Infolinia: 801 61 62 61 | 794 464 464 | 12 631 38 30 Live chat: porozmawiaj z konsultantem
  •  

    Miejsce użytkowania:
    * nie wybrano

  •  

    Przeznaczenie do druku:
    * nie wybrano

Krok   Potrzebuję drukarki:
  • Producent urządzenia:

    * nie wybrano

    Brother Canon Dell Dymo Epson HP Konica-Minolta Kyocera-Mita Lexmark Nashuatec Oki Panasonic Philips Ricoh Sagem Samsung Xerox Zebra 
  • Seria urządzenia:

    * nie wybrano

  • Model urządzenia:

    * nie wybrano

Zobacz
O firmie
Opinie Klientów
Kontakt

Opinie o Centrum Druku

9.70
(20204 opinii)
m...c [opinia z dn. 2023-06-13 18:03:50 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Zakupy są bardzo dobre.

Recenzent [opinia z dn. 2023-06-12 17:15:39 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
Recenzent [opinia z dn. 2023-06-11 09:22:17 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
Gorąco polecam sklep. Bardzo dobry kontakt, pracownik sklepu pomaga w wyborze. Bardzo szybka dostawa.

Piotr Sosiński [opinia z dn. 2023-06-09 20:57:24 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
k...z [opinia z dn. 2023-06-09 20:50:20 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Tonery

a...s [opinia z dn. 2023-06-09 10:32:32 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
8/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jestem po raz pierwszy Państwa klientem. Uważam, że forma wyszukiwania asortymentu jak również jego zamówienia jest przejrzysta i nie nastręcza żadnych trudności. Czas oczekiwania na towar jest krótki i w pełni zadawalający.

Recenzent [opinia z dn. 2023-06-08 20:42:07 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
Pełna profeska 👍😁

p...k [opinia z dn. 2023-06-08 16:46:08 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Spoko. Polecam

b...k [opinia z dn. 2023-06-06 13:06:05 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok

i...s [opinia z dn. 2023-06-05 13:12:06 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Błyskawiczna wysyłka, dobry kontakt, szeroki asortyment i konkurencyjne ceny. Drukarka doszła kurierem w nienaruszonym stanie. Polecam! :)

a...a [opinia z dn. 2023-06-02 21:36:51 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobrze

a...y [opinia z dn. 2023-06-01 13:12:18 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wyszystko było w porządku

m...a [opinia z dn. 2023-06-01 10:15:02 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam!!

Recenzent [opinia z dn. 2023-06-01 10:13:17 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
Profesjonalizm.

b...o [opinia z dn. 2023-06-01 10:09:42 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Pozytywnie

Recenzent [opinia z dn. 2023-05-30 13:18:53 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
Kolejny bezproblemowy i udany zakup.

a...a [opinia z dn. 2023-05-30 11:53:23 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
kontakt, przesyłka, cena, jak zawsze wszystko wzorcowo, pozdrawiamy transportowcy.com.pl

r...y [opinia z dn. 2023-05-30 08:04:58 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
urządzenie wielofunkcyjne Canon MF553dw, super drukarka, możliwość negocjacji ceny, polecam

p...z [opinia z dn. 2023-05-29 21:55:45 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak zawsze asortyment i obsługa na najwyższym poziomie. Bez uwag. W 100% polecam!!!

Maciej [opinia z dn. 2023-05-24 14:23:13 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko OK i taniej niż wszędzie. Polecam Sprzedawcę w 100%.

m...0 [opinia z dn. 2023-05-24 10:04:13 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko i bez problematycznych sytuacji

c...r [opinia z dn. 2023-05-22 21:17:27 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
OK

c...l [opinia z dn. 2023-05-22 18:09:46 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Sklep super. Jestem zadowolony. Obsługa potrafi doradzić przy wyborze produktu.

a...z [opinia z dn. 2023-05-22 10:35:51 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Akademiatransportowca.com.pl/kurs - jak zawsze poleca zakupy w Centrum Druku, zawsze wybieramy centrum druku, bo jest możliwość wyboru potrzebnych urządzeń dzięki wbudowanej porównywarce, już z poziomu produktu można sprawdzić cenę tonera, kardidża czy tuszu, a ceny naprawdę atrakcyjne, jak u konkurencji w promocji.

