Infolinia: 801 61 62 61 | 794 464 464 | 12 631 38 30 Live chat: zostaw wiadomość
  •  

    Miejsce użytkowania:
    * nie wybrano

  •  

    Przeznaczenie do druku:
    * nie wybrano

Krok   Potrzebuję drukarki:
  • Producent urządzenia:

    * nie wybrano

    Brother Canon Dymo Epson HP Konica-Minolta Kyocera-Mita Lexmark Oki Printronix Ricoh Xerox Zebra 
  • Seria urządzenia:

    * nie wybrano

  • Model urządzenia:

    * nie wybrano

Zobacz
O firmie
Opinie Klientów
Kontakt

Opinie o Centrum Druku

9.68
(18501 opinii)
Marek [opinia z dn. 2007-11-23 08:37:32 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
9/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ja też jestem bardzo zadowolony : po telefonicznym sprawdzeniu dostepnosci i ceny we wtorek koło południa złożyłem zamówienie - drukarka była w Warszawie w czwartek rano (kurier z DHL sam zadzwonił czy może już przyjechać); szybko, tanio i komfortowo - polecam

Danka [opinia z dn. 2007-11-22 10:52:09 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Od mometu zamówienia do otrzymania produktu upłynęło mniej niż 1 doba! Szybko, sprawnie, bezproblemowo i uprzejmie. Transport DHL, tak jak i zakupy w tym sklepie gorąco polecam!!!!!!!!!

Piotr [opinia z dn. 2007-11-22 02:55:10 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super sklep. Zamówiony w poniedziałek 16.00, przelałem, od razu potwierdzenia i montorowanie mojej przesyłki. Paczka była w środę w południe. Chyba nie musze mówić, że w środku wszystko OK. Obsługa sklepu nie dość, że miła to jeszcze kompetentna, dzwoniąc trafiałem na chłopaków i dziewczyny i każdy od ręki byłw stanie doradzić -i to nie na zasadzie wciskania swojego sprzętu tylko odpowiadając na wątpliwości. Dołączam do pozytywnych komentarzy!

Kamila Owczarek [opinia z dn. 2007-11-20 18:43:49 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Opiniao sklepie
Super błyskawiczna transakcja!!! W niedziele wieczorem złożone zamówienie we wtorek rano kurier puka do drzwi. Jak dla mnie rewelacja :) Polecam wszystkim

Danuta [opinia z dn. 2007-11-19 06:25:46 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Towar zamówiony w niedzielę- dostarczony w poniedziałek, wszystko super, gorąco plecam ten sklep !

  [opinia z dn. 2007-11-17 01:31:19 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Błyskawiczna dostawa, solidna firma 100% zasłużony pozytyw szczerze wszystkim polecam.

jhs [opinia z dn. 2007-11-15 19:36:35 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
canon MP520
Polecam zakupy w tym sklepie. Dostawa zgodna z wcześniejszymi ustaleniami. Sympatyczny kontakt telefoniczny. Sprzęt dotarł w doskonałym stanie.

Halina [opinia z dn. 2007-11-15 08:18:12 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Marzenie !!!!
Pełny profesjonalizm od A ( zamówienie) do Z ( dostawa). Możliwość śledzenia swojego zamówienia na każdym etapie. Dostawa "na wczoraj". Jednym slowem z czystym secem polecam zakupy w tym sklepie!!!!!!

Przemo [opinia z dn. 2007-11-14 00:11:14 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
brother DCP 350c
Rewelacyjny sklep, expresowa dostawa, jestem bardzo zadowolony!

pablo [opinia z dn. 2007-11-13 06:48:41 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
9/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
CENTRUM DRUKU -THE BEST
Sklep rewelacyjny .Negocjacja cen działa błyskawicznie.Kontakt ze sklepem doskonały.Zamówione w piatek po południu: drukarka hp 460wbt,torba na drukarkę ,przewód usb, - dostarczone przez DHL w poniedziałek przed południem.Również wspaniały kontakt z firmą kurierska DHL. POLECAM TEN SKLEP.

