Infolinia: 801 61 62 61 | 794 464 464 | 12 631 38 30 Live chat: zostaw wiadomość
  •  

    Miejsce użytkowania:
    * nie wybrano

  •  

    Przeznaczenie do druku:
    * nie wybrano

Krok   Potrzebuję drukarki:
  • Producent urządzenia:

    * nie wybrano

    Brother Canon Dymo Epson HP Konica-Minolta Kyocera-Mita Lexmark Oki Printronix Ricoh Samsung Xerox Zebra 
  • Seria urządzenia:

    * nie wybrano

  • Model urządzenia:

    * nie wybrano

Zobacz
O firmie
Opinie Klientów
Kontakt

Opinie o Centrum Druku

9.68
(18157 opinii)
Wszystko OK [opinia z dn. 2019-12-06 10:58:11 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko OK
Wszystko OK

Piotr [opinia z dn. 2019-12-06 00:00:51 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonaliści
Profesjonaliści

Suem@interia.pl [opinia z dn. 2019-12-05 20:38:18 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super rewelacja
Super rewelacja

Dominika [opinia z dn. 2019-12-05 16:32:21 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko ok :-) polecam;)
Wszystko ok :-) polecam;)

szewa [opinia z dn. 2019-12-05 13:20:05 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bez zarzutu
bez zarzutu

wiesiek [opinia z dn. 2019-12-05 12:29:11 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bardzo dobra obsługa
bardzo dobra obsługa

wit [opinia z dn. 2019-12-05 10:47:02 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
polecam
polecam

S.G. [opinia z dn. 2019-12-05 10:40:31 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko i sprawnie.
Szybko i sprawnie.

Aneta [opinia z dn. 2019-12-05 10:07:50 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko OK, polecam.
Wszystko OK, polecam.

magda [opinia z dn. 2019-12-05 09:12:25 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
od paru lat robię zakupy w Centrum Druku
od paru lat robię zakupy w Centrum Druku i nigdy się nie zawiodłam, polecam

robert [opinia z dn. 2019-12-04 23:01:47 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
super jak zawsze
super jak zawsze

Ene Due Rabe [opinia z dn. 2019-12-04 21:46:10 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Sklep z którym współpracuję nie od dziś
Sklep z którym współpracuję nie od dziś i nigdy się nie zawiodłem

Hydromet [opinia z dn. 2019-12-04 19:17:15 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko przebiegło zgodnie z...
Wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami. Polecam

jr [opinia z dn. 2019-12-04 19:17:12 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
:-) + :-))
:-) + :-))

Robert [opinia z dn. 2019-12-04 17:20:33 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybo i profesjonalnie,
Szybo i profesjonalnie,

JAK ZAWSZE WSZYSTKO OK [opinia z dn. 2019-12-04 17:02:16 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
JEST OK
JEST OK

Marian [opinia z dn. 2019-12-04 14:58:30 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko, sprawnie, profesjonalnie....
Szybko, sprawnie, profesjonalnie. Zakupy w "Centrum druku" to prawdziwa przyjemność.

tehawanka [opinia z dn. 2019-12-04 14:10:19 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Polecam

Roman [opinia z dn. 2019-12-04 13:49:27 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko ok.
Wszystko ok.

Wojciech [opinia z dn. 2019-12-04 13:27:07 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko super
Wszystko super

Alicja [opinia z dn. 2019-12-04 13:14:13 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Transakcja przebiegła pomyślnie.Wszystko
Transakcja przebiegła pomyślnie.Wszystko ok.Polecam

RoG [opinia z dn. 2019-12-04 11:54:43 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko i bez problemów. Polecam.
Szybko i bez problemów. Polecam.

Ok [opinia z dn. 2019-12-04 11:34:39 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ok ok
Ok ok

Krzysztof Łapiński [opinia z dn. 2019-12-04 10:53:55 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Od wielu lat współpracujemy z firmą, pol
Od wielu lat współpracujemy z firmą, polecamy ją wszystkim zainteresowanym.

Waldemar [opinia z dn. 2019-12-04 10:49:46 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bardzo OK
bardzo OK

Grzegorz [opinia z dn. 2019-12-04 10:22:51 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszytko super, super
Wszytko super, super

AK [opinia z dn. 2019-12-04 10:17:12 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam!!! Bardzo dobra firma z błyskawi
Polecam!!! Bardzo dobra firma z błyskawiczną realizacją zamówień.

Tomek [opinia z dn. 2019-12-04 10:13:05 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak zwykle wszystko ok, bez najmniejszyc
Jak zwykle wszystko ok, bez najmniejszych problemów, gładko profesjonalnie.

Piotr [opinia z dn. 2019-12-04 10:12:49 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Świetny kontakt. Wszystko zgodnie z...
Świetny kontakt. Wszystko zgodnie z zamówieniem,

MAREK [opinia z dn. 2019-12-04 10:09:26 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Od zawsze SUPER
Od zawsze SUPER

pit [opinia z dn. 2019-12-04 07:01:16 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
profesjonalnie
profesjonalnie

Bartosz Wesołowski [opinia z dn. 2019-12-03 20:01:00 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
rewelacja
rewelacja

Włuczykij. [opinia z dn. 2019-12-03 13:27:57 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Transakcja przebiegła wzorowo.
Transakcja przebiegła wzorowo.

