. Cena, jakość i ekspresowa...
Super. Cena, jakość i ekspresowa wysyłka.

Zbyszek [opinia z dn. 2019-12-12 12:02:07 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Realizacja i dostawa zamówienia bez zast
Realizacja i dostawa zamówienia bez zastrzeżeń.

Ania [opinia z dn. 2019-12-12 11:02:56 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Polecam

Anna [opinia z dn. 2019-12-11 21:58:10 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Dobra, merytoryczna obsługa.
Dobra, merytoryczna obsługa.

zakup drukarki [opinia z dn. 2019-12-11 13:58:20 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka.
Bardzo dobry kontakt, szybka wysyłka.

Wacław [opinia z dn. 2019-12-11 13:17:00 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko i sprawnie.
Szybko i sprawnie.

Janek [opinia z dn. 2019-12-11 11:27:28 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Polecam

Ok [opinia z dn. 2019-12-11 10:44:12 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ok, wszystko dobrze
Ok, wszystko dobrze

M.Piskorski [opinia z dn. 2019-12-11 10:43:19 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsługa. Polecam
Profesjonalna obsługa. Polecam

Trafik [opinia z dn. 2019-12-09 12:47:09 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ekspresowo i profesjonalnie
Ekspresowo i profesjonalnie

PIM [opinia z dn. 2019-12-09 09:24:00 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybka obsługa, bezproblemowy kontakt i
Szybka obsługa, bezproblemowy kontakt i dostawa prosto do firmy. Polecam serdecznie.

Aga [opinia z dn. 2019-12-07 11:31:24 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
jak zwykle bez problemu szybko i sprawni
jak zwykle bez problemu szybko i sprawnie

Jestem zadowolony [opinia z dn. 2019-12-07 10:59:49 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybka obsługa
Szybka obsługa

Henryk [opinia z dn. 2019-12-06 14:15:20 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
To jest obsługa !!!! Szybko, sprawnie i
To jest obsługa !!!! Szybko, sprawnie i profesjonalnie

Stanisław [opinia z dn. 2019-12-06 13:34:52 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam ten sklep
Polecam ten sklep

Super [opinia z dn. 2019-12-06 13:24:00 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super
Super

Monika Piotrowska [opinia z dn. 2019-12-06 12:02:48 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam ten sklep.
Polecam ten sklep.

Zbigniew [opinia z dn. 2019-12-06 11:31:44 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Korzystam z usług krakowskiego...
Korzystam z usług krakowskiego Centrum Druku od wielu lat. Kupiłam drukarkę (Brother), wielokrotnie zamawiałem tonery. Strona internetowa jest przejrzysta, łatwo ustalić w sposób precyzyjny, co się chce, do jakiego modelu etc. Sposób płatności - do wyboru. Ja płacę szybkim przelewem z konta - proste i wygodne. Na jakości produktów i terminie dostawy nigdy się nie zawiodłem. Polecam tę firmę bez wahania !

ilość opinii na stronie: 50 100 200 
wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .. 91 prawo

Centrum Druku działa w branży IT PRINT już ponad 20 lat, sukcesywnie umacniając swoją pozycję lidera na rynku. Naszą siłą jest wysoka jakość usług zgodna z normami ISO 9001 oraz ISO 14001, co systematycznie monitoruje i potwierdza renomowana organizacja certyfikująca -  Dekra. Naszym priorytetem jest sukcesywne usprawnianie funkcjonujących u nas systemów zarządzania udoskonalanie ich tak, aby nasi klienci mogli dokonywać szybkich, wygodnych zakupów.

Certyfikat ISO

Dzięki autoryzacjom kluczowych producentów urządzeń drukujących takich jak HP, Xerox, Canon, Brother, OKI itd. oraz własnym powierzchniom magazynowym znaczna część produktów w Centrum Druku posiada status 24h, docierając do naszych Klientów już następnego dnia od złożenia zamówienia. Dzięki odpowiedniej przestrzeni magazynowej najpopularniejsze produkty są dostępne od ręki.

Nasi eksperci dysponują szeroką wiedzą o urządzeniach drukujących i na co dzień pomagają setkom Klientów wybrać odpowiedni sprzęt drukujący. Ekspercką wiedzą dzielimy się bezpłatnie, gdyż zależy nam, aby dla naszych Klientów pracowały dokładnie takie urządzenia, jakich potrzebują.

Tysiące zadowolonych klientów korzysta również z naszego Serwisu Urządzeń Drukujących, który świadczy usługi napraw gwarancyjnych i pogwarancyjnych drukarek, urządzeń wielofunkcyjnych
i skanerów, a także służy radą i pomocą w załatwianiu reklamacji gwarancyjnych.

Jako partner strategiczny firmy HP jesteśmy oficjalnym dystrybutorem technologii 3D HP Multi Jet Fusion w Polsce. W ramach projektu HP3D.pl dążąc do popularyzacji produkcji addytywnej w naszym kraju, wskazujemy przedsiębiorcom pełne spektrum możliwości, związanych wytwarzaniem przyrostowym (druk 3D).

Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku

Dowiedz się, co jeszcze nas wyróżnia.

Co wyróżnia dobry sklep internetowy?

Dowiedz się, co tak naprawdę możesz zyskać kupując w odpowiednim miejscu!

1. Otrzymasz zamówione produkty w 24h

Rozbudowane zaplecze magazynowe umożliwia dostarczanie Klientom popularnych produktów już na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

2. Kupisz sprzęt spełniający Twoje wymagania

Wyspecjalizowana kadra pomaga Klientom wybrać odpowiedni sprzęt spośród pełnej gamy produktów oferowanych na rynku.

3. Nie przepłacisz

Konkurencyjne ceny, korzystne promocje oraz bezpłatna dostawa pozwalają Klientom oszczędzać.

4. Oszczędzisz sobie problemów

Pozytywne opinie na temat sklepu, certyfikaty jakości przyznawane przez niezależne organizacje, a także (rozbudowana, łatwa w obsłudze) strona internetowa oferująca wiele dogodnych form zakupu ... są gwarancją pewnych i bezpiecznych zakupów. .... gwarantują pewne i bezpieczne zakupy.

Centrum Druku

NIP:
679-27-02-228
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Infolinia:
801 61 62 61
794 464 464
12 631 38 30
(koszt połączenia zgodny z cennikiem opłat operatora)
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

SKONTAKTUJ SIĘ Z CENTRUM DRUKU

Szukasz odpowiedniej drukarki i potrzebujesz porady eksperta? Chcesz poznać bliżej naszą ofertę?
Skontaktuj się z Centrum Druku!
Wybierz zagadnienie:
 
Imię i nazwisko:
Adres e-mail:
Treść wiadomości:
Przepisz kod:
token

Informujemy, że z dniem 29 lutego 2020 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku AM Stachura sp.k. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000830855. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.
Telefon:12 631 38 42
Telefon:12 631 20 72
Telefony:12 446 71 9412 446 71 9512 446 71 96
Telefony:12 631 38 3112 631 38 3812 631 38 44
Telefon:12 446 71 85
Telefon:12 631 38 42

Salon sprzedaży / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Telefon:
12 631 38 30
E-mail:

Magazyn / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-17:00
Adres:
ul. Mierzeja Wiślana 11
30-732 Kraków
Telefony:
12 446 71 97
12 446 71 88
12 446 71 99
E-mail:

Serwis Urządzeń Drukujących

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Biura

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 631 20 79
E-mail:


Dział handlowy - zapytania ogólne12 631 38 30 (wew. 1)

Telefony:
Dominik Strychalski12 631 38 38
Grzegorz Pabian12 631 38 49
Tomasz Betlej12 631 38 33
Dawid Supel12 631 38 46
Sławomir Sala12 631 38 41
Bartosz Jakubowicz12 631 38 47
Agnieszka Michałowska12 631 38 42
Radosław Tabor12 631 38 35
Marcin Śpiewak12 631 38 40
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - obsługa zamówień internetowych12 631 38 30 (wew. 2)

Telefony:
Michał Strzelecki12 631 38 34
Joanna Sumera12 631 38 43
Piotr Boruta12 631 38 39
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - zespół ds. abonamentu881 464 464 (wew. 3)

Telefony:
Rafał Pipała
Mirosław Sirko
12 631 38 48
GSM 733 98 00 88
12 631 38 36
GSM 883 576 225
E-mail:

Sprzedaż hurtowa12 631 38 33

Telefon:
Tomasz Betlej12 631 38 33
E-mail:

Magazyn - informacja dotycząca wysyłek

Telefony:
Tomasz Depowski12 446 71 97
Sebastian Jakubas12 446 71 88
Tomasz Wierzbowski12 446 71 99
E-mail:

Marketing i rozwój biznesu 12 631 38 30 (wew. 6)

Telefony:
Mariusz Chmura12 631 20 70
E-mail:

IT - pomoc w obsłudze strony www12 631 38 30 (wew. 7)

Telefony:
Tomasz Budek12 631 20 75
E-mail:
 

Serwis urządzeń drukujących 12 631 38 30 (wew. 4)

Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Księgowość 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
12 446 71 90
12 446 71 93
E-mail:

Przetargi

Telefon:
Mirosław Sirko12 631 38 36
E-mail:

Dział rozliczeń 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
Agata Dymek12 446 71 94
Marta Jagła12 446 71 96
E-mail:

Dział jakości

Telefony:
Ewelina Miłota12 631 20 73
E-mail:

Ważne! Strona internetowa Centrum Druku stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka, są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania. Kliknij zgadzam się, aby niniejsza informacja nie pojawiała się lub dowiedz się więcej na temat cookies i naszej polityki prywatności.
Informujemy, że z dniem 29 lutego 2020 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku AM Stachura sp.k. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000830855. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.