Infolinia: 801 61 62 61 | 794 464 464 | 12 631 38 30 Live chat: porozmawiaj z konsultantem
  •  

    Miejsce użytkowania:
    * nie wybrano

  •  

    Przeznaczenie do druku:
    * nie wybrano

Krok   Potrzebuję drukarki:
  • Producent urządzenia:

    * nie wybrano

    Brother Canon Dymo Epson HP Konica-Minolta Kyocera-Mita Lexmark Oki Printronix Ricoh Samsung Xerox Zebra 
  • Seria urządzenia:

    * nie wybrano

  • Model urządzenia:

    * nie wybrano

Zobacz
O firmie
Opinie Klientów
Kontakt

Opinie o Centrum Druku

9.68
(18157 opinii)
PILVID [opinia z dn. 2005-10-28 13:54:39 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
WSZYSTKO O.K.POLECAM

CrashAS [opinia z dn. 2005-10-28 13:30:34 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
POLECAM naprawde warto z nimi współpracować - bardzo szybka tranzakcja :)

lumen55 [opinia z dn. 2005-10-27 20:33:08 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Drukarka dotarła szybko i zgodnie z ustaleniami, wszystko działa bez zarzutu. Transakcja przeprowadzona profesjonalnie, bardzo dobry kontakt, niskie koszty przesyłki. POLECAM !!!

zygcyg [opinia z dn. 2005-10-26 19:35:08 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Świetny sprzedawca, szybka transakcja. Bardzo POLECAM !!!!!!

jurekazbest [opinia z dn. 2005-10-26 10:50:10 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Blyskawiczna wysylka oraz doskonaly sprzet w atrakcyjnej cenie POLECAM !!!

t-radi [opinia z dn. 2005-10-21 10:38:35 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Szybko, sprawnie, bezproblemowo, az milo robic interesy z takim alegrowiczem.!!!

jajek.bonk [opinia z dn. 2005-10-21 00:03:33 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Wszystko OK... Polecam w 100%

dave599 [opinia z dn. 2005-10-19 22:23:57 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Super sprzedawca towar wczoraj zamówiony dzisiaj dostarczony, pełnosprawny i kompletny. Gorąco polecam.

jh0909 [opinia z dn. 2005-10-19 21:21:19 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Bardzo rzetelny sprzedawca. Cena świetna, obsługa również. A drukarka - rewelacyjna. Po przesiadce z HP, których używałem od czasów piewszej plujki, Canon i4200 to nie ta bajka. Cicho, znakomite kolory na papierze foto.

Edmundpel [opinia z dn. 2005-10-13 18:38:40 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
SZYBKO SPRAWNIE. POLECAM SERDECZNIE. bARDZO MIŁY KONTAKT.

jbranska [opinia z dn. 2005-10-11 22:23:26 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
super sprzedawca. szybka dostawa, pomimo, ze w aukcji bylo napisane ze kabelka nie ma to jednak taki kabelek tam byl. pozdrawiam. bardzo udana tranzakcja!

astriap [opinia z dn. 2005-10-08 12:55:21 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Bardzo szybki i miły kontakt, cała transakcja została dokonana bardzo profesjonalnie.

amistad_pl [opinia z dn. 2005-10-05 12:32:25 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Wszystko OK. Szybko, sprawnie i profesjonalnie. POLECAM !!!!

kicia112 [opinia z dn. 2005-10-05 10:22:39 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Transakcja przeprowadzona wzorowo. GORĄCO POLECAM!!!!!!

lesanok [opinia z dn. 2005-10-01 10:13:35 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Transakcja przeprowadzona bardzo szybko. Dobry kontakt. Polecam tego sprzedawcę

kalafior_ [opinia z dn. 2005-10-01 09:21:49 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
REWELACJA - nic dodac nic ujac. Oby tak dalej.

kiwals [opinia z dn. 2005-09-28 15:28:40 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
wszystko ok., blyskawiczna transakcja, polecam jak najbardziej !!!

vmaks24 [opinia z dn. 2005-09-27 11:30:38 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
POLECAM GORĄCO !!!!!!!!!!!!! Obsługa, transakcja, kontakt same plusy, Zycze Wszystkim tak udanych transakcji.