Joanna [opinia z dn. 2019-12-03 13:08:50 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobrze zorganizowana....
Bardzo dobrze zorganizowana. Śledzenia przesyłki na bieżąco, ekspresowa dostawa. Drukarka śmiga jak zwariowana. Polecam wszystkim

Wojtek [opinia z dn. 2019-12-03 12:30:29 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Polecam

Barbara Wolanska [opinia z dn. 2019-12-02 10:34:18 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam tak jak i mi polecono
Polecam tak jak i mi polecono

Sylwia [opinia z dn. 2019-12-02 10:32:42 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak zawsze - profesjonalna obsługa. Jak
Jak zawsze - profesjonalna obsługa. Jak najbardziej poleciłabym tego Sprzedawcę.

Paweł [opinia z dn. 2019-12-02 07:20:45 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok.
ok.

Benn [opinia z dn. 2019-12-02 06:59:44 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Od dawna robię tam zakupy. Jeśli przy...
Od dawna robię tam zakupy. Jeśli przy towarze jest informacja że dostępny w 24h to to jest prawda (zwykle jest tego samego dnia)

megamat [opinia z dn. 2019-11-30 23:11:28 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
godny polecenia
godny polecenia

Kasia [opinia z dn. 2019-11-30 20:20:15 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bardzo sprawna obsluga polecam
bardzo sprawna obsluga polecam

Darek [opinia z dn. 2019-11-30 10:52:47 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Zadowolony jestem - jak zawsze.
Zadowolony jestem - jak zawsze.

Beata [opinia z dn. 2019-11-29 11:07:32 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsługa. Polecam bardzo.
Profesjonalna obsługa. Polecam bardzo.

MOSKiT Andrychów [opinia z dn. 2019-11-29 10:26:20 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalizm w każdym calu. Polecam...
Profesjonalizm w każdym calu. Polecam...

Wit [opinia z dn. 2019-11-29 10:04:32 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super polecam
Super polecam

Andrzej [opinia z dn. 2019-11-29 08:35:28 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko OK
Wszystko OK

NICK [opinia z dn. 2019-11-29 00:12:28 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
SUPER SPRZEDAWCA
SUPER SPRZEDAWCA

Sebastian [opinia z dn. 2019-11-28 23:27:27 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam. Wszystko zgodnie z zamówieniem.
Polecam. Wszystko zgodnie z zamówieniem. Dobra i fachowa pomoc techniczna. Korzystnie cenowo. Szybka realizacja.

Pogotowie Okienne Opole [opinia z dn. 2019-11-28 22:29:06 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super dialog a także pomoc w doborze urz
Super dialog a także pomoc w doborze urządzenia

Stan [opinia z dn. 2019-11-28 17:44:25 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak zwykle znakomita współpraca!
Jak zwykle znakomita współpraca!

ilość opinii na stronie: 50 100 200 
wybierz stronę: lewo1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .. 364 prawo

Centrum Druku działa w branży IT PRINT już ponad 20 lat, sukcesywnie umacniając swoją pozycję lidera na rynku. Naszą siłą jest wysoka jakość usług zgodna z normami ISO 9001 oraz ISO 14001, co systematycznie monitoruje i potwierdza renomowana organizacja certyfikująca -  Dekra. Naszym priorytetem jest sukcesywne usprawnianie funkcjonujących u nas systemów zarządzania udoskonalanie ich tak, aby nasi klienci mogli dokonywać szybkich, wygodnych zakupów.

Certyfikat ISO

Dzięki autoryzacjom kluczowych producentów urządzeń drukujących takich jak HP, Xerox, Canon, Brother, OKI itd. oraz własnym powierzchniom magazynowym znaczna część produktów w Centrum Druku posiada status 24h, docierając do naszych Klientów już następnego dnia od złożenia zamówienia. Dzięki odpowiedniej przestrzeni magazynowej najpopularniejsze produkty są dostępne od ręki.

Nasi eksperci dysponują szeroką wiedzą o urządzeniach drukujących i na co dzień pomagają setkom Klientów wybrać odpowiedni sprzęt drukujący. Ekspercką wiedzą dzielimy się bezpłatnie, gdyż zależy nam, aby dla naszych Klientów pracowały dokładnie takie urządzenia, jakich potrzebują.

Tysiące zadowolonych klientów korzysta również z naszego Serwisu Urządzeń Drukujących, który świadczy usługi napraw gwarancyjnych i pogwarancyjnych drukarek, urządzeń wielofunkcyjnych
i skanerów, a także służy radą i pomocą w załatwianiu reklamacji gwarancyjnych.

