Infolinia: 801 61 62 61 | 794 464 464 | 12 631 38 30 Live chat: zostaw wiadomość
  •  

    Miejsce użytkowania:
    * nie wybrano

  •  

    Przeznaczenie do druku:
    * nie wybrano

Krok   Potrzebuję drukarki:
  • Producent urządzenia:

    * nie wybrano

    Brother Canon Dymo Epson HP Konica-Minolta Kyocera-Mita Lexmark Oki Printronix Ricoh Samsung Xerox Zebra 
  • Seria urządzenia:

    * nie wybrano

  • Model urządzenia:

    * nie wybrano

Zobacz
O firmie
Opinie Klientów
Kontakt

Opinie o Centrum Druku

9.68
(18148 opinii)
marek [opinia z dn. 2019-11-27 17:12:01 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
polecam
polecam

edward [opinia z dn. 2019-11-27 15:39:03 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Korzystam od wielu lat . jestem zadowolo
Korzystam od wielu lat . jestem zadowolony .

Mati [opinia z dn. 2019-11-27 14:37:08 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam zakupy w tym sklepie.
Polecam zakupy w tym sklepie.

Paweł [opinia z dn. 2019-11-27 14:25:58 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Perfekcja
Perfekcja

Magda [opinia z dn. 2019-11-27 11:45:56 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsługa. Szybka realizacja
Profesjonalna obsługa. Szybka realizacja zamówienia. POLECAM>

Ute [opinia z dn. 2019-11-27 11:38:40 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko ok moglobyc taniej
Wszystko ok moglobyc taniej

grzegorz [opinia z dn. 2019-11-27 11:21:20 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
kolejny zakup sprzętu w tym sklepie, dos
kolejny zakup sprzętu w tym sklepie, doskonały sklep, polecam

Thermbau [opinia z dn. 2019-11-27 11:06:12 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
PRO fesjonalnie
PRO fesjonalnie

Jerzy Sowa [opinia z dn. 2019-11-27 10:52:03 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsługa
Profesjonalna obsługa

WS [opinia z dn. 2019-11-27 10:51:18 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
OK! OK
OK! OK

Magda [opinia z dn. 2019-11-27 10:29:41 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsługa. Polecam!
Profesjonalna obsługa. Polecam!

Renata [opinia z dn. 2019-11-27 10:26:46 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Pełen profesjonalizm.
Pełen profesjonalizm.

Kolejny raz zamówienie zostało zrealizowane błyskawicznie i w sposób profesjonalny. [opinia z dn. 2019-11-27 10:26:31 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Z pewnością będę dalej korzystał z usług
Z pewnością będę dalej korzystał z usług firmy i polecał ją innym

xxx [opinia z dn. 2019-11-27 10:19:11 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bez uwag
bez uwag

Anna [opinia z dn. 2019-11-27 10:17:00 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
wysoka jakość uługi
wysoka jakość uługi

bardzo sprawnie i szybko [opinia z dn. 2019-11-27 10:10:50 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Nie pierwszy raz tu kupuję i dalej będę
Nie pierwszy raz tu kupuję i dalej będę do nich wracał

Marzena [opinia z dn. 2019-11-27 10:10:31 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super obsługa .....Dziękuję ..Polecam..:
Super obsługa .....Dziękuję ..Polecam..:-)

Super [opinia z dn. 2019-11-27 10:09:51 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Polecam

wszystko OK [opinia z dn. 2019-11-27 10:06:30 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok ok ok
ok ok ok

polecam [opinia z dn. 2019-11-27 10:06:18 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
polecam
polecam

xxx [opinia z dn. 2019-11-26 16:44:37 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Serdecznie polecam, chociaż koszt...
Serdecznie polecam, chociaż koszt wysyłki mógłby być tańszy np przez mniejsze opakowanie do paczkomatu.

lutekw [opinia z dn. 2019-11-26 14:16:05 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam - Szybko i konkretnie !!!
Polecam - Szybko i konkretnie !!!

Ola [opinia z dn. 2019-11-26 12:49:37 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
SUPER
SUPER

Paweł [opinia z dn. 2019-11-23 16:57:47 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
super jakośc super sklep
super jakośc super sklep

Aneta [opinia z dn. 2019-11-22 20:56:23 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko, sprawnie, bezproblemowo....
Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Towar zgodny z opisem, doskonale zapakowany.

anpi [opinia z dn. 2019-11-22 16:54:34 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
OK
OK

zk [opinia z dn. 2019-11-19 12:07:19 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
:)
:)

Alicja [opinia z dn. 2019-11-18 11:54:21 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jestem bardzo zadowolona z...
Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Szybka realizacja zamówienia.

MACIEJ [opinia z dn. 2019-11-16 17:39:36 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
WSZYSTKO OK !
WSZYSTKO OK !

FDO [opinia z dn. 2019-11-15 14:42:12 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Przejrzysta oferta. Personel troszczy...
Przejrzysta oferta. Personel troszczy się o klienta.