Recenzent [opinia z dn. 2023-05-22 09:31:11 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
akademiatransportowca.com.pl/kurs z grupy transportowcy.com.pl po raz kolejny korzystamy z tak profesjonalnego partnera jak Centrum Druku, super kontakt, szybka dostawa, opcje po równia sprzętu, wg. wyboru klientów, kosztów materiałów eksploatacyjnych, i wielu innych parametrów, ceny jak na promocjach u innych u nich są standardem, zaawansowane opcje płatnicze.
Gorąco polecam. transportowcy.com.pl

r...k [opinia z dn. 2023-05-18 07:10:11 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ok

a...k [opinia z dn. 2023-05-17 19:36:26 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam

a...w [opinia z dn. 2023-05-17 12:42:42 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
NAJWYŻSZY POZIOM

m...s [opinia z dn. 2023-05-17 09:34:36 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
O rabatach nic mi nie wiadomo. Zamówiłem i kupiłem. Ok

a...k [opinia z dn. 2023-05-16 20:19:38 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ok

k...d [opinia z dn. 2023-05-14 23:38:28 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super

b...o [opinia z dn. 2023-05-12 23:42:45 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
szybka wysyłka

Recenzent [opinia z dn. 2023-05-12 09:37:03 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam

r...6 [opinia z dn. 2023-05-11 12:01:02 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Firma solidna, godna zaufania. Z przyjemnością korzystam z usług Centrum Druku. Ryszard

Recenzent [opinia z dn. 2023-05-10 14:52:47 - pochodzi z portalu: Google]
logo
8/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
Bez większych problemów.

Artur [opinia z dn. 2023-05-10 14:51:14 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
8/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Drukarka

b...i [opinia z dn. 2023-05-09 07:15:51 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
szybko, sprawnie, bezbolesnie

a...k [opinia z dn. 2023-05-08 19:32:46 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybka realizacja zamówienia, sprzęt zgodny z oczekiwaniami.

l...k [opinia z dn. 2023-05-06 13:24:32 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
super

g...m [opinia z dn. 2023-05-03 20:19:29 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok

w...i [opinia z dn. 2023-05-03 12:14:55 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo prosty i szybki zakup

b...o [opinia z dn. 2023-04-19 21:38:38 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super kontakt szybką dostawa i sprzęt godny polecenia

f...h [opinia z dn. 2023-04-19 21:17:06 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok

t...m [opinia z dn. 2023-04-19 17:26:15 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko i sprawnie

b...z [opinia z dn. 2023-04-14 13:37:24 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bęben do drukarki Brother

k...i [opinia z dn. 2023-04-13 20:28:47 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ok

m...k [opinia z dn. 2023-04-13 15:39:19 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko i bezproblemowo

j...2 [opinia z dn. 2023-04-13 15:33:56 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam. Sprawan realizacja zamówienia.

s...l [opinia z dn. 2023-04-12 21:51:01 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super

Recenzent [opinia z dn. 2023-04-12 19:56:08 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
Szybko,sprawnie,towar zgodny z zamówieniem. Nie raz kupowałam i nadal będę kupować. Pełne zaufanie

ilość opinii na stronie: 50 100 200 
wybierz stronę: lewo1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .. 405 prawo

Centrum Druku działa w branży IT PRINT od 25 lat, sukcesywnie umacniając swoją pozycję lidera na rynku. Naszą siłą jest wysoka jakość usług zgodna z normami ISO 9001 oraz ISO 14001, co systematycznie monitoruje i potwierdza renomowana organizacja certyfikująca — Dekra. Naszym priorytetem jest sukcesywne usprawnianie funkcjonujących u nas systemów zarządzania udoskonalanie ich tak, aby nasi klienci mogli dokonywać szybkich, wygodnych zakupów.

Certyfikat ISO

Dzięki autoryzacjom kluczowych producentów urządzeń drukujących takich jak HP, Xerox, Canon, Brother, OKI itd. oraz własnym powierzchniom magazynowym znaczna część produktów w Centrum Druku posiada status 24h, docierając do naszych Klientów już następnego dnia od złożenia zamówienia. Dzięki odpowiedniej przestrzeni magazynowej najpopularniejsze produkty są dostępne od ręki.

Nasi eksperci dysponują szeroką wiedzą o urządzeniach drukujących i na co dzień pomagają setkom Klientów wybrać odpowiedni sprzęt drukujący. Ekspercką wiedzą dzielimy się bezpłatnie, gdyż zależy nam, aby dla naszych Klientów pracowały dokładnie takie urządzenia, jakich potrzebują.

Tysiące zadowolonych klientów korzysta również z naszego Serwisu Urządzeń Drukujących, który świadczy usługi napraw gwarancyjnych i pogwarancyjnych drukarek, urządzeń wielofunkcyjnych
i skanerów, a także służy radą i pomocą w załatwianiu reklamacji gwarancyjnych.

