Infolinia: 801 61 62 61 | 794 464 464 | 12 631 38 30 Live chat: porozmawiaj z konsultantem
  •  

    Miejsce użytkowania:
    * nie wybrano

  •  

    Przeznaczenie do druku:
    * nie wybrano

Krok   Potrzebuję drukarki:
  • Producent urządzenia:

    * nie wybrano

    Brother Canon Dymo Epson HP Konica-Minolta Kyocera-Mita Lexmark Oki Printronix Ricoh Xerox Zebra 
  • Seria urządzenia:

    * nie wybrano

  • Model urządzenia:

    * nie wybrano

Zobacz
O firmie
Opinie Klientów
Kontakt

Opinie o Centrum Druku

9.68
(18383 opinii)
Daniel [opinia z dn. 2009-06-03 22:35:05 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Brother DCP-385
Błyskawiczna dostawa następnego dnia po zamówieniu. Drukarka jechała przez cała Polskę.
Bardzo atrakcyjne ceny i profesjonalne podejście do klienta.
Serdecznie polecam ten Sklep!

Adam [opinia z dn. 2009-06-03 21:27:41 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
8/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Tonery do Canon Pixma MP520
Kolejny zakup, z którego jestem zadowolony. Polecam

BestJa [opinia z dn. 2009-06-03 21:18:49 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
OfiiceJetJ4580
Perfekcja. Wracam do tego sklepu kolejny raz i na pewno nie ostatni.

Monika [opinia z dn. 2009-06-03 21:16:23 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
8/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Drukarka Brother DCP-145C
Szybko,solidnie.Polecam

Paweł [opinia z dn. 2009-06-03 20:49:21 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Canon Pixma MP 980
błyskawiczna dostawa, przesyłka dobrze zapakowana, wszystko sie zgadza zgodnie z zamówieniem, perfekcyjna obsługa, w niedziele zamówiłem towar w poniedziałek zapłaciłem w środe o 12.00 zamówienie było już u mnie. Dodatkowo na bieżąco byłem informowany przez te trzy dni co aktualnie dzieje sie z moim zamówieniem. Mało jest tak dobrych sklepów. SUPER tak trzymać!!!Bardzo dziekuje.

Marek [opinia z dn. 2009-06-03 18:31:35 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Drukarka HP F735
Polecam każdemu ten sklep internetowy. Jeszcze nie raz tam zawitam.
Ceny super, szybkość realizacji zamówienia - super. Z przyjemnością wystawiam ten komentarz.

Katarzyna [opinia z dn. 2009-06-03 18:10:44 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
CentrumDruku Najlepsze!!!
Profesjonalne podejście, dbałość o klienta, ekspresowa wysyłka i dostawa oraz niskie ceny. Ogromnym plusem jest darmowa dostawa do domu!!! Zazwyczaj dostawcy piszą o darmowej dostawie, ale doliczają sobie te 30 zł do ceny produktu, w ten sposób oszukując klienta. CentrumDruku obce takie praktyki!!! Dostawa za darmo, a ceny produktów i tak najniższe!!! Polecam gorąco. Z pewnością będę korzystała z usług tego sklepu w przyszłości. Zakup w CentrumDruku był czystą przyjemnością :)

Pawel [opinia z dn. 2009-06-03 13:17:21 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Epson S20
Po prostu perfekcja!!!!

Klient [opinia z dn. 2009-06-03 12:53:02 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
profesjonalnie
szybka reakcja, miła i rzetelna obsługa, towar zgodny z zamówieniem. Polecam.

Arek [opinia z dn. 2009-06-03 10:49:14 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Toner Samsung K4092
Ekspresowa realizacja zamówienia, korzystne ceny, bardzo dobra i sprawna obsługa. Na bieżąco przekazywane informacje o realizacji zamówienia.

Krysia [opinia z dn. 2009-06-03 08:44:54 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
urządzenie wielofunkcyjne Xerox
Polecam, bardzo dobry kontakt zarówno telofoniczny jak i e-mailowy, poza tym informacja na bieżąco o dostawie. Super bardzo profesjonalna firma

ko [opinia z dn. 2009-06-02 22:57:50 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
toner do drukarki laserowej
szybko, dobra informacja, dobry kontakt!

David [opinia z dn. 2009-06-02 22:42:14 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Brother DCP-145C
Transakcja zrealizowana w super ekspresowym tempie (DHL) Sprzęt dobrej jakości, koszty transportu CentrumDruku wzięlo na siebie (promoncja ;)).

