Infolinia: 801 61 62 61 | 794 464 464 | 12 631 38 30 Live chat: porozmawiaj z konsultantem
  •  

    Miejsce użytkowania:
    * nie wybrano

  •  

    Przeznaczenie do druku:
    * nie wybrano

Krok   Potrzebuję drukarki:
  • Producent urządzenia:

    * nie wybrano

    Brother Canon Dymo Epson HP Konica-Minolta Kyocera-Mita Lexmark Oki Printronix Ricoh Samsung Xerox Zebra 
  • Seria urządzenia:

    * nie wybrano

  • Model urządzenia:

    * nie wybrano

Zobacz
O firmie
Opinie Klientów
Kontakt

Opinie o Centrum Druku

9.68
(18073 opinii)
aak.pl [opinia z dn. 2019-10-22 11:47:43 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Od lat kupuję w centrum druku i nie zawi
Od lat kupuję w centrum druku i nie zawiodłem się do tej pory. Profesjonalizm, wiedza, doradztwo, a przy zdalnych zamówieniach błyskawiczna wysyłka. Po południu skończył mi się toner w domku pod lasem, a rano już kurier był z nowym, mimo że to wiele kilometrów od Krakowa.

Grazyna [opinia z dn. 2019-10-21 16:23:31 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
POLECAM !!!
POLECAM !!!

BP [opinia z dn. 2019-10-21 07:39:06 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko ok
Wszystko ok

Jakub Jakacki [opinia z dn. 2019-10-19 08:56:31 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko wykonane profesjonalnie.
Wszystko wykonane profesjonalnie.

Małgorzata [opinia z dn. 2019-10-18 13:51:24 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo profesjonalnie i w miłej atmosfer
Bardzo profesjonalnie i w miłej atmosferze.

Jarosław [opinia z dn. 2019-10-18 11:46:00 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Od lat korzystam z tego sklepu. Szeroki
Od lat korzystam z tego sklepu. Szeroki asortyment. Przystępne ceny. Szybka realizacja przesyłek. Polecam sklep internetowy centrumdruku.com.pl innym klientom.

Adam [opinia z dn. 2019-10-18 11:44:24 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Polecam

Piotr [opinia z dn. 2019-10-18 11:36:33 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybki czas realizacji i bardzo dobre ce
Szybki czas realizacji i bardzo dobre ceny

Marcin Kliś [opinia z dn. 2019-10-18 10:51:02 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super sprzedawca. Profesjonalne...
Super sprzedawca. Profesjonalne podejście do klienta. Z pewnością powrócę.

Paweł [opinia z dn. 2019-10-18 10:37:38 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsługa
Profesjonalna obsługa

Marcin [opinia z dn. 2019-10-17 13:09:10 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Sprawna i bezproblemowa realizacja zamów
Sprawna i bezproblemowa realizacja zamówienia. Karton drukarki przyjechał jednak uszkodzony ze względu na brak dodatkowego zabezpieczenia. Poza tym, bez zarzutów.

dziadek [opinia z dn. 2019-10-17 12:00:32 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
super
super

zoz [opinia z dn. 2019-10-17 09:58:45 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam. Towar wysłany następnego...
Polecam. Towar wysłany następnego dnia. A kolejnego otrzymałem go.

Wojtek [opinia z dn. 2019-10-16 23:04:43 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Dobry kontakt zarówno z działem...
Dobry kontakt zarówno z działem technicznym - doradcami jak i z działem sprzedaży. Nie pierwszy raz korzystałem z "Centrum Druku"

Mariusz [opinia z dn. 2019-10-16 19:19:06 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Solidna firma. Wielokrotnie się...
Solidna firma. Wielokrotnie się przekonałem.

Mirek [opinia z dn. 2019-10-16 11:25:24 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybka obsługa bez problemów.
Szybka obsługa bez problemów.