Agnieszka [opinia z dn. 2019-11-15 09:31:28 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam sklep
Polecam sklep

Pawel [opinia z dn. 2019-11-14 21:28:28 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalne podejście do klienta.
Profesjonalne podejście do klienta.

Kaz [opinia z dn. 2019-11-14 18:35:08 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybka i profesjonalna obsługa. Towar...
Szybka i profesjonalna obsługa. Towar bardzo dobrze zabezpieczony. Polecam

HELENA [opinia z dn. 2019-11-14 11:44:57 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
SUPER SZYBKA DOSTAWA!!!
SUPER SZYBKA DOSTAWA!!!

MS [opinia z dn. 2019-11-14 11:34:42 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bez zastrzeżeń
Bez zastrzeżeń

Hania [opinia z dn. 2019-11-14 09:27:38 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super sklep polecam
Super sklep polecam

RN [opinia z dn. 2019-11-13 22:09:53 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem.
Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem.

Leszek [opinia z dn. 2019-11-13 17:48:59 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko OK
Wszystko OK

Renata [opinia z dn. 2019-11-12 13:24:07 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Solidna firma
Solidna firma

Marian [opinia z dn. 2019-11-11 18:27:06 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Nie pierwszy raz tu kupuję. Zawsze w...
Nie pierwszy raz tu kupuję. Zawsze w terminowo i sprawnie

Łukasz [opinia z dn. 2019-11-11 11:55:51 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jestem zawsze zadowolony. Wybieram ten s
Jestem zawsze zadowolony. Wybieram ten sklep głównie ze względu na bliskość punktu odbioru.

sven [opinia z dn. 2019-11-08 22:48:30 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko w normie...
Wszystko w normie...

a [opinia z dn. 2019-11-08 14:21:19 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
W porządku
W porządku

Magdalena [opinia z dn. 2019-11-08 10:09:05 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super - polecam. Duży asortyment,...
Super - polecam. Duży asortyment, bardzo szybka realizacja zamówienia.

joanna [opinia z dn. 2019-11-07 10:22:12 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobra obsługa
Bardzo dobra obsługa

Bożena [opinia z dn. 2019-11-06 22:32:35 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Cóż można dodać. Sprawnie,...
Cóż można dodać. Sprawnie, wygodnie, przyjemnie

akuimed [opinia z dn. 2019-11-06 18:14:13 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
8/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
O.K.
O.K.

ania [opinia z dn. 2019-11-06 08:31:51 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
jestem bardzo zadowolona polecam wszystk
jestem bardzo zadowolona polecam wszystkim

Aga [opinia z dn. 2019-11-05 22:33:14 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak zwykle wszystko w najlepszym...
Jak zwykle wszystko w najlepszym porzadku polecam

Adam P. [opinia z dn. 2019-11-05 10:52:04 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Godny zaufania sklep. Polecam
Godny zaufania sklep. Polecam

ilość opinii na stronie: 50 100 200 
wybierz stronę: lewo1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .. 363 prawo

Centrum Druku działa w branży IT PRINT już ponad 20 lat, sukcesywnie umacniając swoją pozycję lidera na rynku. Naszą siłą jest wysoka jakość usług zgodna z normami ISO 9001 oraz ISO 14001, co systematycznie monitoruje i potwierdza renomowana organizacja certyfikująca -  Dekra. Naszym priorytetem jest sukcesywne usprawnianie funkcjonujących u nas systemów zarządzania udoskonalanie ich tak, aby nasi klienci mogli dokonywać szybkich, wygodnych zakupów.

Certyfikat ISO

Dzięki autoryzacjom kluczowych producentów urządzeń drukujących takich jak HP, Xerox, Canon, Brother, OKI itd. oraz własnym powierzchniom magazynowym znaczna część produktów w Centrum Druku posiada status 24h, docierając do naszych Klientów już następnego dnia od złożenia zamówienia. Dzięki odpowiedniej przestrzeni magazynowej najpopularniejsze produkty są dostępne od ręki.

Nasi eksperci dysponują szeroką wiedzą o urządzeniach drukujących i na co dzień pomagają setkom Klientów wybrać odpowiedni sprzęt drukujący. Ekspercką wiedzą dzielimy się bezpłatnie, gdyż zależy nam, aby dla naszych Klientów pracowały dokładnie takie urządzenia, jakich potrzebują.

Tysiące zadowolonych klientów korzysta również z naszego Serwisu Urządzeń Drukujących, który świadczy usługi napraw gwarancyjnych i pogwarancyjnych drukarek, urządzeń wielofunkcyjnych
i skanerów, a także służy radą i pomocą w załatwianiu reklamacji gwarancyjnych.

Jako partner strategiczny firmy HP jesteśmy oficjalnym dystrybutorem technologii 3D HP Multi Jet Fusion w Polsce. W ramach projektu HP3D.pl dążąc do popularyzacji produkcji addytywnej w naszym kraju, wskazujemy przedsiębiorcom pełne spektrum możliwości, związanych wytwarzaniem przyrostowym (druk 3D).

Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku

Dowiedz się, co jeszcze nas wyróżnia.

Co wyróżnia dobry sklep internetowy?

Dowiedz się, co tak naprawdę możesz zyskać kupując w odpowiednim miejscu!

1. Otrzymasz zamówione produkty w 24h

Rozbudowane zaplecze magazynowe umożliwia dostarczanie Klientom popularnych produktów już na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

2. Kupisz sprzęt spełniający Twoje wymagania

Wyspecjalizowana kadra pomaga Klientom wybrać odpowiedni sprzęt spośród pełnej gamy produktów oferowanych na rynku.

3. Nie przepłacisz

Konkurencyjne ceny, korzystne promocje oraz bezpłatna dostawa pozwalają Klientom oszczędzać.

4. Oszczędzisz sobie problemów

Pozytywne opinie na temat sklepu, certyfikaty jakości przyznawane przez niezależne organizacje, a także (rozbudowana, łatwa w obsłudze) strona internetowa oferująca wiele dogodnych form zakupu ... są gwarancją pewnych i bezpiecznych zakupów. .... gwarantują pewne i bezpieczne zakupy.

Centrum Druku

NIP:
679-27-02-228
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Infolinia:
801 61 62 61
794 464 464
12 631 38 30
(koszt połączenia zgodny z cennikiem opłat operatora)
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

SKONTAKTUJ SIĘ Z CENTRUM DRUKU

Szukasz odpowiedniej drukarki i potrzebujesz porady eksperta? Chcesz poznać bliżej naszą ofertę?
Skontaktuj się z Centrum Druku!
Wybierz zagadnienie:
 
Imię i nazwisko:
Adres e-mail:
Treść wiadomości:
Przepisz kod:
token

Informujemy, że z dniem 29 lutego 2020 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku AM Stachura sp.k. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000830855. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.
Telefon:12 631 38 42
Telefon:12 631 20 72
Telefony:12 446 71 9412 446 71 9512 446 71 96
Telefony:12 631 38 3112 631 38 3812 631 38 44
Telefon:12 446 71 85
Telefon:12 631 38 42

Salon sprzedaży / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Telefon:
12 631 38 30
E-mail:

Magazyn / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-17:00
Adres:
ul. Mierzeja Wiślana 11
30-732 Kraków
Telefony:
12 446 71 97
12 446 71 88
12 446 71 99
E-mail:

Serwis Urządzeń Drukujących

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Biura

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 631 20 79
E-mail:


Dział handlowy - zapytania ogólne12 631 38 30 (wew. 1)

Telefony:
Dominik Strychalski12 631 38 38
Grzegorz Pabian12 631 38 49
Tomasz Betlej12 631 38 33
Dawid Supel12 631 38 46
Sławomir Sala12 631 38 41
Bartosz Jakubowicz12 631 38 47
Agnieszka Michałowska12 631 38 42
Radosław Tabor12 631 38 35
Marcin Śpiewak12 631 38 40
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - obsługa zamówień internetowych12 631 38 30 (wew. 2)

Telefony:
Michał Strzelecki12 631 38 34
Joanna Sumera12 631 38 43
Piotr Boruta12 631 38 39
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - zespół ds. abonamentu881 464 464 (wew. 3)

Telefony:
Rafał Pipała
Mirosław Sirko
12 631 38 48
GSM 733 98 00 88
12 631 38 36
GSM 883 576 225
E-mail:

Sprzedaż hurtowa12 631 38 33

Telefon:
Tomasz Betlej12 631 38 33
E-mail:

Magazyn - informacja dotycząca wysyłek

Telefony:
Tomasz Depowski12 446 71 97
Sebastian Jakubas12 446 71 88
Tomasz Wierzbowski12 446 71 99
E-mail:

Marketing i rozwój biznesu 12 631 38 30 (wew. 6)

Telefony:
Mariusz Chmura12 631 20 70
E-mail:

IT - pomoc w obsłudze strony www12 631 38 30 (wew. 7)

Telefony:
Tomasz Budek12 631 20 75
E-mail:
 

Serwis urządzeń drukujących 12 631 38 30 (wew. 4)

Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Księgowość 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
12 446 71 90
12 446 71 93
E-mail:

Przetargi

Telefon:
Mirosław Sirko12 631 38 36
E-mail:

Dział rozliczeń 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
Agata Dymek12 446 71 94
Marta Jagła12 446 71 96
E-mail:

Dział jakości

Telefony:
Ewelina Miłota12 631 20 73
E-mail:

Ważne! Strona internetowa Centrum Druku stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka, są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania. Kliknij zgadzam się, aby niniejsza informacja nie pojawiała się lub dowiedz się więcej na temat cookies i naszej polityki prywatności.
Informujemy, że z dniem 29 lutego 2020 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku AM Stachura sp.k. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000830855. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.