Jacek [opinia z dn. 2009-06-02 15:47:29 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Drukarka OKI B6300
Po prostu super. Kolejny zakup i na pewno nie ostatni. Sklep i kontakt rewelacyjny!

Krzysztof [opinia z dn. 2009-06-02 13:01:49 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Tusz 88XL
Polecam tego sprzedawcę, pełny profesjonalizm. PRZESYŁKA SZYBKA, ZGODNA Z OPISEM.POLECAM!!!!!!!!!!!

Iwona [opinia z dn. 2009-06-02 11:45:43 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
opinia
Od roku korzystam z usług Centrum Druku i od roku jestem z tej współpracy zadowolona. Kompetentna obsługa (przed zakupem drukarki otrzymałam kilka cennych rad od telefonicznych konsultantów sklepu), ceny konkurencyjne, bardzo dobry kontakt, bieżaca informacja o stanie zamówienia, sprawna dostawa. Nie mam zastrzeżeń. Gorąco polecam.

Andżelika [opinia z dn. 2009-06-02 11:38:56 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Drukarki atramentowe i laserowe
Kupiłam już kilka sztuk drukarek od Centrum druku. Nigdy nie zawiodłam się na obsłudze. Szybko, sprawnie i w przystępnej cenie. Sprzęt nowy i na gwarancji. No i ta mozliwość negocjacji ceny również zachęca ;)
Bardzo polecam współpracę.

Piotr [opinia z dn. 2009-06-01 23:50:29 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
BrotherMFC-7320
Szybko, sprawnie a na dodatek doskonały kontakt! Gorąco polecam to już moje kolejne zakupy w tym sklepie i jestem jak najbardziej zadowolony :)

Monika [opinia z dn. 2009-06-01 23:10:08 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Znakomicie
Po raz kolejny świetny kontakt ze sklepem, solidnie i zawsze na korzyść klienta. W dodatku świetny wybór świetnych produktów w bardzo atrakcyjnych cenach.

Piotr [opinia z dn. 2009-06-01 21:40:55 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Tusze i papier Canon
Doskonały sklep. Błyskawiczna realizacja, dokładne informacje o stanie realizacji, wygoda obsługi. Polecam.

Leon [opinia z dn. 2009-06-01 21:34:22 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Tu kupuję bez obaw.
Kupuję od roku tusze,papiery foto,tonery oraz drukarki.Bez obaw płacę przelewami bo wiem ,
że za dzień dwa otrzymam towar.Gdy pomyliłem oznaczenie towaru i otrzymałem nie to co potrzebowałem, po jednej rozmowie telefonicznej otrzymałem zwrot gotówki za odesłany bęben drukarki.Ponadto często korzystam z fachowego doradztwa w zakresie doboru papierów foto.Polecam Centrum Druku za najniższe ceny i najwyższą jakość obsługi nas klientów.

Bogusław [opinia z dn. 2009-06-01 19:04:22 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Urządzenie wielofunkcyjne Epson
Szybko, profesjonalnie, solidnie, zgodnie z ofertą. Starannie zapakowana przesyłka. Bardzo atrakcyjne ceny! Wzorowy Sklep!
POLECAM KORZYSTANIE Z TEGO SKLEPU !

Krzysztof [opinia z dn. 2009-06-01 18:00:11 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Zakup drukarki
Bezproblemowy i czytelny przebieg zakupów z potwierdzeniami o stanie realizacji na każdym etapie
Płatność przelewem rozliczona blyskawicznie z powiadomieniem o księgowaniu.
Badzo polecam

Maciej [opinia z dn. 2009-06-01 17:06:23 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Tusze
Polecam serdecznie ten sklep.
Regularnie zaopatruje się tam w tusze orginalne. Mają dobre ceny i natychmiast realizują zamówienie.

Mariusz [opinia z dn. 2009-06-01 16:30:15 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Drukarka Canon Pixma MX310
Dostawa szybko, tanio, sprawnie. Sprzedawca naprawdę rzetelny. Polecam.

Henryk [opinia z dn. 2009-06-01 14:47:47 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Tusze do HP
Korzystam od roku z usług Centrum Druku i do tej pory nie miałem żadnych problemów. Towar docierał w terminie. Polecam, choć ostatni ceny nieco poszły w górę.