Jerzy Majka [opinia z dn. 2019-10-16 10:33:53 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jestem bardzo zadowolony.
Jestem bardzo zadowolony.

rwp [opinia z dn. 2019-10-15 18:34:44 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
mój kolejny zakup w sklepie, bez najmnie
mój kolejny zakup w sklepie, bez najmniejszych zastrzeżeń do transakcji i dostarczonego towaru, polecam

cavaa [opinia z dn. 2019-10-14 09:03:17 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo szybka przesyłka.
Bardzo szybka przesyłka.

P. [opinia z dn. 2019-10-14 08:24:17 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Serdecznie polecam sklep! Łatwe i szybki
Serdecznie polecam sklep! Łatwe i szybkie zamówienie.

Wojciech W [opinia z dn. 2019-10-14 07:45:06 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalnie i szybko
Profesjonalnie i szybko

Andrzej [opinia z dn. 2019-10-12 13:50:46 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
spoko profesjonalna obsługa dobry...
spoko profesjonalna obsługa dobry kontakt

Merło [opinia z dn. 2019-10-12 13:15:30 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Polecam

Bartosz [opinia z dn. 2019-10-12 12:07:08 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Świetny sprzedawca, z rewelacyjnym...
Świetny sprzedawca, z rewelacyjnym supportem. Przy zakupie materiałów eksploatacyjnych dostałem diagnozę błędu drukarki przez chat. Serdecznie polecam i pozdrawiam!

Marta [opinia z dn. 2019-10-12 11:56:07 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsługa zamówienia. Poleca
Profesjonalna obsługa zamówienia. Polecam serdecznie.

Beata [opinia z dn. 2019-10-12 09:24:42 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, b
Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, bu.

Janina [opinia z dn. 2019-10-11 22:32:02 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Urządzenie Brother atramentowe Wi-Fi wie
Urządzenie Brother atramentowe Wi-Fi wielofunkcyjne spełnia moje oczekiwania. Wydruk prawie jak laser, tyle że w atramencie. Polecam produkt i sklep.

brzoza [opinia z dn. 2019-10-11 16:20:35 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobrze
Bardzo dobrze

LinK [opinia z dn. 2019-10-11 12:07:48 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ok
Ok

Jerzy [opinia z dn. 2019-10-11 10:09:37 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobrze.
Bardzo dobrze.

luki1899 [opinia z dn. 2019-10-10 15:18:45 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ok
Ok

DMD [opinia z dn. 2019-10-10 14:29:16 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalny
Profesjonalny

jerzy18045 [opinia z dn. 2019-10-10 12:18:39 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Obsługa na najwyższym poziomie. Duży wyb
Obsługa na najwyższym poziomie. Duży wybór,łatwe wyszukiwanie i expresowa dostawa.

Digital Service [opinia z dn. 2019-10-10 12:09:28 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam.
Polecam.

Roman [opinia z dn. 2019-10-10 11:46:14 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
zdecydowanie polecam
zdecydowanie polecam

Bartosz [opinia z dn. 2019-10-10 11:14:26 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Nie tylko szybka wysyłka i dobre ceny, a
Nie tylko szybka wysyłka i dobre ceny, ale też wyjątkowo profesjonalny i sympatyczny serwis. Moja drukarka odmówiła posłuszeństwa pokazując komunikaty nie ujęte w żadnej instrukcji, a Panowie pomogli ją zdiagnozować i zdalnie zmusić do działania. Polecam i pozdrawiam!

MOSKiT Andrychów [opinia z dn. 2019-10-10 10:17:54 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Pełen profesjonalizm. Polecam zdecydowan
Pełen profesjonalizm. Polecam zdecydowanie....

Michał [opinia z dn. 2019-10-10 10:02:30 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko Ok
Wszystko Ok

Jerzy Dzido [opinia z dn. 2019-10-10 07:35:25 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Well done :)
Well done :)

Joanna [opinia z dn. 2019-10-09 22:49:15 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Obsługa szybka i profesjonalna,...
Obsługa szybka i profesjonalna, obierają telefony i wyjaśniają wątpliwości - polecam

Marcin [opinia z dn. 2019-10-09 13:15:23 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wzorowy sklep internetowy :)
Wzorowy sklep internetowy :)

Piotr [opinia z dn. 2019-10-09 10:33:47 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Rzetelnie przeprowadzona transakcja !
Rzetelnie przeprowadzona transakcja !

cichon [opinia z dn. 2019-10-09 10:15:23 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok ok ok
ok ok ok

Bogdan [opinia z dn. 2019-10-09 08:13:20 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
OK
OK

Cez [opinia z dn. 2019-10-09 07:43:00 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko przebiegło tak jak powinno.
Wszystko przebiegło tak jak powinno.

