Infolinia: 801 61 62 61 | 794 464 464 | 12 631 38 30 Live chat: porozmawiaj z konsultantem
  •  

    Miejsce użytkowania:
    * nie wybrano

  •  

    Przeznaczenie do druku:
    * nie wybrano

Krok   Potrzebuję drukarki:
  • Producent urządzenia:

    * nie wybrano

    Brother Canon Dymo Epson HP Konica-Minolta Kyocera-Mita Lexmark Oki Printronix Ricoh Samsung Xerox Zebra 
  • Seria urządzenia:

    * nie wybrano

  • Model urządzenia:

    * nie wybrano

Zobacz
O firmie
Opinie Klientów
Kontakt

Opinie o Centrum Druku

9.68
(18073 opinii)
Dariusz Zajączkowski [opinia z dn. 2019-08-27 11:21:04 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bezproblemowy kontakt,,szybka transakcja
Bezproblemowy kontakt,,szybka transakcja, towar zgodny z opisem

Dominik [opinia z dn. 2019-08-27 10:24:32 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami, poleca
Wszystko zgodnie z oczekiwaniami, polecam.

Marek [opinia z dn. 2019-08-26 19:53:51 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super obsługa
Super obsługa

MIKOŁAJ [opinia z dn. 2019-08-26 13:35:15 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
OK
OK

Artur [opinia z dn. 2019-08-26 13:05:18 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
polecam
polecam

Rafal [opinia z dn. 2019-08-24 10:01:53 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam gorąco
Polecam gorąco

Barbara [opinia z dn. 2019-08-24 09:19:40 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybka realizacja zamówienia :)
Szybka realizacja zamówienia :)

P.B.Administracja Piotr Bukowski [opinia z dn. 2019-08-22 21:28:06 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Po raz kolejny wszystko w jak...
Po raz kolejny wszystko w jak najlepszym porządku :)

P.B.Administracja Piotr Bukowski [opinia z dn. 2019-08-22 21:20:46 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Po raz kolejny wszystko w jak najlepszym
Po raz kolejny wszystko w jak najlepszym porządku :)

UKS9 [opinia z dn. 2019-08-22 16:21:47 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam - możliwość negocjacji ceny,...
Polecam - możliwość negocjacji ceny, bardzo profesjonalna i miła obsługa, towar wysokiej jakości w dobrej cenie. Możliwość wyboru firmy kurierskiej i sposobu dostawy.

Monia [opinia z dn. 2019-08-22 14:57:35 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
zamawiałam nie pierwszy...
zamawiałam nie pierwszy raz,profesjonalne podejście do klienta,dalej będę robiła zakupy POLECAM

mazur [opinia z dn. 2019-08-22 14:47:41 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super
Super

Alicja [opinia z dn. 2019-08-22 11:20:23 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
jestem zadowolona
jestem zadowolona

mglusz [opinia z dn. 2019-08-21 23:34:22 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
szybko i sprawnie
szybko i sprawnie

Dominik [opinia z dn. 2019-08-21 17:33:07 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Dobrze
Dobrze

GORO [opinia z dn. 2019-08-21 11:04:57 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko ok
Wszystko ok

MARIAN [opinia z dn. 2019-08-21 10:50:51 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Godne polecenia
Godne polecenia

ppp [opinia z dn. 2019-08-21 10:08:41 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
polecam
polecam

Mirek [opinia z dn. 2019-08-20 10:24:13 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalizm
Profesjonalizm

jurek [opinia z dn. 2019-08-20 08:56:25 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam robić tam zakupy
Polecam robić tam zakupy

mglusz [opinia z dn. 2019-08-16 14:00:09 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bezproblemowo
bezproblemowo

Justyna [opinia z dn. 2019-08-16 12:13:55 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko super sprawnie.
Wszystko super sprawnie.

Waldemar [opinia z dn. 2019-08-16 10:53:16 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
OK! OK!
OK! OK!

Geo [opinia z dn. 2019-08-16 10:21:16 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Polecam

JohnCreasy [opinia z dn. 2019-08-15 14:58:07 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko idealnie!
Wszystko idealnie!

ewa [opinia z dn. 2019-08-15 11:46:11 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna i szybka obsługa. Bardzo p
Profesjonalna i szybka obsługa. Bardzo przejrzysta strona.