Koliber-gfx [opinia z dn. 2005-09-23 13:46:44 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Fantastyczny sprzedawca! Towar dostarczony na drugi dzień po zamówieniu, a cała operacja bez najmniejszych problemów! Sprzedawcy! Uczcie się od centrumdruku!

Koliber-gfx [opinia z dn. 2005-09-20 11:12:32 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Błyskawiczna i bardzo fachowa obsługa. Sredecznie wszystkim polecam!

ZREK [opinia z dn. 2005-09-15 08:35:19 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Szóstka z plusem. Gorąco polecam.

dobrereklamy [opinia z dn. 2005-09-14 15:24:29 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
wszystko OK, POLECAM

Darki1 [opinia z dn. 2005-09-12 21:42:58 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Transakcja przebiegła wzorowo. Polecam !!!

ukr3 [opinia z dn. 2005-09-08 19:34:07 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Błyskawiczna wysyłka, super drukarka, wszystko zgodne z opisem, 100% zadowolenia! Polecam!!!!!!

eustis [opinia z dn. 2005-09-08 12:42:31 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Dziękuję za udaną transakcję - POLECAM!

segre [opinia z dn. 2005-09-08 00:02:06 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Polecam - wszystko szybko i bezproblemowo

cosmo_3 [opinia z dn. 2005-08-29 18:12:06 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
polecam szybko i solidnie towar zgodny z opisem

DJLuxman [opinia z dn. 2005-08-24 23:35:35 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Pełen profesjonalizm, ekspresowa i fachowa reakcja, wyjątkowa współpraca w trakcie realizacji dostawy, orientacja na bezpieczeństwo i zadowolenie klienta, duża elastyczność. SERDECZNIE POZDRAWIAM I POLECAM!!! :):):)

pesam [opinia z dn. 2005-08-16 11:50:35 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Szybko, pewnie. Jednym słowem POLECAM.

elkomed [opinia z dn. 2005-08-02 18:18:44 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Bardzo pozytywnie - szybko i solidnie. POLECAM

l_kaim [opinia z dn. 2005-07-30 15:16:57 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Wszystko zgodnie z opisem. Szybko i bezproblemowo. POLECAM!!!

Krzysiekud [opinia z dn. 2005-07-27 14:59:22 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
POLECAM - Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Pełny profesjonalizm. POLECAM WSZYSTKIM !!!

interw1 [opinia z dn. 2005-07-17 20:32:18 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
uprzejma i fachowa obsługa, szybka dostawa, gorąco polecam

djpiotrek [opinia z dn. 2005-07-12 03:09:29 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Wszystko zgodne z opisem:-)) POPROSTU REWELACJIA:-D POLECAM W 100%

marwosz1 [opinia z dn. 2005-06-25 22:55:58 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
szybka wysyłka gorąco polecam

biomorf [opinia z dn. 2005-06-25 10:56:18 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Profesjonalna obsługa - POLECAM!!!!

MMiler [opinia z dn. 2005-06-23 09:05:02 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Szybko, pewnie!

SUPPORT [opinia z dn. 2005-06-21 15:24:51 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
POLECAM Transakcja załatwiona szybko i bez zastrzeżeń

mial83 [opinia z dn. 2005-06-12 21:00:39 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Pozytyw WSZYSKTO OK!!!!!!!!!!!!!!!!!

MalyJack [opinia z dn. 2005-06-10 22:52:50 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Bardzo udana transakcja. Pełen profesjonalizm.

RMXXX [opinia z dn. 2005-06-07 11:16:46 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Wszystko miło i sprawnie poszło. POLECAM.

1eres [opinia z dn. 2005-06-06 07:46:06 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Szybko i sprawnie. Bardzo dobry kontakt. POLECAM

grzechoz [opinia z dn. 2005-06-03 12:31:30 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Wszystko dobrze! Można śmiało wpłacać w ciemno pieniądze. Solidna firma. Polecam!

mtdmtd [opinia z dn. 2005-06-03 00:28:56 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Naprawdę miło mi było ( szybko, kulturalnie i profesjonalnie ). Polecam!

mrfx [opinia z dn. 2005-06-02 21:48:27 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
100% profesjonalizm. Błyskawiczna wysyłka. Świetny kontakt. Wszystko zgodne z opisem. Polecam!

smozmo [opinia z dn. 2005-06-01 12:49:03 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Profesjonalnie, szybko i konkretnie tak jak lubi każdy Allegrowicz! Gorąco P O L E C A M!!!