Witek [opinia z dn. 2007-11-12 22:01:00 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Solidna firma.
Gorąco polecam dokonywanie zakupów w tym sklepie. Dostawa gratis. W piątek o godzinie 10. zamówiłem telefonicznie drukarkę. Rozmowa z konsultantem była miła i rzeczowa. Mogłem wybrać sposób zapłaty, bez dodatkowych kosztów (w moim wypadku - płatność przy odbiorze). W poniedziałek o godzinie 16. kurier dostarczył mi zamówiony towar. Wszystko odbyło się w jak najlepszym porządku.

kanadyjskistr [opinia z dn. 2007-11-09 14:21:00 - pochodzi z portalu: Radar.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bardzo duża oferta, DARMOWA WYSYŁKA, wszystko super, gorąco polecam

Ewa [opinia z dn. 2007-11-08 19:17:00 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
jestem zadowolona
Pełen profesjonalizm, dostawa drukarki na drugi koniec Polski w ciągu 2 dni.

verdone [opinia z dn. 2007-11-07 18:16:26 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
100% pozytyw. Bardzo dobry kontakt, błyskawiczna wpłata. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko życzyć innym allegrowiczom takiego kontrahenta. Dziekuje i zapraszam ponownie na aukcje VERDONE

Marcin [opinia z dn. 2007-11-06 17:37:00 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
Jest nieźle
Trochę przedłużył się czas dostawy (ponad tydzień), ale suma sumarum opłaciło się bo dostałem rabacik za zwłokę. Polecam!

Miroslaw1 [opinia z dn. 2007-11-06 13:42:40 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
pełna satysfakcja
To mój drugi zakup w sklepieCentrum Druku. Zarówno pierwszy jak i drugi bardzo udany. Wzorowa obsługa, bardzo dobry kontakt,ekspresowa wysyłka. WZOROWY SKLEP POLECAM

Adam Rajewski [opinia z dn. 2007-11-02 23:52:06 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.75/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
BROTHER DCP-130C
Sklep CENTRUM DRUKU działa profesjonalnie,wysoki poziom obsługi.W niedziele zamówiłem,w poniedziałek firma zapakowała i wysłała kurierem a we wtorek o 14h już miałem tę drukarkę,wszystko w 48h i bez opłat tylko cena drukarki.SUPER.Ceny konkurencyjne.Jestem bardzo zadowolony z zakupu.Polecam ten sklep!!!

kacper macka [opinia z dn. 2007-10-30 15:43:27 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
opinia o sklepie
swietlny sklep, duzy wybor produktow i baaardzo szybka wysylka a do tego darmowa

Marek [opinia z dn. 2007-10-30 05:42:21 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Rewelacja!!!
Wczoraj zamówienie (poniedziałek) dzisiaj odbiór z gór nad morze.

marktuch [opinia z dn. 2007-10-26 20:43:57 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Zakup drukarki
Realizacje zamówienia w sklepie oceniam wysoko.Czas realizacji szybki ,dostawa uzgodniona i bez uszkodzeń sprzetu.Polecam

Robert [opinia z dn. 2007-10-26 02:39:45 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
super !!!
Błyskawiczna dostawa! Informacja na temat statusu zamówienia emailem. Możliwość zapłaty kartą. Pełna satysfakcja.

Grzegorz [opinia z dn. 2007-10-23 11:39:57 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
9/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Musze przyznać Tej Firmie że nie ma się do czego przyczepic. Jak piszą tak robią. Pełen profesjonalizm. DUŻY POZYTYW.

  [opinia z dn. 2007-10-23 09:40:12 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Świetny sklep, gorąco polecam. Możliwość negocjacji ceny. Zanim się obejrzałem towar był już dostarczony, a oglądam się szybko ;)

leovision [opinia z dn. 2007-10-20 11:30:51 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ploter epson7800
jeśli chodzi o firmę Centrum Druku pełny profesjonalizm, fachowy kontakt,szybkie zamówienie towaru (brak na stanie),cena oczywiście najniższa na rynku,towar pierwsza klasa...ale wysyłka DHL-em to życiowa pomyłka, rok z życia wycięty, panowie z dhl to ignoranci

Bogdan [opinia z dn. 2007-10-18 11:06:42 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jestem bardzo zadowolony
W niedzielę złożyłem zamówienie na HP 3180 a we wtorek o 11.30 do moich drzwi zapukał kurier, który dostarczył mi sprzęt. Polecam zakupy w tym sklepie !!!!

Andrzej [opinia z dn. 2007-10-17 11:56:46 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko i na temat
Jestem bardzo zadowolony. Zamówiłem w poniedziałek wieczorem a w środę rano już drukowałem. Jak dotąd najszybciej z moich internetowych zakupów. Polecam

Ania K. [opinia z dn. 2007-10-16 07:45:06 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Do zakupu w sklepie Centrum Druku zachęcily mnie tylko i wyłacznie pozytywne komentarze na stronie ceneo.pl. I nie zawiodłam się. Po złożeniu zamowienia w internecie od razu dostałam mail z info o transakcji a następnego dnia kurier pukał do drzwi (za przesyłkę nie płaciłam). Sprzęt (ta akurat drukarka jest naprawdę pokaźnych rozmiarów) dotarł bez żadnego szwanku. w środku fakturka z moimi prawidłowymi danymi. Same supelatywy :) POLECAM!!!! A sama drukarka kapitalna - polecam tym, którzy potrzebują kolorową drukarkę formatu A3.

