Infolinia: 801 61 62 61 | 794 464 464 | 12 631 38 30 Live chat: porozmawiaj z konsultantem
  •  

    Miejsce użytkowania:
    * nie wybrano

  •  

    Przeznaczenie do druku:
    * nie wybrano

Krok   Potrzebuję drukarki:
  • Producent urządzenia:

    * nie wybrano

    Brother Canon Dymo Epson HP Konica-Minolta Kyocera-Mita Lexmark Oki Printronix Ricoh Samsung Xerox Zebra 
  • Seria urządzenia:

    * nie wybrano

  • Model urządzenia:

    * nie wybrano

Zobacz
O firmie
Opinie Klientów
Kontakt

Opinie o Centrum Druku

9.68
(18165 opinii)
Dariusz Rusiłowicz [opinia z dn. 2019-10-03 11:48:18 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ze sklepem współpracuję od 10 lat, nig
ze sklepem współpracuję od 10 lat, nigdy nie było żadnych problemów, gorąco polecam

Jarek [opinia z dn. 2019-10-03 11:36:17 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam z czystym sumieniem
Polecam z czystym sumieniem

Dariusz [opinia z dn. 2019-10-03 10:06:04 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Duży wybór sprzętu, możliwość porównania
Duży wybór sprzętu, możliwość porównania kosztów eksploatacji. Często kupuję w tym sklepie i polecam.

JSDRI6SIASI [opinia z dn. 2019-10-02 12:38:16 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
YTKDSIKS4K
YTKDSIKS4K

Ok [opinia z dn. 2019-10-02 12:02:50 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ok ok ok
Ok ok ok

DM [opinia z dn. 2019-10-02 11:24:00 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Polecam

Polecam [opinia z dn. 2019-10-02 10:19:33 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko sprawnie, miły rabat.
Wszystko sprawnie, miły rabat.

Magda [opinia z dn. 2019-10-02 10:09:23 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam.
Polecam.

Adam [opinia z dn. 2019-10-02 08:28:33 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam, solidny sklep. Mimo pomyłki...
Polecam, solidny sklep. Mimo pomyłki w zamówieniu materiałów eksploatacyjnych sklep zauważył to, skontaktował się i zamienił materiały nie pobierając dodatkowej opłaty. Również nie wyrównał ceny w górę.

rw [opinia z dn. 2019-10-01 21:37:16 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko, sprawnie, bez problemu. Na...
Szybko, sprawnie, bez problemu. Na stronie wszystkie niezbędne informacje o produktach, które pomagają w podjęciu decyzji o zakupie

dziadek [opinia z dn. 2019-10-01 15:41:25 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
super
super

Paweł [opinia z dn. 2019-10-01 11:56:45 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Serdecznie polecam,...
Serdecznie polecam, najprofesjonalniejszy sklep

FImago [opinia z dn. 2019-09-30 08:55:18 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
wszystko ok
wszystko ok

Rafał Korczewski [opinia z dn. 2019-09-28 22:17:50 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
100 % OK
100 % OK

Ted [opinia z dn. 2019-09-27 14:49:23 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam sklep i pozdrawiam obsługę.
Polecam sklep i pozdrawiam obsługę.

Andrzej [opinia z dn. 2019-09-27 12:28:10 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Udane zakupy, polecam sklep
Udane zakupy, polecam sklep

Stanisław [opinia z dn. 2019-09-27 11:47:42 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobra obsługa
Bardzo dobra obsługa

Daro [opinia z dn. 2019-09-27 10:24:46 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak zawsze szybko i profesjonalne
Jak zawsze szybko i profesjonalne

AndrzejM [opinia z dn. 2019-09-26 10:51:40 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
To kolejne moje zakupy w tym sklepie....
To kolejne moje zakupy w tym sklepie. Wszystko OK. Tak trzymać!!!