Polecam serdecznie [opinia z dn. 2019-08-15 10:46:23 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesionalna obsługa. Polecam
Profesionalna obsługa. Polecam

joanna [opinia z dn. 2019-08-14 21:07:49 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok, super
ok, super

Olo [opinia z dn. 2019-08-14 11:05:10 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko, sprawnie.
Szybko, sprawnie.

zoltalar [opinia z dn. 2019-08-14 10:12:56 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko super. Strona www jest swietna!
Wszystko super. Strona www jest swietna!

barges [opinia z dn. 2019-08-13 11:48:20 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
cóż firma godna polecenia zero...
cóż firma godna polecenia zero problemów dobra

NN [opinia z dn. 2019-08-12 10:50:07 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok
ok

Super, szybka dostawa, produkt odpowiadał zamówionymi . Polecam [opinia z dn. 2019-08-11 17:14:41 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam zakupy w tym sklepie, szybka, pr
Polecam zakupy w tym sklepie, szybka, profesjonalna obsługa

Andrzej [opinia z dn. 2019-08-10 13:00:23 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
polecam zakupy w tym sklepie
polecam zakupy w tym sklepie

Karol [opinia z dn. 2019-08-10 11:51:02 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo szybko i skutecznie :)
Bardzo szybko i skutecznie :)

Milena [opinia z dn. 2019-08-10 10:26:44 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super
Super

Aneta [opinia z dn. 2019-08-09 16:24:43 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Gorąco polecam wszystkim
Gorąco polecam wszystkim

Jacek [opinia z dn. 2019-08-09 13:15:40 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jestem zadowolony z zakupu
Jestem zadowolony z zakupu

Piotr [opinia z dn. 2019-08-08 16:26:35 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Obsługa jak zawsze, szybko,...
Obsługa jak zawsze, szybko, terminowo, zgodnie z zamówienie! Polecam!

Jerwil [opinia z dn. 2019-08-07 17:48:03 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko na 5
Wszystko na 5

Milena [opinia z dn. 2019-08-07 16:40:08 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super
Super

JACEK [opinia z dn. 2019-08-07 13:55:05 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
SPRAWNIE
SPRAWNIE

nowi [opinia z dn. 2019-08-07 11:06:43 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jestem zadowolony
Jestem zadowolony

zukauskas [opinia z dn. 2019-08-07 10:42:27 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam sprzedającego.
Polecam sprzedającego.

joanna [opinia z dn. 2019-08-07 10:36:11 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
godna polecenia firma
godna polecenia firma

Kasia [opinia z dn. 2019-08-07 10:22:29 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Serdecznie polecam ten sklep!
Serdecznie polecam ten sklep!

Whitecoat [opinia z dn. 2019-08-06 19:56:33 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jestem bardzo zadowolona z zakupu...
Jestem bardzo zadowolona z zakupu ceny bardzo korzystne a obsługa bardzo profesjonalna i pomocna

Anett [opinia z dn. 2019-08-06 11:22:05 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Gorąco polecam
Gorąco polecam

Rewelacja [opinia z dn. 2019-08-06 10:05:26 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko, dobrze i profesjonalnie.
Szybko, dobrze i profesjonalnie.

Adrian [opinia z dn. 2019-08-06 10:00:13 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
transakcja przebiegła bez zakłóceń. Zamó
transakcja przebiegła bez zakłóceń. Zamówienie zrealizowano ekspresowo

ilość opinii na stronie: 50 100 200 
wybierz stronę: lewo1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .. 362 prawo

Centrum Druku działa w branży IT PRINT już ponad 20 lat, sukcesywnie umacniając swoją pozycję lidera na rynku. Naszą siłą jest wysoka jakość usług zgodna z normami ISO 9001 oraz ISO 14001, co systematycznie monitoruje i potwierdza renomowana organizacja certyfikująca -  Dekra. Naszym priorytetem jest sukcesywne usprawnianie funkcjonujących u nas systemów zarządzania udoskonalanie ich tak, aby nasi klienci mogli dokonywać szybkich, wygodnych zakupów.

Certyfikat ISO

Dzięki autoryzacjom kluczowych producentów urządzeń drukujących takich jak HP, Xerox, Canon, Brother, OKI itd. oraz własnym powierzchniom magazynowym znaczna część produktów w Centrum Druku posiada status 24h, docierając do naszych Klientów już następnego dnia od złożenia zamówienia. Dzięki odpowiedniej przestrzeni magazynowej najpopularniejsze produkty są dostępne od ręki.

Nasi eksperci dysponują szeroką wiedzą o urządzeniach drukujących i na co dzień pomagają setkom Klientów wybrać odpowiedni sprzęt drukujący. Ekspercką wiedzą dzielimy się bezpłatnie, gdyż zależy nam, aby dla naszych Klientów pracowały dokładnie takie urządzenia, jakich potrzebują.

Tysiące zadowolonych klientów korzysta również z naszego Serwisu Urządzeń Drukujących, który świadczy usługi napraw gwarancyjnych i pogwarancyjnych drukarek, urządzeń wielofunkcyjnych
i skanerów, a także służy radą i pomocą w załatwianiu reklamacji gwarancyjnych.

Jako partner strategiczny firmy HP jesteśmy oficjalnym dystrybutorem technologii 3D HP Multi Jet Fusion w Polsce. W ramach projektu HP3D.pl dążąc do popularyzacji produkcji addytywnej w naszym kraju, wskazujemy przedsiębiorcom pełne spektrum możliwości, związanych wytwarzaniem przyrostowym (druk 3D).

Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku

Dowiedz się, co jeszcze nas wyróżnia.

Co wyróżnia dobry sklep internetowy?

Dowiedz się, co tak naprawdę możesz zyskać kupując w odpowiednim miejscu!

1. Otrzymasz zamówione produkty w 24h

Rozbudowane zaplecze magazynowe umożliwia dostarczanie Klientom popularnych produktów już na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

2. Kupisz sprzęt spełniający Twoje wymagania

Wyspecjalizowana kadra pomaga Klientom wybrać odpowiedni sprzęt spośród pełnej gamy produktów oferowanych na rynku.

3. Nie przepłacisz

Konkurencyjne ceny, korzystne promocje oraz bezpłatna dostawa pozwalają Klientom oszczędzać.

4. Oszczędzisz sobie problemów

Pozytywne opinie na temat sklepu, certyfikaty jakości przyznawane przez niezależne organizacje, a także (rozbudowana, łatwa w obsłudze) strona internetowa oferująca wiele dogodnych form zakupu ... są gwarancją pewnych i bezpiecznych zakupów. .... gwarantują pewne i bezpieczne zakupy.

Centrum Druku

NIP:
679-27-02-228
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Infolinia:
801 61 62 61
794 464 464
12 631 38 30
(koszt połączenia zgodny z cennikiem opłat operatora)
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

SKONTAKTUJ SIĘ Z CENTRUM DRUKU

Szukasz odpowiedniej drukarki i potrzebujesz porady eksperta? Chcesz poznać bliżej naszą ofertę?
Skontaktuj się z Centrum Druku!
Wybierz zagadnienie:
 
Imię i nazwisko:
Adres e-mail:
Treść wiadomości:
Przepisz kod:
token

Informujemy, że z dniem 25 maja 2018 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku sp. j. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000493436. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.
Telefon:12 631 38 42
Telefon:12 631 20 72
Telefony:12 446 71 9412 446 71 9512 446 71 96
Telefony:12 631 38 3112 631 38 3812 631 38 44
Telefon:12 446 71 85
Telefon:12 631 38 42

Salon sprzedaży / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Telefon:
12 631 38 30
E-mail:

Magazyn / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-17:00
Adres:
ul. Mierzeja Wiślana 11
30-732 Kraków
Telefony:
12 446 71 97
12 446 71 88
12 446 71 99
E-mail:

Serwis Urządzeń Drukujących

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 446 71 85
E-mail:
Strona www:

Biura

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 631 20 79
E-mail:


Dział handlowy - zapytania ogólne12 631 38 30 (wew. 1)

Telefony:
Dominik Strychalski12 631 38 38
Grzegorz Pabian12 631 38 49
Tomasz Betlej12 631 38 33
Dawid Supel12 631 38 46
Sławomir Sala12 631 38 41
Bartosz Jakubowicz12 631 38 47
Agnieszka Michałowska12 631 38 42
Radosław Tabor12 631 38 35
Marcin Śpiewak12 631 38 40
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - obsługa zamówień internetowych12 631 38 30 (wew. 2)

Telefony:
Michał Strzelecki12 631 38 34
Joanna Sumera12 631 38 43
Piotr Boruta12 631 38 39
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - zespół ds. abonamentu881 464 464 (wew. 3)

Telefony:
Rafał Pipała
Mirosław Sirko
12 631 38 48
GSM 733 98 00 88
12 631 38 36
GSM 883 576 225
E-mail:

Sprzedaż hurtowa12 631 38 33

Telefon:
Tomasz Betlej12 631 38 33
E-mail:

Magazyn - informacja dotycząca wysyłek

Telefony:
Michał Iżyłowski12 446 71 97
Sebastian Jakubas12 446 71 88
Tomasz Wierzbowski12 446 71 99
E-mail:

Marketing i rozwój biznesu 12 631 38 30 (wew. 6)

Telefony:
Mariusz Chmura12 631 20 70
E-mail:

IT - pomoc w obsłudze strony www12 631 38 30 (wew. 7)

Telefony:
Tomasz Budek12 631 20 75
E-mail:
 

Serwis urządzeń drukujących 12 631 38 30 (wew. 4)

Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Księgowość 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
12 446 71 90
12 446 71 93
E-mail:

Przetargi

Telefon:
Mirosław Sirko12 631 38 36
E-mail:

Dział rozliczeń 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
Agata Dymek12 446 71 94
Marta Jagła12 446 71 96
E-mail:

Dział jakości

Telefony:
Ewelina Miłota12 631 20 73
E-mail:

Ważne! Strona internetowa Centrum Druku stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka, są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania. Kliknij zgadzam się, aby niniejsza informacja nie pojawiała się lub dowiedz się więcej na temat cookies i naszej polityki prywatności.
Informujemy, że z dniem 25 maja 2018 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku sp. j. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000493436. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.