Łukasz [opinia z dn. 2007-10-14 03:38:57 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Sklep super
Sklep jest rewelacyjny !!! Naprawde polecam.

max [opinia z dn. 2007-10-13 21:36:26 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
lexmark E120n
uzupelnic

Levi [opinia z dn. 2007-10-13 07:44:22 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko w najlepszym porządku. Polecam ten sklep. Sprawnie, szybko i póki co dostawa gratis.

Tomasz [opinia z dn. 2007-10-12 20:43:00 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ekspresowa dostawa, konkurencyjne ceny, no i oczywiście dostawa gratis. Gorąco polecam

tom_dg [opinia z dn. 2007-10-12 16:40:00 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Błyskawiczna dostawa, żadnych problemów, konkurencyjne ceny, no i oczywiście dostawa gratis. Gorąco polecam

Adam Żur [opinia z dn. 2007-10-11 10:42:02 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
zakup drukarki HPDeskJet D1460
GORACO POLECAM zakupy w CENTRUM DRUKU.Profesjonalna, szybak, MILA obsluga,towar zgodny z oferta sprzedajacego,dostawa szybka, SUPER

maro2 [opinia z dn. 2007-10-09 16:11:30 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Canon PIXMA MP610
Profesjonalny sklep, z profesjonalną obsługą traktujący klienta naprawdę poważnie, dobry kontakt, bardzo szybka dostawa, negocjacja ceny - Polecam

Marek [opinia z dn. 2007-10-08 19:09:00 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
rewelacja, szybko, tanio, więcej takich sklepów.

Tomek [opinia z dn. 2007-10-05 18:24:00 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Tak 3mac!
Błyskawiczna obsługa, sprzęt nowiutki, póki co w pełni sprawny. No i do końca roku dostawa gratis. Gorąco polecam

mirekwrz [opinia z dn. 2007-10-03 20:49:20 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Centrum Druku
Szybka, profesjonalna obsługa, konkurencyjne ceny-do tego bezpłatna wysyłka kurierem! Jestem bardzo zadowolony!

Maciej / Mackowaty [opinia z dn. 2007-09-22 16:04:04 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Brother DCP-330C
Wszystko w jak najlepszym porządku: tanio szybko i profesjonalnie na pewno jeszcze tu zajrzę

Grisza [opinia z dn. 2007-09-22 14:12:00 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Drukarka laserowa
Szybki czas realizacji dostawy, drukarka (Lexmark E120) dotarła następnego dnia po południu, ok. 30 godzin po zamówieniu. Ponadto dostawa była gratis! Brawo, polecam ten sklep.

ryszard [opinia z dn. 2007-09-21 01:21:43 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
SUPEREXPRES
ZAMÓWIENIE CZWARTEK RANO PRZED 10 GODZ.ODBIÓR PIĄTEK PIŁA OK.10(W POSIADANIU KURIERA)JA CHWILE POŻNIEJ-B.DORY KONTAKT TEL ORAZ "ŚLEDZENIE" PRZESYŁKI NA STRONIE DHL(NIEPOTRZEBNIE DZWONIŁEM DO PRZEDSTAWICIELA BO NA STRONIE DHL TEŻ BYŁO INFO ŻE KURIER ODEBRAŁ PRZESYLKE-POLECAM

Andrzej Sobkowiak [opinia z dn. 2007-09-20 19:48:08 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Zakup drukarki
Bardzo szybka dostawa, sprzęt bez zarzutu,kabel usb gratis.Polecam

Mariusz [opinia z dn. 2007-09-18 05:22:06 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Witam! Chciałem gorąco polecić wszystkim zakupy w tym sklepie. Tak jak piszą tak dotrzymują słowa ! Naprawdę polecam :) Zakupiony przeze mnie sprzęt był odpowiednio spakowany, szybka dostawa (2dni) od chwili zamówienia. Zawartość opakowania zgadzała się z opisem danego sprzętu, wszystko było w jak najlepszym porządku :) Żadnych uszkodzeń przez transport! Pozdrawiam wszystkich kupujących w tym sklepie - POLECAM !!!