AndrzejM [opinia z dn. 2019-09-26 10:47:35 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
To kolene zakupy w tym sklepie. Wszystko
To kolene zakupy w tym sklepie. Wszystko OK. Tak trzymać!

akian [opinia z dn. 2019-09-26 10:25:08 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak zwykle OK
Jak zwykle OK

Bardzo profesjonalana obsługa, zrobiłem kilka zakupów na przestrzeni lat. Działa negocjowanie cen. N [opinia z dn. 2019-09-26 10:12:05 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Po prostu POLECAM
Po prostu POLECAM

Bomasz [opinia z dn. 2019-09-26 09:42:44 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak zawsze wszystko ok
Jak zawsze wszystko ok

Wojciech [opinia z dn. 2019-09-25 11:41:22 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Uważam, że Centrum Druku jest bardzo dob
Uważam, że Centrum Druku jest bardzo dobrym sklepem.

Paweł [opinia z dn. 2019-09-25 11:07:33 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Korzystam od lat i nie zamierzam tego zm
Korzystam od lat i nie zamierzam tego zmieniać. Polecam.

Mirosław [opinia z dn. 2019-09-25 10:10:37 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Świetna obsługa, bo zamówiłem produkt w
Świetna obsługa, bo zamówiłem produkt w poniedziałek, a już w środę go otrzymałem. Dziękuję.

Łukasz [opinia z dn. 2019-09-23 18:35:23 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Kupuję tam od dawna. Polecam!
Kupuję tam od dawna. Polecam!

Kamila [opinia z dn. 2019-09-23 14:44:29 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
rewelacja, kontakt i szybkość...
rewelacja, kontakt i szybkość realizacji zamówienia

Jerzy [opinia z dn. 2019-09-23 12:39:30 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Sprawnie. Szybko. Dobry kontakt.
Sprawnie. Szybko. Dobry kontakt.

Krzysztof [opinia z dn. 2019-09-23 12:28:02 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok
ok

ok [opinia z dn. 2019-09-23 11:35:51 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok jest git
ok jest git

Waldemar [opinia z dn. 2019-09-23 08:28:08 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
8/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Dobra
Dobra

Mykola [opinia z dn. 2019-09-21 20:19:03 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Polecam

artur.wojcik [opinia z dn. 2019-09-21 13:28:43 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna, szybka i sprawna obsługa.
Profesjonalna, szybka i sprawna obsługa. Dobre ceny.

Mirosław [opinia z dn. 2019-09-20 15:24:20 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
8/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Nie mam zastrzeżeń, jestem zadowolony...
Nie mam zastrzeżeń, jestem zadowolony z zakupu.

Jarosław [opinia z dn. 2019-09-20 11:15:30 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Pełny profesjonalizm. Duży wybór...
Pełny profesjonalizm. Duży wybór drukarek i akcesoriów. Polecam.

Krzysiek [opinia z dn. 2019-09-20 10:19:15 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
POLECAM!!!
POLECAM!!!

Magda [opinia z dn. 2019-09-20 09:57:07 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam, profesjonalna i szybka obsługa.
Polecam, profesjonalna i szybka obsługa.

Krzysztof [opinia z dn. 2019-09-20 07:34:38 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bez żadnych niewiadomych, doradztwo ,...
bez żadnych niewiadomych, doradztwo , informacje na stronie , wszystko tak jak powinno wyglądać

Przemo 1947 [opinia z dn. 2019-09-19 15:32:18 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jestem zadowolony. Od lat tu kupuję
Jestem zadowolony. Od lat tu kupuję

marek [opinia z dn. 2019-09-19 15:05:43 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super!
Super!

AR [opinia z dn. 2019-09-19 14:30:43 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko oki, świetny kontakt i czas...
Wszystko oki, świetny kontakt i czas dostawy, zabezpieczenie produktu.

MFP [opinia z dn. 2019-09-19 13:13:55 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Towar zgodny z zamówionym....
Towar zgodny z zamówionym. Szybka dostawa.