Jako partner strategiczny firmy HP jesteśmy oficjalnym dystrybutorem technologii 3D HP Multi Jet Fusion w Polsce. W ramach projektu HP3D.pl dążąc do popularyzacji produkcji addytywnej w naszym kraju, wskazujemy przedsiębiorcom pełne spektrum możliwości, związanych wytwarzaniem przyrostowym (druk 3D).

Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku

Dowiedz się, co jeszcze nas wyróżnia.

Co wyróżnia dobry sklep internetowy?

Dowiedz się, co tak naprawdę możesz zyskać kupując w odpowiednim miejscu!

1. Otrzymasz zamówione produkty w 24h

Rozbudowane zaplecze magazynowe umożliwia dostarczanie Klientom popularnych produktów już na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

2. Kupisz sprzęt spełniający Twoje wymagania

Wyspecjalizowana kadra pomaga Klientom wybrać odpowiedni sprzęt spośród pełnej gamy produktów oferowanych na rynku.

3. Nie przepłacisz

Konkurencyjne ceny, korzystne promocje oraz bezpłatna dostawa pozwalają Klientom oszczędzać.

4. Oszczędzisz sobie problemów

Pozytywne opinie na temat sklepu, certyfikaty jakości przyznawane przez niezależne organizacje, a także (rozbudowana, łatwa w obsłudze) strona internetowa oferująca wiele dogodnych form zakupu ... są gwarancją pewnych i bezpiecznych zakupów. .... gwarantują pewne i bezpieczne zakupy.

Centrum Druku

NIP:
679-27-02-228
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
(UWAGA: Salon sprzedaży czasowo zamknięty z powodu prac remontowych)
Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
(dotyczy infolinii)
Infolinia:
801 61 62 61
794 464 464
12 631 38 30
(koszt połączenia zgodny z cennikiem opłat operatora)
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

SKONTAKTUJ SIĘ Z CENTRUM DRUKU

Szukasz odpowiedniej drukarki i potrzebujesz porady eksperta? Chcesz poznać bliżej naszą ofertę?
Skontaktuj się z Centrum Druku!
Wybierz zagadnienie:
 
Imię i nazwisko:
Adres e-mail:
Treść wiadomości:
Informujemy, że z dniem 29 lutego 2020 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku AM Stachura sp.k. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000830855. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.
Używamy reCaptcha Google - zobacz Politykę Prywatności i Warunki Usługi.
Telefon:12 631 38 42
Telefon:12 631 20 72
Telefon:12 446 71 85
Telefon:12 631 38 42

Magazyn / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-17:00
Adres:
ul. Kocmyrzowska 13b
31-765 Kraków
Telefony:
12 446 71 97
12 446 71 88
12 446 71 99
E-mail:

Punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-17:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 631 38 30
E-mail:

Serwis Urządzeń Drukujących

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Biura

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 631 20 79
E-mail:


Dział handlowy - zapytania ogólne12 631 38 30 (wew. 1)

Telefony:
Dominik Strychalski12 631 38 38
Tomasz Betlej12 631 38 33
Bartosz Jakubowicz12 631 38 47
Radosław Tabor12 631 38 35
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - obsługa zamówień internetowych12 631 38 30 (wew. 2)

Telefony:
Michał Strzelecki12 631 38 34
Joanna Sumera12 631 38 43
Piotr Boruta12 631 38 39
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - zespół ds. abonamentu881 464 464

Telefony:
Rafał Pipała
Mirosław Sirko
12 631 38 48
GSM 733 98 00 88
12 631 38 36
GSM 883 576 225
E-mail:

Sprzedaż hurtowa12 631 38 33

Telefon:
Tomasz Betlej12 631 38 33
E-mail:

Magazyn - informacja dotycząca wysyłek

Telefony:
Bartosz Cyrulik12 446 71 97
Tomasz Wierzbowski12 446 71 99
E-mail:

Marketing i rozwój biznesu 12 631 38 30 (wew. 6)

Telefony:
Mariusz Chmura12 631 20 70
E-mail:

IT - pomoc w obsłudze strony www12 631 38 30 (wew. 7)

Telefony:
12 631 38 30 (wew. 7)
E-mail:
,  

Serwis urządzeń drukujących 12 631 38 30 (wew. 4)

Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Księgowość 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
12 446 71 90
12 446 71 92
12 446 71 93
12 446 71 94
E-mail:
,  

Dział jakości

Telefony:
Ewelina Miłota12 631 20 73
E-mail:

Ważne! Strona internetowa Centrum Druku stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka, są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania. Aby aktualizować wybór dodatkowych usług korzystających z ciasteczek, kliknij wybierz zgody marketingowe lub dowiedz się więcej na temat cookies i naszej polityki prywatności.
Informujemy, że z dniem 29 lutego 2020 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku AM Stachura sp.k. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000830855. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.