JerryM123 [opinia z dn. 2005-06-01 08:55:23 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Wszystko OK, duzy pozytyw !!!Sprzedajacy godny zaufania, bardzo dobry kontakt zarówno mail-owy jak i telefoniczny. Towar w 100% zgodny z opisem !! Interesy z tym Sprzedajacym to sama przyjemność !! GORĄCO POLECAM !!!! Dziekuje za wspolprace.

kupajohn [opinia z dn. 2005-05-17 20:49:48 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Szybko i profesjonalnie!!! Wszystko na plus!!! POLECAM!!!!!!!!

Wess2 [opinia z dn. 2005-05-11 12:39:49 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Szybko, solidnie i pewnie! Gorąco POLECAM!!!!!!!!

bowapa [opinia z dn. 2005-04-25 22:41:15 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Wszystko OK POLECAM !!!

ilość opinii na stronie: 50 100 200 
wybierz stronę: lewo1 .. 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 .. 364 prawo

Centrum Druku działa w branży IT PRINT już ponad 20 lat, sukcesywnie umacniając swoją pozycję lidera na rynku. Naszą siłą jest wysoka jakość usług zgodna z normami ISO 9001 oraz ISO 14001, co systematycznie monitoruje i potwierdza renomowana organizacja certyfikująca -  Dekra. Naszym priorytetem jest sukcesywne usprawnianie funkcjonujących u nas systemów zarządzania udoskonalanie ich tak, aby nasi klienci mogli dokonywać szybkich, wygodnych zakupów.

Certyfikat ISO

Dzięki autoryzacjom kluczowych producentów urządzeń drukujących takich jak HP, Xerox, Canon, Brother, OKI itd. oraz własnym powierzchniom magazynowym znaczna część produktów w Centrum Druku posiada status 24h, docierając do naszych Klientów już następnego dnia od złożenia zamówienia. Dzięki odpowiedniej przestrzeni magazynowej najpopularniejsze produkty są dostępne od ręki.

Nasi eksperci dysponują szeroką wiedzą o urządzeniach drukujących i na co dzień pomagają setkom Klientów wybrać odpowiedni sprzęt drukujący. Ekspercką wiedzą dzielimy się bezpłatnie, gdyż zależy nam, aby dla naszych Klientów pracowały dokładnie takie urządzenia, jakich potrzebują.

Tysiące zadowolonych klientów korzysta również z naszego Serwisu Urządzeń Drukujących, który świadczy usługi napraw gwarancyjnych i pogwarancyjnych drukarek, urządzeń wielofunkcyjnych
i skanerów, a także służy radą i pomocą w załatwianiu reklamacji gwarancyjnych.

Jako partner strategiczny firmy HP jesteśmy oficjalnym dystrybutorem technologii 3D HP Multi Jet Fusion w Polsce. W ramach projektu HP3D.pl dążąc do popularyzacji produkcji addytywnej w naszym kraju, wskazujemy przedsiębiorcom pełne spektrum możliwości, związanych wytwarzaniem przyrostowym (druk 3D).

Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku

Dowiedz się, co jeszcze nas wyróżnia.

Co wyróżnia dobry sklep internetowy?

Dowiedz się, co tak naprawdę możesz zyskać kupując w odpowiednim miejscu!

1. Otrzymasz zamówione produkty w 24h

Rozbudowane zaplecze magazynowe umożliwia dostarczanie Klientom popularnych produktów już na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

2. Kupisz sprzęt spełniający Twoje wymagania

Wyspecjalizowana kadra pomaga Klientom wybrać odpowiedni sprzęt spośród pełnej gamy produktów oferowanych na rynku.

3. Nie przepłacisz

Konkurencyjne ceny, korzystne promocje oraz bezpłatna dostawa pozwalają Klientom oszczędzać.