Magdalena [opinia z dn. 2019-09-16 21:47:21 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam.
Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam.

Paweł [opinia z dn. 2019-09-16 12:55:12 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Gorąco polecam, szybko,...
Gorąco polecam, szybko, profesjonalnie oraz z możliwością negocjacji ceny. Jestem bardzo zadowolony z poziomu i szybkości obsługi.

AZ [opinia z dn. 2019-09-16 09:23:13 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Transakcja szybka i bez problemowa
Transakcja szybka i bez problemowa

mmar1gd [opinia z dn. 2019-09-15 08:47:21 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Polecam

Karolina Iwanicka [opinia z dn. 2019-09-14 18:25:40 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Pełen profesjonalizm
Pełen profesjonalizm

mikel [opinia z dn. 2019-09-14 11:29:22 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Polecam

Mariusz Dziobek [opinia z dn. 2019-09-14 09:56:46 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Polecam

ilość opinii na stronie: 50 100 200 
wybierz stronę: lewo1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .. 364 prawo

Centrum Druku działa w branży IT PRINT już ponad 20 lat, sukcesywnie umacniając swoją pozycję lidera na rynku. Naszą siłą jest wysoka jakość usług zgodna z normami ISO 9001 oraz ISO 14001, co systematycznie monitoruje i potwierdza renomowana organizacja certyfikująca -  Dekra. Naszym priorytetem jest sukcesywne usprawnianie funkcjonujących u nas systemów zarządzania udoskonalanie ich tak, aby nasi klienci mogli dokonywać szybkich, wygodnych zakupów.

Certyfikat ISO

Dzięki autoryzacjom kluczowych producentów urządzeń drukujących takich jak HP, Xerox, Canon, Brother, OKI itd. oraz własnym powierzchniom magazynowym znaczna część produktów w Centrum Druku posiada status 24h, docierając do naszych Klientów już następnego dnia od złożenia zamówienia. Dzięki odpowiedniej przestrzeni magazynowej najpopularniejsze produkty są dostępne od ręki.

Nasi eksperci dysponują szeroką wiedzą o urządzeniach drukujących i na co dzień pomagają setkom Klientów wybrać odpowiedni sprzęt drukujący. Ekspercką wiedzą dzielimy się bezpłatnie, gdyż zależy nam, aby dla naszych Klientów pracowały dokładnie takie urządzenia, jakich potrzebują.

Tysiące zadowolonych klientów korzysta również z naszego Serwisu Urządzeń Drukujących, który świadczy usługi napraw gwarancyjnych i pogwarancyjnych drukarek, urządzeń wielofunkcyjnych
i skanerów, a także służy radą i pomocą w załatwianiu reklamacji gwarancyjnych.

Jako partner strategiczny firmy HP jesteśmy oficjalnym dystrybutorem technologii 3D HP Multi Jet Fusion w Polsce. W ramach projektu HP3D.pl dążąc do popularyzacji produkcji addytywnej w naszym kraju, wskazujemy przedsiębiorcom pełne spektrum możliwości, związanych wytwarzaniem przyrostowym (druk 3D).

Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku

Dowiedz się, co jeszcze nas wyróżnia.

Co wyróżnia dobry sklep internetowy?

Dowiedz się, co tak naprawdę możesz zyskać kupując w odpowiednim miejscu!

1. Otrzymasz zamówione produkty w 24h

Rozbudowane zaplecze magazynowe umożliwia dostarczanie Klientom popularnych produktów już na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

2. Kupisz sprzęt spełniający Twoje wymagania

Wyspecjalizowana kadra pomaga Klientom wybrać odpowiedni sprzęt spośród pełnej gamy produktów oferowanych na rynku.

3. Nie przepłacisz

Konkurencyjne ceny, korzystne promocje oraz bezpłatna dostawa pozwalają Klientom oszczędzać.

