Infolinia: 801 61 62 61 | 794 464 464 | 12 631 38 30 Live chat: porozmawiaj z konsultantem
  •  

    Miejsce użytkowania:
    * nie wybrano

  •  

    Przeznaczenie do druku:
    * nie wybrano

Krok   Potrzebuję drukarki:
  • Producent urządzenia:

    * nie wybrano

    Brother Canon Dymo Epson HP Konica-Minolta Kyocera-Mita Lexmark Oki Printronix Ricoh Xerox Zebra 
  • Seria urządzenia:

    * nie wybrano

  • Model urządzenia:

    * nie wybrano

Zobacz
O firmie
Opinie Klientów
Kontakt

Opinie o Centrum Druku

9.68
(18506 opinii)
e...t [opinia z dn. 2020-05-21 08:30:27 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Załatwiono pofesionalnie
Załatwiono pofesionalnie

m...n [opinia z dn. 2020-05-21 07:00:36 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
szybko bezproblemowo
szybko bezproblemowo

m...n [opinia z dn. 2020-05-21 06:59:37 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
szybko, bezproblemowo
szybko, bezproblemowo

a...s [opinia z dn. 2020-05-20 22:14:51 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna, rzetelna i bardzo...
Profesjonalna, rzetelna i bardzo uczciwa obsługa

p...i [opinia z dn. 2020-05-20 19:35:28 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko ok
Wszystko ok

a...k [opinia z dn. 2020-05-20 16:33:31 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Natychmiastowa realizacja...
Natychmiastowa realizacja zamówienia. Atrakcyjne warunki finansowe.

i...a [opinia z dn. 2020-05-20 15:39:13 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
..
..

b...o [opinia z dn. 2020-05-20 14:33:08 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybka realizacja. Niska cena.
Szybka realizacja. Niska cena.

p...9 [opinia z dn. 2020-05-20 13:49:59 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Pozytywnie, nie mam zastrzeżeń, Towar...
Pozytywnie, nie mam zastrzeżeń, Towar zgodny z opisem i dostawa zgodnie z umową. Polecam

p...i [opinia z dn. 2020-05-20 13:16:26 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok
ok

m...n [opinia z dn. 2020-05-20 11:05:33 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Zakupy przebiegły bez zarzutu -...
Zakupy przebiegły bez zarzutu - szybko i przyjemnie. Na bieżąco były przekazywane informacje o statusie zamówienia, była możliwość śledzenia na jakim etapie zamówienie się znajduje. Sklep oferuje wygodne formy płatności, nie było niespodziewanych, dodatkowych opłat. Od lat 9 kupuję w Centrum Druku drukarki i materiały eksploatacyjne i gorąco polecam.

t...k [opinia z dn. 2020-05-20 07:57:41 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko zgodnie z opisem, szybka...
Wszystko zgodnie z opisem, szybka wysyłka, polecam.

b...o [opinia z dn. 2020-05-19 21:56:28 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok
ok

j...3 [opinia z dn. 2020-05-19 19:25:56 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam.
Polecam.

c...a [opinia z dn. 2020-05-17 08:32:16 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
B szybka realizacja dostawy,...
B szybka realizacja dostawy, dodatkowy rabat ze względu na kwotę, polecam.

e...e [opinia z dn. 2020-05-15 14:05:45 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wzorowo - sprawne zamawianie, bardzo...
Wzorowo - sprawne zamawianie, bardzo szybka dostawa, towar ładnie zapakowany - polecam

b...6 [opinia z dn. 2020-05-15 13:17:14 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
SUPER JAK ZAWSZE
SUPER JAK ZAWSZE

d...w [opinia z dn. 2020-05-15 12:29:10 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam wszystko sprawnie poszło
Polecam wszystko sprawnie poszło

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-15 07:56:34 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko, sprawnie i profesjonalnie
Szybko, sprawnie i profesjonalnie

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-14 22:27:41 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam!
Polecam!

RENATA [opinia z dn. 2020-05-14 19:38:30 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko, tanio i bez problemu
Szybko, tanio i bez problemu

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-13 23:11:22 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
super
super

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-12 15:25:11 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bardzo udany zakup
bardzo udany zakup

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-12 12:20:11 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Dobrze
Dobrze

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-12 10:21:07 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
super
super

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-10 23:39:59 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
poleceam
poleceam

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-09 14:13:21 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo szybko wysylka.drukarka...
Bardzo szybko wysylka.drukarka sprawna.jestem bardzo zadowolona.cenowo tez taniej niz w innych sklepach i przy zakupie 2 tuszy dostalam super rabat.polecam jak najbardziej ten sklep.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-09 00:52:24 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Zakupy przebiegły bardzo intuicyjnie...
Zakupy przebiegły bardzo intuicyjnie a towar został dostarczony bardzo szybko.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-08 21:24:38 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
jak zwykle bez zastrzeżeń
jak zwykle bez zastrzeżeń

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-08 19:23:33 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam, pełen profesjonalizm
Polecam, pełen profesjonalizm

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-07 18:54:42 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
zdecydowanie polecam
zdecydowanie polecam

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-07 18:09:55 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Sprawne, bezproblemowe zakupy
Sprawne, bezproblemowe zakupy

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-07 11:32:07 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak zwykle wzorowo. Dostawa w...
Jak zwykle wzorowo. Dostawa w kolejnym dniu!