Michał [opinia z dn. 2009-06-01 11:06:06 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Drukarka Brother MFC-290C
Przyznane gwiazdki mówią za siebie - nic, tylko polecać tę firmę! Jestem bardzo zadowolony zarówno ze sprzętu, jak i z obsługi

Justyna [opinia z dn. 2009-06-01 10:55:32 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
drukarka Canon iP4600
sklep zasługuje na rekomendacje; obsługa kompetentna i uprzejma; termin dostawy zgodna z podaną informacją. Szczerze polecam!

awalsorim [opinia z dn. 2009-06-01 08:35:00 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
rewelacyjna usługa
Szczere słowa uznania dla firmy CentrumDruku. Obsługa rewelacyjna, błyskawiczna wysyłka, powiadomienie o wysłaniu produktu. Czyli że " jak się chce - to można" ,a ludziom w tej firmie chce się solidnie pracować. Jesteśmy pełni podziwu. Usługa na najwyższym poziomie.Dziękujemy!!!!!! Polecamy wszystkim współpracę z CentrumDruku.

Rafał [opinia z dn. 2009-05-31 17:49:05 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
tusze i papier HP
wszystkim zainteresowanym serdecznie polecam ten sklep! szybko, zgodnie z ofertą, starannie zapakowane, atrakcyjne ceny! wzorowo!

Marek [opinia z dn. 2009-05-31 09:20:32 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Współpraca na poziomie dealera !
Na podstawie 1-dno rocznej współpracy handlowej oceniam bardzo wysoko jakość obsługi naszej firmy przez Centrum Druku pod wzlędem : cen, terminów i jakosci dostaw oraz szybkiej obsługi reklamayjnej w przypadku dostawy towaru z wadą ukrytą.

Darek [opinia z dn. 2009-05-30 18:14:24 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
zakupy TONER OKI
Najlepszy sklep tego typu, najtańsze ceny, najszybsza dostawa... jedna z najlepszych firm spośród sklepów internetowych

Jacek [opinia z dn. 2009-05-30 13:49:25 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Brother DCP-7030
Bardzo dobra obsługa, szybka dostawa - bezproblemowo.

Józef [opinia z dn. 2009-05-30 13:27:26 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Toner Brother HL-2035 x 2
Tanio, a przy tym perfekcyjna obsługa - na bieżąco informacje o zamówieniu. Szybka, darmowa dostawa(zamawiam powyżej 199zł).

Michał [opinia z dn. 2009-05-30 13:17:37 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
atramenty i papier foto Canon
Kupuję tu kolejny raz i kolejny raz jest OK. I tak trzymać :-)

Darek [opinia z dn. 2009-05-30 09:11:46 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
8/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
drukarka samsung ML-1640
Sklep super!

Julita [opinia z dn. 2009-05-29 22:15:35 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
drukarka canon ip4600
Zdecydowanie polecam ten sklep. Drukarkę otrzymałam wciągu 24h. Rewelacja !!!

Krzysztof [opinia z dn. 2009-05-29 21:01:09 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
drukarka Epson Px700W
Rewelacyjna jakość obsługi. Pełny profesjonalizm.
Drukarka rewelacyjna. Mam ją skonfigurowana w sieci bezprzewodowej. Wygoda pracy i jakość druku doskonałe.

Rafał [opinia z dn. 2009-05-29 19:40:04 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Canon MP620
Wszystko odbyło się bez problemów.Najlepsze ceny i gratisowa dostawa! SUPER!!

Włodek [opinia z dn. 2009-05-29 19:34:43 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
drukarka brother hl-2035
Był to mój pierwszy zakup w tym sklepie.Kontakt ograniczył się do zamówienia, potem otrzymywałem tylko wiadomości o jego losach. Wszystko sprawnie i szybko. Dostawa gratis (rzadko spotykane ).Super sklep, godny polecenia

Michal [opinia z dn. 2009-05-29 18:12:24 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
PROFESJONALIZM
Serdecznie polecam korzystanie z uslug CentrumDruku. Swietna obsluga. Jeszcze raz podziekowania dla Pana Andrzej R. za profesjonalna obsluge.

anilis [opinia z dn. 2009-05-29 16:03:00 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Zakup tuszy, drukarki
Serdecznie i gorąco polecam CentrumDruku. Transakcja przebiegła szybko i sprawnie,sama przyjemność - tak powinno wyglądać załatwianie interesów przez internet. Wszystko sprawnie, milo i przyjemnie!!! Transakcja wzorowa, bez jakichkolwiek zastrzezen!!! Zycze wszystkim tak swietnej wspolpracy!! *GORACO* *POLECAM*

Marek [opinia z dn. 2009-05-29 15:31:27 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
drukarka hp 470wbt
sklep profesjonalnie przygotowany do sprzedży bardzo miła i fachowa obsługa szybkość i kontrola przesyłki polecam wszystkim

Andrzej [opinia z dn. 2009-05-29 15:27:10 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Brother MFC
Sprawna obsługa i dostawa towaru. Wszystko bez zastrzezen. Firma dziala bardzo sprawnie.