Jako partner strategiczny firmy HP jesteśmy oficjalnym dystrybutorem technologii 3D HP Multi Jet Fusion w Polsce. W ramach projektu HP3D.pl dążąc do popularyzacji produkcji addytywnej w naszym kraju, wskazujemy przedsiębiorcom pełne spektrum możliwości, związanych wytwarzaniem przyrostowym (druk 3D).

Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku

Dowiedz się, co jeszcze nas wyróżnia.

Co wyróżnia dobry sklep internetowy?

Dowiedz się, co tak naprawdę możesz zyskać kupując w odpowiednim miejscu!

1. Otrzymasz zamówione produkty w 24h

Rozbudowane zaplecze magazynowe umożliwia dostarczanie Klientom popularnych produktów już na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

2. Kupisz sprzęt spełniający Twoje wymagania

Wyspecjalizowana kadra pomaga Klientom wybrać odpowiedni sprzęt spośród pełnej gamy produktów oferowanych na rynku.

3. Nie przepłacisz

Konkurencyjne ceny, korzystne promocje oraz bezpłatna dostawa pozwalają Klientom oszczędzać.

4. Oszczędzisz sobie problemów

Pozytywne opinie na temat sklepu, certyfikaty jakości przyznawane przez niezależne organizacje, a także (rozbudowana, łatwa w obsłudze) strona internetowa oferująca wiele dogodnych form zakupu ... są gwarancją pewnych i bezpiecznych zakupów. .... gwarantują pewne i bezpieczne zakupy.

Centrum Druku

NIP:
679-27-02-228
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Infolinia:
801 61 62 61
794 464 464
12 631 38 30
(koszt połączenia zgodny z cennikiem opłat operatora)
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

SKONTAKTUJ SIĘ Z CENTRUM DRUKU

Szukasz odpowiedniej drukarki i potrzebujesz porady eksperta? Chcesz poznać bliżej naszą ofertę?
Skontaktuj się z Centrum Druku!
Wybierz zagadnienie:
 
Imię i nazwisko:
Adres e-mail:
Treść wiadomości:
Przepisz kod:
token

Informujemy, że z dniem 29 lutego 2020 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku AM Stachura sp.k. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000830855. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.
Telefon:12 631 38 42
Telefon:12 631 20 72
Telefony:12 446 71 9412 446 71 9512 446 71 96
Telefony:12 631 38 3112 631 38 3812 631 38 44
Telefon:12 446 71 85
Telefon:12 631 38 42

Salon sprzedaży / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Telefon:
12 631 38 30
E-mail:

Magazyn / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-17:00
Adres:
ul. Mierzeja Wiślana 11
30-732 Kraków
Telefony:
12 446 71 97
12 446 71 88
12 446 71 99
E-mail:

Serwis Urządzeń Drukujących

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Biura

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 631 20 79
E-mail:


Dział handlowy - zapytania ogólne12 631 38 30 (wew. 1)

Telefony:
Dominik Strychalski12 631 38 38
Grzegorz Pabian12 631 38 49
Tomasz Betlej12 631 38 33
Dawid Supel12 631 38 46
Sławomir Sala12 631 38 41
Bartosz Jakubowicz12 631 38 47
Agnieszka Michałowska12 631 38 42
Radosław Tabor12 631 38 35
Marcin Śpiewak12 631 38 40
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - obsługa zamówień internetowych12 631 38 30 (wew. 2)

Telefony:
Michał Strzelecki12 631 38 34
Joanna Sumera12 631 38 43
Piotr Boruta12 631 38 39
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - zespół ds. abonamentu881 464 464 (wew. 3)

Telefony:
Rafał Pipała
Mirosław Sirko
12 631 38 48
GSM 733 98 00 88
12 631 38 36
GSM 883 576 225
E-mail:

Sprzedaż hurtowa12 631 38 33

Telefon:
Tomasz Betlej12 631 38 33
E-mail:

Magazyn - informacja dotycząca wysyłek

Telefony:
Tomasz Depowski12 446 71 97
Sebastian Jakubas12 446 71 88
Tomasz Wierzbowski12 446 71 99
E-mail:

Marketing i rozwój biznesu 12 631 38 30 (wew. 6)

Telefony:
Mariusz Chmura12 631 20 70
E-mail:

IT - pomoc w obsłudze strony www12 631 38 30 (wew. 7)

Telefony:
Tomasz Budek12 631 20 75
E-mail:
 

Serwis urządzeń drukujących 12 631 38 30 (wew. 4)

Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Księgowość 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
12 446 71 90
12 446 71 93
E-mail:

Przetargi

Telefon:
Mirosław Sirko12 631 38 36
E-mail:

Dział rozliczeń 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
Agata Dymek12 446 71 94
Marta Jagła12 446 71 96
E-mail:

Dział jakości

Telefony:
Ewelina Miłota12 631 20 73
E-mail:

Ważne! Strona internetowa Centrum Druku stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka, są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania. Kliknij zgadzam się, aby niniejsza informacja nie pojawiała się lub dowiedz się więcej na temat cookies i naszej polityki prywatności.
Informujemy, że z dniem 29 lutego 2020 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku AM Stachura sp.k. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000830855. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.