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-07 09:04:31 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ok
Ok

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-06 11:17:23 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super szybko i bezproblemowo.
Super szybko i bezproblemowo.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-05 20:38:05 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobry kontakt, fachową...
Bardzo dobry kontakt, fachową obsługa. Przesyłka dobrze zabezpieczona.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-05 14:23:55 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Kupiłem drukarkę firmy Epson M3179....
Kupiłem drukarkę firmy Epson M3179. Wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Polecam.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-05 12:51:04 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobra obsługa . Polecam
Bardzo dobra obsługa . Polecam

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-05 12:00:08 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
Wszystko ok tylko brak darmowej...
Wszystko ok tylko brak darmowej przesyłki

Komentarz Centrum Druku:
Dziękujemy za zamieszczenie opinii. Dokładamy wszelkich starań, by oferowane przez nas produkty były w najkorzystniejszych cenach. Dbamy o najwyższą jakość obsługi klienta. Do każdego Klienta podchodzimy indywidualnie, dopasowując rozwiązanie i ofertę do jego potrzeb. Oferujemy również możliwość negocjacji cen podanych na naszej stronie internetowej. Serdecznie zapraszamy do kontaktu z Centrum Druku: www.centrumdruku.com.pl/kontakt
Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-05 06:26:41 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
super
super

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-04 21:34:08 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok
ok

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-04 20:57:06 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalny dostawca.
Profesjonalny dostawca.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-04 20:34:59 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super
Super

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-04 11:37:16 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko w porządku. Polecam
Wszystko w porządku. Polecam

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-03 13:32:22 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Nabycie drukarki HP Designjet T125...
Nabycie drukarki HP Designjet T125 było przyjemnością, procedura wnioskowania nabycia w ratach była bardzo sprawna i szybka. Sklep spełnił moje oczekiwania, był towar, były warunki nabycia, które mi odpowiadały.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-03 12:42:18 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
szybko , zgodniw z opisem - pełna...
szybko , zgodniw z opisem - pełna profeska

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-01 15:06:55 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Tak trzymać! Wszystko ok.
Tak trzymać! Wszystko ok.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-01 08:38:56 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo fajny sklep , dalej będę robił...
Bardzo fajny sklep , dalej będę robił tam zakupy

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-05-01 01:13:19 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Drukarka
Drukarka

Aleksander [opinia z dn. 2020-04-30 22:54:55 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Pełny profesjonalizm. Rozsądne ceny.
Pełny profesjonalizm. Rozsądne ceny.

ilość opinii na stronie: 50 100 200 
wybierz stronę: lewo1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .. 371 prawo

Centrum Druku działa w branży IT PRINT już ponad 20 lat, sukcesywnie umacniając swoją pozycję lidera na rynku. Naszą siłą jest wysoka jakość usług zgodna z normami ISO 9001 oraz ISO 14001, co systematycznie monitoruje i potwierdza renomowana organizacja certyfikująca -  Dekra. Naszym priorytetem jest sukcesywne usprawnianie funkcjonujących u nas systemów zarządzania udoskonalanie ich tak, aby nasi klienci mogli dokonywać szybkich, wygodnych zakupów.

Certyfikat ISO

Dzięki autoryzacjom kluczowych producentów urządzeń drukujących takich jak HP, Xerox, Canon, Brother, OKI itd. oraz własnym powierzchniom magazynowym znaczna część produktów w Centrum Druku posiada status 24h, docierając do naszych Klientów już następnego dnia od złożenia zamówienia. Dzięki odpowiedniej przestrzeni magazynowej najpopularniejsze produkty są dostępne od ręki.

Nasi eksperci dysponują szeroką wiedzą o urządzeniach drukujących i na co dzień pomagają setkom Klientów wybrać odpowiedni sprzęt drukujący. Ekspercką wiedzą dzielimy się bezpłatnie, gdyż zależy nam, aby dla naszych Klientów pracowały dokładnie takie urządzenia, jakich potrzebują.

Tysiące zadowolonych klientów korzysta również z naszego Serwisu Urządzeń Drukujących, który świadczy usługi napraw gwarancyjnych i pogwarancyjnych drukarek, urządzeń wielofunkcyjnych
i skanerów, a także służy radą i pomocą w załatwianiu reklamacji gwarancyjnych.

Jako partner strategiczny firmy HP jesteśmy oficjalnym dystrybutorem technologii 3D HP Multi Jet Fusion w Polsce. W ramach projektu HP3D.pl dążąc do popularyzacji produkcji addytywnej w naszym kraju, wskazujemy przedsiębiorcom pełne spektrum możliwości, związanych wytwarzaniem przyrostowym (druk 3D).

Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku

Dowiedz się, co jeszcze nas wyróżnia.

Co wyróżnia dobry sklep internetowy?

Dowiedz się, co tak naprawdę możesz zyskać kupując w odpowiednim miejscu!

1. Otrzymasz zamówione produkty w 24h

Rozbudowane zaplecze magazynowe umożliwia dostarczanie Klientom popularnych produktów już na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

2. Kupisz sprzęt spełniający Twoje wymagania

Wyspecjalizowana kadra pomaga Klientom wybrać odpowiedni sprzęt spośród pełnej gamy produktów oferowanych na rynku.

3. Nie przepłacisz

Konkurencyjne ceny, korzystne promocje oraz bezpłatna dostawa pozwalają Klientom oszczędzać.

4. Oszczędzisz sobie problemów

Pozytywne opinie na temat sklepu, certyfikaty jakości przyznawane przez niezależne organizacje, a także (rozbudowana, łatwa w obsłudze) strona internetowa oferująca wiele dogodnych form zakupu ... są gwarancją pewnych i bezpiecznych zakupów. .... gwarantują pewne i bezpieczne zakupy.

Centrum Druku

NIP:
679-27-02-228
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Infolinia:
801 61 62 61
794 464 464
12 631 38 30
(koszt połączenia zgodny z cennikiem opłat operatora)
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

SKONTAKTUJ SIĘ Z CENTRUM DRUKU

Szukasz odpowiedniej drukarki i potrzebujesz porady eksperta? Chcesz poznać bliżej naszą ofertę?
Skontaktuj się z Centrum Druku!
Wybierz zagadnienie:
 
Imię i nazwisko:
Adres e-mail:
Treść wiadomości:
Przepisz kod:
token

Informujemy, że z dniem 29 lutego 2020 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku AM Stachura sp.k. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000830855. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.
Telefon:12 631 38 42
Telefon:12 631 20 72
Telefony:12 446 71 9412 446 71 9512 446 71 96
Telefony:12 631 38 3112 631 38 3812 631 38 44
Telefon:12 446 71 85
Telefon:12 631 38 42

Salon sprzedaży / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Telefon:
12 631 38 30
E-mail:

Magazyn / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-17:00
Adres:
ul. Mierzeja Wiślana 11
30-732 Kraków
Telefony:
12 446 71 97
12 446 71 88
12 446 71 99
E-mail:

Serwis Urządzeń Drukujących

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Biura

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 631 20 79
E-mail:


Dział handlowy - zapytania ogólne12 631 38 30 (wew. 1)

Telefony:
Dominik Strychalski12 631 38 38
Grzegorz Pabian12 631 38 49
Tomasz Betlej12 631 38 33
Dawid Supel12 631 38 46
Sławomir Sala12 631 38 41
Bartosz Jakubowicz12 631 38 47
Agnieszka Michałowska12 631 38 42
Radosław Tabor12 631 38 35
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - obsługa zamówień internetowych12 631 38 30 (wew. 2)

Telefony:
Michał Strzelecki12 631 38 34
Joanna Sumera12 631 38 43
Piotr Boruta12 631 38 39
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - zespół ds. abonamentu881 464 464 (wew. 3)

Telefony:
Rafał Pipała
Mirosław Sirko
12 631 38 48
GSM 733 98 00 88
12 631 38 36
GSM 883 576 225
E-mail:

Sprzedaż hurtowa12 631 38 33

Telefon:
Tomasz Betlej12 631 38 33
E-mail:

Magazyn - informacja dotycząca wysyłek

Telefony:
Tomasz Depowski12 446 71 97
Sebastian Jakubas12 446 71 88
Tomasz Wierzbowski12 446 71 99
E-mail:

Marketing i rozwój biznesu 12 631 38 30 (wew. 6)

Telefony:
Mariusz Chmura12 631 20 70
E-mail:

IT - pomoc w obsłudze strony www12 631 38 30 (wew. 7)

Telefony:
Tomasz Budek12 631 20 75
E-mail:
 

Serwis urządzeń drukujących 12 631 38 30 (wew. 4)

Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Księgowość 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
12 446 71 90
12 446 71 93
E-mail:

Przetargi

Telefon:
Mirosław Sirko12 631 38 36
E-mail:

Dział rozliczeń 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
Agata Dymek12 446 71 94
Marta Jagła12 446 71 96
E-mail:

Dział jakości

Telefony:
Ewelina Miłota12 631 20 73
E-mail:

Ważne! Strona internetowa Centrum Druku stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka, są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania. Kliknij zgadzam się, aby niniejsza informacja nie pojawiała się lub dowiedz się więcej na temat cookies i naszej polityki prywatności.
Informujemy, że z dniem 29 lutego 2020 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku AM Stachura sp.k. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000830855. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.