Antonio [opinia z dn. 2007-09-18 03:58:32 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
9/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
HP D5160. Polecam tą drukarkę. Ci którzy mało drukują - nie muszą czyścić głowicy. Bardzo szybka. Wiele umie.

maria wojciechowska [opinia z dn. 2007-09-17 14:06:03 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
8.75/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ocena firmy centrum druku
firma zasluguje na najwyzsze uznanie - 3 x tak czyli szybko, fachowo i rzetelnie. "Plame" dala firma dostarczajaca przesylke. Odbylo sie to z poslizgiem i po interwencji

Sławomir [opinia z dn. 2007-09-13 10:26:48 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Urządzonko OK, na chwilę obecną nie mam żadnych uwag. Co do sklepu, to "Centrum Druku" jest w 100% godne polecenia! Bardzo szybka przesyłka (oczywiście darmowa), dobrze (oryginalnie) zapakowana. Duży wybór sposobów płatności. Tak trzymać!!!

Michał [opinia z dn. 2007-09-13 09:15:32 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Pełen profesjonalizm! Bezpłatna dostawa po 24 godzina od złożenia zamówienia. Polecam!

Aga [opinia z dn. 2007-09-12 16:37:00 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko w porządku, dostawa ekspresowa

Paechu [opinia z dn. 2007-09-12 11:25:56 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Wszystko w jak najlepszym porządku, zgodnie z warunkami aukcji. Paczka z towarem wysłana bardzo szybko. Duży plus.

Grzegorz [opinia z dn. 2007-09-11 16:20:00 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Gratuluję, Życzę wszystkim sklepom takiego profesjonalizmu. Oczywiście gorąco polecam

Misiax [opinia z dn. 2007-09-10 18:23:00 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
SUPER
Kupiłem urządzenie wielofunkcyjne w niedziele po 21:00 a we wtorek z samego rana była już u mnie . MEGA szybka wysyłka - DARMOWA !!!!, Wspaniały kontakt. I w ogóle wszystko w jak najlepszym porządku i sprawnie !!!

ilość opinii na stronie: 50 100 200 
wybierz stronę: lewo1 .. 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 .. 371 prawo

Centrum Druku działa w branży IT PRINT już ponad 20 lat, sukcesywnie umacniając swoją pozycję lidera na rynku. Naszą siłą jest wysoka jakość usług zgodna z normami ISO 9001 oraz ISO 14001, co systematycznie monitoruje i potwierdza renomowana organizacja certyfikująca -  Dekra. Naszym priorytetem jest sukcesywne usprawnianie funkcjonujących u nas systemów zarządzania udoskonalanie ich tak, aby nasi klienci mogli dokonywać szybkich, wygodnych zakupów.

Certyfikat ISO

Dzięki autoryzacjom kluczowych producentów urządzeń drukujących takich jak HP, Xerox, Canon, Brother, OKI itd. oraz własnym powierzchniom magazynowym znaczna część produktów w Centrum Druku posiada status 24h, docierając do naszych Klientów już następnego dnia od złożenia zamówienia. Dzięki odpowiedniej przestrzeni magazynowej najpopularniejsze produkty są dostępne od ręki.

Nasi eksperci dysponują szeroką wiedzą o urządzeniach drukujących i na co dzień pomagają setkom Klientów wybrać odpowiedni sprzęt drukujący. Ekspercką wiedzą dzielimy się bezpłatnie, gdyż zależy nam, aby dla naszych Klientów pracowały dokładnie takie urządzenia, jakich potrzebują.

Tysiące zadowolonych klientów korzysta również z naszego Serwisu Urządzeń Drukujących, który świadczy usługi napraw gwarancyjnych i pogwarancyjnych drukarek, urządzeń wielofunkcyjnych
i skanerów, a także służy radą i pomocą w załatwianiu reklamacji gwarancyjnych.

Jako partner strategiczny firmy HP jesteśmy oficjalnym dystrybutorem technologii 3D HP Multi Jet Fusion w Polsce. W ramach projektu HP3D.pl dążąc do popularyzacji produkcji addytywnej w naszym kraju, wskazujemy przedsiębiorcom pełne spektrum możliwości, związanych wytwarzaniem przyrostowym (druk 3D).

Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku

Dowiedz się, co jeszcze nas wyróżnia.

Co wyróżnia dobry sklep internetowy?

Dowiedz się, co tak naprawdę możesz zyskać kupując w odpowiednim miejscu!