4. Oszczędzisz sobie problemów

Pozytywne opinie na temat sklepu, certyfikaty jakości przyznawane przez niezależne organizacje, a także (rozbudowana, łatwa w obsłudze) strona internetowa oferująca wiele dogodnych form zakupu ... są gwarancją pewnych i bezpiecznych zakupów. .... gwarantują pewne i bezpieczne zakupy.

Centrum Druku

NIP:
679-27-02-228
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Infolinia:
801 61 62 61
794 464 464
12 631 38 30
(koszt połączenia zgodny z cennikiem opłat operatora)
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

SKONTAKTUJ SIĘ Z CENTRUM DRUKU

Szukasz odpowiedniej drukarki i potrzebujesz porady eksperta? Chcesz poznać bliżej naszą ofertę?
Skontaktuj się z Centrum Druku!
Wybierz zagadnienie:
 
Imię i nazwisko:
Adres e-mail:
Treść wiadomości:
Przepisz kod:
token

Informujemy, że z dniem 29 lutego 2020 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku AM Stachura sp.k. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000830855. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.
Telefon:12 631 38 42
Telefon:12 631 20 72
Telefony:12 446 71 9412 446 71 9512 446 71 96
Telefony:12 631 38 3112 631 38 3812 631 38 44
Telefon:12 446 71 85
Telefon:12 631 38 42

Salon sprzedaży / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Telefon:
12 631 38 30
E-mail:

Magazyn / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-17:00
Adres:
ul. Mierzeja Wiślana 11
30-732 Kraków
Telefony:
12 446 71 97
12 446 71 88
12 446 71 99
E-mail:

Serwis Urządzeń Drukujących

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Biura

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 631 20 79
E-mail:


Dział handlowy - zapytania ogólne12 631 38 30 (wew. 1)

Telefony:
Dominik Strychalski12 631 38 38
Grzegorz Pabian12 631 38 49
Tomasz Betlej12 631 38 33
Dawid Supel12 631 38 46
Sławomir Sala12 631 38 41
Bartosz Jakubowicz12 631 38 47
Agnieszka Michałowska12 631 38 42
Radosław Tabor12 631 38 35
Marcin Śpiewak12 631 38 40
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - obsługa zamówień internetowych12 631 38 30 (wew. 2)

Telefony:
Michał Strzelecki12 631 38 34
Joanna Sumera12 631 38 43
Piotr Boruta12 631 38 39
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - zespół ds. abonamentu881 464 464 (wew. 3)

Telefony:
Rafał Pipała
Mirosław Sirko
12 631 38 48
GSM 733 98 00 88
12 631 38 36
GSM 883 576 225
E-mail:

Sprzedaż hurtowa12 631 38 33

Telefon:
Tomasz Betlej12 631 38 33
E-mail:

Magazyn - informacja dotycząca wysyłek

Telefony:
Tomasz Depowski12 446 71 97
Sebastian Jakubas12 446 71 88
Tomasz Wierzbowski12 446 71 99
E-mail:

Marketing i rozwój biznesu 12 631 38 30 (wew. 6)

Telefony:
Mariusz Chmura12 631 20 70
E-mail:

IT - pomoc w obsłudze strony www12 631 38 30 (wew. 7)

Telefony:
Tomasz Budek12 631 20 75
E-mail:
 

Serwis urządzeń drukujących 12 631 38 30 (wew. 4)

Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Księgowość 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
12 446 71 90
12 446 71 93
E-mail:

Przetargi

Telefon:
Mirosław Sirko12 631 38 36
E-mail:

Dział rozliczeń 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
Agata Dymek12 446 71 94
Marta Jagła12 446 71 96
E-mail:

Dział jakości

Telefony:
Ewelina Miłota12 631 20 73
E-mail:

Ważne! Strona internetowa Centrum Druku stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka, są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania. Kliknij zgadzam się, aby niniejsza informacja nie pojawiała się lub dowiedz się więcej na temat cookies i naszej polityki prywatności.
Informujemy, że z dniem 29 lutego 2020 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku AM Stachura sp.k. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000830855. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.