WIK [opinia z dn. 2019-10-08 18:03:05 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
POLECAM
POLECAM

Mariusz [opinia z dn. 2019-10-08 12:55:01 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo sprawnie zero problemów
Bardzo sprawnie zero problemów

Małgorzata [opinia z dn. 2019-10-08 10:40:39 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Świetny sklep. Polecam w 100%!
Świetny sklep. Polecam w 100%!

Klient [opinia z dn. 2019-10-08 10:30:55 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie!
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie! Polecam

Patrycja [opinia z dn. 2019-10-08 10:20:23 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo szybka realizacja...
Bardzo szybka realizacja zamówienia.

ilość opinii na stronie: 50 100 200 
wybierz stronę: lewo1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .. 362 prawo

Centrum Druku działa w branży IT PRINT już ponad 20 lat, sukcesywnie umacniając swoją pozycję lidera na rynku. Naszą siłą jest wysoka jakość usług zgodna z normami ISO 9001 oraz ISO 14001, co systematycznie monitoruje i potwierdza renomowana organizacja certyfikująca -  Dekra. Naszym priorytetem jest sukcesywne usprawnianie funkcjonujących u nas systemów zarządzania udoskonalanie ich tak, aby nasi klienci mogli dokonywać szybkich, wygodnych zakupów.

Certyfikat ISO

Dzięki autoryzacjom kluczowych producentów urządzeń drukujących takich jak HP, Xerox, Canon, Brother, OKI itd. oraz własnym powierzchniom magazynowym znaczna część produktów w Centrum Druku posiada status 24h, docierając do naszych Klientów już następnego dnia od złożenia zamówienia. Dzięki odpowiedniej przestrzeni magazynowej najpopularniejsze produkty są dostępne od ręki.

Nasi eksperci dysponują szeroką wiedzą o urządzeniach drukujących i na co dzień pomagają setkom Klientów wybrać odpowiedni sprzęt drukujący. Ekspercką wiedzą dzielimy się bezpłatnie, gdyż zależy nam, aby dla naszych Klientów pracowały dokładnie takie urządzenia, jakich potrzebują.

Tysiące zadowolonych klientów korzysta również z naszego Serwisu Urządzeń Drukujących, który świadczy usługi napraw gwarancyjnych i pogwarancyjnych drukarek, urządzeń wielofunkcyjnych
i skanerów, a także służy radą i pomocą w załatwianiu reklamacji gwarancyjnych.

Jako partner strategiczny firmy HP jesteśmy oficjalnym dystrybutorem technologii 3D HP Multi Jet Fusion w Polsce. W ramach projektu HP3D.pl dążąc do popularyzacji produkcji addytywnej w naszym kraju, wskazujemy przedsiębiorcom pełne spektrum możliwości, związanych wytwarzaniem przyrostowym (druk 3D).

Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku

Dowiedz się, co jeszcze nas wyróżnia.

Co wyróżnia dobry sklep internetowy?

Dowiedz się, co tak naprawdę możesz zyskać kupując w odpowiednim miejscu!

1. Otrzymasz zamówione produkty w 24h

Rozbudowane zaplecze magazynowe umożliwia dostarczanie Klientom popularnych produktów już na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

2. Kupisz sprzęt spełniający Twoje wymagania

Wyspecjalizowana kadra pomaga Klientom wybrać odpowiedni sprzęt spośród pełnej gamy produktów oferowanych na rynku.

3. Nie przepłacisz

Konkurencyjne ceny, korzystne promocje oraz bezpłatna dostawa pozwalają Klientom oszczędzać.