1. Otrzymasz zamówione produkty w 24h

Rozbudowane zaplecze magazynowe umożliwia dostarczanie Klientom popularnych produktów już na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

2. Kupisz sprzęt spełniający Twoje wymagania

Wyspecjalizowana kadra pomaga Klientom wybrać odpowiedni sprzęt spośród pełnej gamy produktów oferowanych na rynku.

3. Nie przepłacisz

Konkurencyjne ceny, korzystne promocje oraz bezpłatna dostawa pozwalają Klientom oszczędzać.

4. Oszczędzisz sobie problemów

Pozytywne opinie na temat sklepu, certyfikaty jakości przyznawane przez niezależne organizacje, a także (rozbudowana, łatwa w obsłudze) strona internetowa oferująca wiele dogodnych form zakupu ... są gwarancją pewnych i bezpiecznych zakupów. .... gwarantują pewne i bezpieczne zakupy.

Centrum Druku

NIP:
679-27-02-228
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Infolinia:
801 61 62 61
794 464 464
12 631 38 30
(koszt połączenia zgodny z cennikiem opłat operatora)
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

SKONTAKTUJ SIĘ Z CENTRUM DRUKU

Szukasz odpowiedniej drukarki i potrzebujesz porady eksperta? Chcesz poznać bliżej naszą ofertę?
Skontaktuj się z Centrum Druku!
Wybierz zagadnienie:
 
Imię i nazwisko:
Adres e-mail:
Treść wiadomości:
Przepisz kod:
token

Informujemy, że z dniem 29 lutego 2020 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku AM Stachura sp.k. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000830855. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.
Telefon:12 631 38 42
Telefon:12 631 20 72
Telefony:12 446 71 9412 446 71 9512 446 71 96
Telefony:12 631 38 3112 631 38 3812 631 38 44
Telefon:12 446 71 85
Telefon:12 631 38 42

Salon sprzedaży / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Telefon:
12 631 38 30
E-mail:

Magazyn / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-17:00
Adres:
ul. Mierzeja Wiślana 11
30-732 Kraków
Telefony:
12 446 71 97
12 446 71 88
12 446 71 99
E-mail:

Serwis Urządzeń Drukujących

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Biura

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 631 20 79
E-mail:


Dział handlowy - zapytania ogólne12 631 38 30 (wew. 1)

Telefony:
Dominik Strychalski12 631 38 38
Grzegorz Pabian12 631 38 49
Tomasz Betlej12 631 38 33
Dawid Supel12 631 38 46
Sławomir Sala12 631 38 41
Bartosz Jakubowicz12 631 38 47
Agnieszka Michałowska12 631 38 42
Radosław Tabor12 631 38 35
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - obsługa zamówień internetowych12 631 38 30 (wew. 2)

Telefony:
Michał Strzelecki12 631 38 34
Joanna Sumera12 631 38 43
Piotr Boruta12 631 38 39
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - zespół ds. abonamentu881 464 464 (wew. 3)

Telefony:
Rafał Pipała
Mirosław Sirko
12 631 38 48
GSM 733 98 00 88
12 631 38 36
GSM 883 576 225
E-mail:

Sprzedaż hurtowa12 631 38 33

Telefon:
Tomasz Betlej12 631 38 33
E-mail:

Magazyn - informacja dotycząca wysyłek

Telefony:
Tomasz Depowski12 446 71 97
Sebastian Jakubas12 446 71 88
Tomasz Wierzbowski12 446 71 99
E-mail:

Marketing i rozwój biznesu 12 631 38 30 (wew. 6)

Telefony:
Mariusz Chmura12 631 20 70
E-mail:

IT - pomoc w obsłudze strony www12 631 38 30 (wew. 7)

Telefony:
Tomasz Budek12 631 20 75
E-mail:
 

Serwis urządzeń drukujących 12 631 38 30 (wew. 4)

Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Księgowość 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
12 446 71 90
12 446 71 93
E-mail:

Przetargi

Telefon:
Mirosław Sirko12 631 38 36
E-mail:

Dział rozliczeń 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
Agata Dymek12 446 71 94
Marta Jagła12 446 71 96
E-mail:

Dział jakości

Telefony:
Ewelina Miłota12 631 20 73
E-mail:

Ważne! Strona internetowa Centrum Druku stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka, są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania. Kliknij zgadzam się, aby niniejsza informacja nie pojawiała się lub dowiedz się więcej na temat cookies i naszej polityki prywatności.
Informujemy, że z dniem 29 lutego 2020 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku AM Stachura sp.k. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000830855. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.