Piotr [opinia z dn. 2009-05-29 14:43:13 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Drukarka
Najtaniej, dostawa w ciągu 48 godzin. Super !

Jan [opinia z dn. 2009-05-28 23:38:23 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak zawsze wszystko OK
Prosta obsługa, wiarygodne opisy produktów i kontakt z Obsługą, dostawa ekspresowa.
Drukarki i tusze kupuję TYLKO w CENTRUM DRUKU. POLECAM !!!

Mietekmietek [opinia z dn. 2009-05-28 20:40:54 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Drukarka Canon IP3600 + atrament
Superprofesjonalne podejście do transakcji : bardzo dobry kontakt, informacje co do aktualnego statusu - na bieżąco, błyskawiczna przesyłka w dodatku gratisowa. A już pomysł z promocją kupującego w postaci 10 % rabatu na materiały eksploatacyjne do tej drukarki i 5 % na następne materiały - to prawdziwy "strzał w dziesiątkę" - świadczy o bardzo poważnym podejściu sprzedającego. No i w dodatku ceny na drukarkę i atramenty są mocno konkurencyjne.
Jednym słowem - STANOWCZO POLECAM TEGO SPRZEDAWCĘ !!!

Joanna [opinia z dn. 2009-05-28 19:14:08 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Tusz 36XL
Sklep godny zaufania i polecenia. Jeśli tusz będzie miał taką wydajność jak w opisie zyskali stałego klienta bo ceny są bardzo konkurencyjne!!!

Wojtek [opinia z dn. 2009-05-28 17:32:46 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Atramenty
Szybka obsługa i profesjonalnie przygotowana przesyłka. Polecam!

Kifer [opinia z dn. 2009-05-28 11:25:00 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.8/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Zakup tonera do drukarki
WOW !!!! Po prostu brak słów.Tego jeszcze nie było. Dużo kupuję przez internet ale tak szybko i sprawnie oraz zgodnie z zamówieniem..... po prostu super.

ilość opinii na stronie: 50 100 200 
wybierz stronę: lewo1 .. 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 .. 368 prawo

Centrum Druku działa w branży IT PRINT już ponad 20 lat, sukcesywnie umacniając swoją pozycję lidera na rynku. Naszą siłą jest wysoka jakość usług zgodna z normami ISO 9001 oraz ISO 14001, co systematycznie monitoruje i potwierdza renomowana organizacja certyfikująca -  Dekra. Naszym priorytetem jest sukcesywne usprawnianie funkcjonujących u nas systemów zarządzania udoskonalanie ich tak, aby nasi klienci mogli dokonywać szybkich, wygodnych zakupów.

Certyfikat ISO

Dzięki autoryzacjom kluczowych producentów urządzeń drukujących takich jak HP, Xerox, Canon, Brother, OKI itd. oraz własnym powierzchniom magazynowym znaczna część produktów w Centrum Druku posiada status 24h, docierając do naszych Klientów już następnego dnia od złożenia zamówienia. Dzięki odpowiedniej przestrzeni magazynowej najpopularniejsze produkty są dostępne od ręki.

Nasi eksperci dysponują szeroką wiedzą o urządzeniach drukujących i na co dzień pomagają setkom Klientów wybrać odpowiedni sprzęt drukujący. Ekspercką wiedzą dzielimy się bezpłatnie, gdyż zależy nam, aby dla naszych Klientów pracowały dokładnie takie urządzenia, jakich potrzebują.

Tysiące zadowolonych klientów korzysta również z naszego Serwisu Urządzeń Drukujących, który świadczy usługi napraw gwarancyjnych i pogwarancyjnych drukarek, urządzeń wielofunkcyjnych
i skanerów, a także służy radą i pomocą w załatwianiu reklamacji gwarancyjnych.

Jako partner strategiczny firmy HP jesteśmy oficjalnym dystrybutorem technologii 3D HP Multi Jet Fusion w Polsce. W ramach projektu HP3D.pl dążąc do popularyzacji produkcji addytywnej w naszym kraju, wskazujemy przedsiębiorcom pełne spektrum możliwości, związanych wytwarzaniem przyrostowym (druk 3D).

Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku

Dowiedz się, co jeszcze nas wyróżnia.

Co wyróżnia dobry sklep internetowy?

Dowiedz się, co tak naprawdę możesz zyskać kupując w odpowiednim miejscu!