4. Oszczędzisz sobie problemów

Pozytywne opinie na temat sklepu, certyfikaty jakości przyznawane przez niezależne organizacje, a także (rozbudowana, łatwa w obsłudze) strona internetowa oferująca wiele dogodnych form zakupu ... są gwarancją pewnych i bezpiecznych zakupów. .... gwarantują pewne i bezpieczne zakupy.

Centrum Druku

NIP:
679-27-02-228
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Infolinia:
801 61 62 61
794 464 464
12 631 38 30
(koszt połączenia zgodny z cennikiem opłat operatora)
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

SKONTAKTUJ SIĘ Z CENTRUM DRUKU

Szukasz odpowiedniej drukarki i potrzebujesz porady eksperta? Chcesz poznać bliżej naszą ofertę?
Skontaktuj się z Centrum Druku!
Wybierz zagadnienie:
 
Imię i nazwisko:
Adres e-mail:
Treść wiadomości:
Przepisz kod:
token

Informujemy, że z dniem 25 maja 2018 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku sp. j. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000493436. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.
Telefon:12 631 38 42
Telefon:12 631 20 72
Telefony:12 446 71 9412 446 71 9512 446 71 96
Telefony:12 631 38 3112 631 38 3812 631 38 44
Telefon:12 446 71 85
Telefon:12 631 38 42

Salon sprzedaży / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Telefon:
12 631 38 30
E-mail:

Magazyn / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-17:00
Adres:
ul. Mierzeja Wiślana 11
30-732 Kraków
Telefony:
12 446 71 97
12 446 71 88
12 446 71 99
E-mail:

Serwis Urządzeń Drukujących

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 446 71 85
E-mail:
Strona www:

Biura

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 631 20 79
E-mail:


Dział handlowy - zapytania ogólne12 631 38 30 (wew. 1)

Telefony:
Dominik Strychalski12 631 38 38
Grzegorz Pabian12 631 38 49
Tomasz Betlej12 631 38 33
Dawid Supel12 631 38 46
Sławomir Sala12 631 38 41
Bartosz Jakubowicz12 631 38 47
Agnieszka Michałowska12 631 38 42
Radosław Tabor12 631 38 35
Marcin Śpiewak12 631 38 40
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - obsługa zamówień internetowych12 631 38 30 (wew. 2)

Telefony:
Michał Strzelecki12 631 38 34
Joanna Sumera12 631 38 43
Piotr Boruta12 631 38 39
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - zespół ds. abonamentu881 464 464 (wew. 3)

Telefony:
Rafał Pipała
Mirosław Sirko
12 631 38 48
GSM 733 98 00 88
12 631 38 36
GSM 883 576 225
E-mail:

Sprzedaż hurtowa12 631 38 33

Telefon:
Tomasz Betlej12 631 38 33
E-mail:

Magazyn - informacja dotycząca wysyłek

Telefony:
Michał Iżyłowski12 446 71 97
Sebastian Jakubas12 446 71 88
Tomasz Wierzbowski12 446 71 99
E-mail:

Marketing i rozwój biznesu 12 631 38 30 (wew. 6)

Telefony:
Mariusz Chmura12 631 20 70
E-mail:

IT - pomoc w obsłudze strony www12 631 38 30 (wew. 7)

Telefony:
Tomasz Budek12 631 20 75
E-mail:
 

Serwis urządzeń drukujących 12 631 38 30 (wew. 4)

Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Księgowość 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
12 446 71 90
12 446 71 93
E-mail:

Przetargi

Telefon:
Mirosław Sirko12 631 38 36
E-mail:

Dział rozliczeń 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
Agata Dymek12 446 71 94
Marta Jagła12 446 71 96
E-mail:

Dział jakości

Telefony:
Ewelina Miłota12 631 20 73
E-mail:

Ważne! Strona internetowa Centrum Druku stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka, są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania. Kliknij zgadzam się, aby niniejsza informacja nie pojawiała się lub dowiedz się więcej na temat cookies i naszej polityki prywatności.
Informujemy, że z dniem 25 maja 2018 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku sp. j. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000493436. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.