4. Oszczędzisz sobie problemów

Pozytywne opinie na temat sklepu, certyfikaty jakości przyznawane przez niezależne organizacje, a także (rozbudowana, łatwa w obsłudze) strona internetowa oferująca wiele dogodnych form zakupu ... są gwarancją pewnych i bezpiecznych zakupów. .... gwarantują pewne i bezpieczne zakupy.

Centrum Druku

NIP:
679-27-02-228
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Infolinia:
801 61 62 61
794 464 464
12 631 38 30
(koszt połączenia zgodny z cennikiem opłat operatora)
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

SKONTAKTUJ SIĘ Z CENTRUM DRUKU

Szukasz odpowiedniej drukarki i potrzebujesz porady eksperta? Chcesz poznać bliżej naszą ofertę?
Skontaktuj się z Centrum Druku!
Wybierz zagadnienie:
 
Imię i nazwisko:
Adres e-mail:
Treść wiadomości:
Przepisz kod:
token

Informujemy, że z dniem 29 lutego 2020 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku AM Stachura sp.k. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000830855. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.
Telefon:12 631 38 42
Telefon:12 631 20 72
Telefony:12 446 71 9412 446 71 9512 446 71 96
Telefony:12 631 38 3112 631 38 3812 631 38 44
Telefon:12 446 71 85
Telefon:12 631 38 42

Salon sprzedaży / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Telefon:
12 631 38 30
E-mail:

Magazyn / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-17:00
Adres:
ul. Mierzeja Wiślana 11
30-732 Kraków
Telefony:
12 446 71 97
12 446 71 88
12 446 71 99
E-mail:

Serwis Urządzeń Drukujących

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Biura

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 631 20 79
E-mail:


Dział handlowy - zapytania ogólne12 631 38 30 (wew. 1)

Telefony:
Dominik Strychalski12 631 38 38
Grzegorz Pabian12 631 38 49
Tomasz Betlej12 631 38 33
Dawid Supel12 631 38 46
Sławomir Sala12 631 38 41
Bartosz Jakubowicz12 631 38 47
Agnieszka Michałowska12 631 38 42
Radosław Tabor12 631 38 35
Marcin Śpiewak12 631 38 40
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - obsługa zamówień internetowych12 631 38 30 (wew. 2)

Telefony:
Michał Strzelecki12 631 38 34
Joanna Sumera12 631 38 43
Piotr Boruta12 631 38 39
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - zespół ds. abonamentu881 464 464 (wew. 3)

Telefony:
Rafał Pipała
Mirosław Sirko
12 631 38 48
GSM 733 98 00 88
12 631 38 36
GSM 883 576 225
E-mail:

Sprzedaż hurtowa12 631 38 33

Telefon:
Tomasz Betlej12 631 38 33
E-mail:

Magazyn - informacja dotycząca wysyłek

Telefony:
Tomasz Depowski12 446 71 97
Sebastian Jakubas12 446 71 88
Tomasz Wierzbowski12 446 71 99
E-mail:

Marketing i rozwój biznesu 12 631 38 30 (wew. 6)

Telefony:
Mariusz Chmura12 631 20 70
E-mail:

IT - pomoc w obsłudze strony www12 631 38 30 (wew. 7)

Telefony:
Tomasz Budek12 631 20 75
E-mail:
 

Serwis urządzeń drukujących 12 631 38 30 (wew. 4)

Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Księgowość 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
12 446 71 90
12 446 71 93
E-mail:

Przetargi

Telefon:
Mirosław Sirko12 631 38 36
E-mail:

Dział rozliczeń 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
Agata Dymek12 446 71 94
Marta Jagła12 446 71 96
E-mail:

Dział jakości

Telefony:
Ewelina Miłota12 631 20 73
E-mail:

Ważne! Strona internetowa Centrum Druku stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka, są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania. Kliknij zgadzam się, aby niniejsza informacja nie pojawiała się lub dowiedz się więcej na temat cookies i naszej polityki prywatności.
Informujemy, że z dniem 29 lutego 2020 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku AM Stachura sp.k. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000830855. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.