1. Otrzymasz zamówione produkty w 24h

Rozbudowane zaplecze magazynowe umożliwia dostarczanie Klientom popularnych produktów już na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

2. Kupisz sprzęt spełniający Twoje wymagania

Wyspecjalizowana kadra pomaga Klientom wybrać odpowiedni sprzęt spośród pełnej gamy produktów oferowanych na rynku.

3. Nie przepłacisz

Konkurencyjne ceny, korzystne promocje oraz bezpłatna dostawa pozwalają Klientom oszczędzać.

4. Oszczędzisz sobie problemów

Pozytywne opinie na temat sklepu, certyfikaty jakości przyznawane przez niezależne organizacje, a także (rozbudowana, łatwa w obsłudze) strona internetowa oferująca wiele dogodnych form zakupu ... są gwarancją pewnych i bezpiecznych zakupów. .... gwarantują pewne i bezpieczne zakupy.

Centrum Druku

NIP:
679-27-02-228
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Infolinia:
801 61 62 61
794 464 464
12 631 38 30
(koszt połączenia zgodny z cennikiem opłat operatora)
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

SKONTAKTUJ SIĘ Z CENTRUM DRUKU

Szukasz odpowiedniej drukarki i potrzebujesz porady eksperta? Chcesz poznać bliżej naszą ofertę?
Skontaktuj się z Centrum Druku!
Wybierz zagadnienie:
 
Imię i nazwisko:
Adres e-mail:
Treść wiadomości:
Przepisz kod:
token

Informujemy, że z dniem 29 lutego 2020 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku AM Stachura sp.k. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000830855. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.
Telefon:12 631 38 42
Telefon:12 631 20 72
Telefony:12 446 71 9412 446 71 9512 446 71 96
Telefony:12 631 38 3112 631 38 3812 631 38 44
Telefon:12 446 71 85
Telefon:12 631 38 42

Salon sprzedaży / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Telefon:
12 631 38 30
E-mail:

Magazyn / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-17:00
Adres:
ul. Mierzeja Wiślana 11
30-732 Kraków
Telefony:
12 446 71 97
12 446 71 88
12 446 71 99
E-mail:

Serwis Urządzeń Drukujących

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Biura

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 631 20 79
E-mail:


Dział handlowy - zapytania ogólne12 631 38 30 (wew. 1)

Telefony:
Dominik Strychalski12 631 38 38
Grzegorz Pabian12 631 38 49
Tomasz Betlej12 631 38 33
Dawid Supel12 631 38 46
Sławomir Sala12 631 38 41
Bartosz Jakubowicz12 631 38 47
Agnieszka Michałowska12 631 38 42
Radosław Tabor12 631 38 35
Marcin Śpiewak12 631 38 40
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - obsługa zamówień internetowych12 631 38 30 (wew. 2)

Telefony:
Michał Strzelecki12 631 38 34
Joanna Sumera12 631 38 43
Piotr Boruta12 631 38 39
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - zespół ds. abonamentu881 464 464 (wew. 3)

Telefony:
Rafał Pipała
Mirosław Sirko
12 631 38 48
GSM 733 98 00 88
12 631 38 36
GSM 883 576 225
E-mail:

Sprzedaż hurtowa12 631 38 33

Telefon:
Tomasz Betlej12 631 38 33
E-mail:

Magazyn - informacja dotycząca wysyłek

Telefony:
Tomasz Depowski12 446 71 97
Sebastian Jakubas12 446 71 88
Tomasz Wierzbowski12 446 71 99
E-mail:

Marketing i rozwój biznesu 12 631 38 30 (wew. 6)

Telefony:
Mariusz Chmura12 631 20 70
E-mail:

IT - pomoc w obsłudze strony www12 631 38 30 (wew. 7)

Telefony:
Tomasz Budek12 631 20 75
E-mail:
 

Serwis urządzeń drukujących 12 631 38 30 (wew. 4)

Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Księgowość 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
12 446 71 90
12 446 71 93
E-mail:

Przetargi

Telefon:
Mirosław Sirko12 631 38 36
E-mail:

Dział rozliczeń 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
Agata Dymek12 446 71 94
Marta Jagła12 446 71 96
E-mail:

Dział jakości

Telefony:
Ewelina Miłota12 631 20 73
E-mail:

Ważne! Strona internetowa Centrum Druku stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka, są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania. Kliknij zgadzam się, aby niniejsza informacja nie pojawiała się lub dowiedz się więcej na temat cookies i naszej polityki prywatności.
Informujemy, że z dniem 29 lutego 2020 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku AM Stachura sp.k. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000830855. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.