Infolinia: 801 61 62 61 | 794 464 464 | 12 631 38 30 Live chat: porozmawiaj z konsultantem
  •  

    Miejsce użytkowania:
    * nie wybrano

  •  

    Przeznaczenie do druku:
    * nie wybrano

Krok   Potrzebuję drukarki:
  • Producent urządzenia:

    * nie wybrano

    Brother Canon Dymo Epson HP Konica-Minolta Kyocera-Mita Lexmark Oki Printronix Ricoh Samsung Xerox Zebra 
  • Seria urządzenia:

    * nie wybrano

  • Model urządzenia:

    * nie wybrano

Zobacz
O firmie
Opinie Klientów
Kontakt

Opinie o Centrum Druku

9.67
(17968 opinii)
wysocki.g [opinia z dn. 2008-10-22 19:22:28 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.75/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wystawiam MWP czyli mega wielki pozytyw lubię takie transakcje wszystko szybko i sprawianie bez najmniejszego problemiku dopięte na ostatni guzik, wysyłka natychmiastowa, towar pierwszego gatunku polecam w 100%.Więcej takich sklepów i będzie cudownie!!!!!!!!!!!

Teresa [opinia z dn. 2008-10-21 20:50:06 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
POLECAM ! Pełen profesjonalizm ! Szybka i darmowa dostawa. Drukarka dostępna od ręki. Cena jedna z najniższych. Świetny kontakt.

(zakup: HP - Color LaserJet CP1215)

Filip Adamski [opinia z dn. 2008-10-21 11:44:18 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
polecam
Polecam ten sklep w 100% szybko i fachowo

Krzysztof [opinia z dn. 2008-10-21 11:07:49 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super! Szybko i rzetelnie :) Szkoda że sprzedają tylko drukarki i do nich akcesoria :(

(zakup: HP LaserJet P1006)

Padinho [opinia z dn. 2008-10-18 06:07:17 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Pierwszy raz kupuję w tym sklepie internetowym. Muszę powiedzieć,że ten sklep wymiata dlatego że za wysyłkę nic nie płacę, towar przywieźli mi do domu na drugi dzień po wpłacie pieniędzy na konto, towar ładnie zapakowany w oryginalne pudeło w a nim to co trzeba :-) Polecam serdecznie ten sklep i od tego momentu będę kupował tutaj częściej!

Dagmara [opinia z dn. 2008-10-17 21:57:33 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
REWELACJA
Tak szybkiej i fachowej obsługi w żadnym sklepie internetowym jeszcze nie spotkałam... Polecam w 100%

Krzysztof [opinia z dn. 2008-10-16 22:41:13 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Najszybszy sklep w necie
Zamówiłem w tym sklepie urządzenie wielofuncyjne jednego dnia o godz 15 na drugi dzień o godz 11 miałem urządzenie w domu. Jestem naprawdę pod wrażeniem szybkości w realizowaniu zamówień. Do tego jeszcze najlepsza cena i transort gratis. I wiele innych pozytywów kontakt, informacja o twoim zamówieniu itd Woow!!!!

Krzysztof [opinia z dn. 2008-10-16 20:40:39 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Fajna drukareczka - w tej cenie rewelacja , dostawa gratis.Sklep dostarczył mi ją do domu na drugi dzień - pomimo tego że mieszkam w drugim końcu Polski.Najlepszy sklep z drukarkami.Polecam.

(zakup: HP Color LaserJet CP1215)

Marcin [opinia z dn. 2008-10-16 19:52:27 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
8/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
wszystko przebiegło tak jak powinno. mogłoby być ciut szybciej, ale aż tak mi się nie spieszyło.(zamówiłem w piątek a otrzymałem we wtorek), pewnie przez ten weekend się wydłużyło. polecam zakupy w tym sklepie. aha jescze jedno darmowa przesyłka duuuży plus!!!

(zakup: drukarka xerox 3117)

Canon MP 540 [opinia z dn. 2008-10-16 18:33:16 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Pierwszy raz zrobiłem zakupy w tym sklepie i jestem bardzo zadowolony. Bardzo korzystna cena, wysyłka gratis, towar przysłany błyskawicznie (z Krakowa na Mazury - 1 dzień !), w pudełku z urządzeniem komplet dokumentacji w języku polskim. Korzystałem z kilku sklepów internetowych i CentrumDruku ma u mnie najwyższe noty. Szkoda, że asortyment ogranicza się do spraw związanych z drukowaniem :) Polecam !

Przemysław [opinia z dn. 2008-10-16 12:09:00 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
9/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Nie korzystałem z pomocy opiekunów produktu. Pod kątem księgowania wpłat oraz logistyki sklep jest bardzo dobrze zorganizowany i godny polecenia. Razem z drukarką zamówiłem także eksploatację (10% rabatu). Była dobrze zabezpieczona przed ew. kradzieżą. Mały minus za estetykę paczki.

(zakup: CP1515n)

Maciej [opinia z dn. 2008-10-10 11:32:29 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Krótko mówiąc profesjonalnie.
Zakupiłem Canon IP4600. Z produktu i szybkości dostawy jestem bardzo zadowolony. Dziękuję i będę pamiętał przy kolejnych zamówieniach.

rex [opinia z dn. 2008-10-10 10:32:25 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Rewelacyjne tempo. Zamówienie o 13 a następnego dnia rano maszyna była w biurze a jesteśmy z centrum Polski

(zakup: HP K7100)

Mirek [opinia z dn. 2008-10-09 21:39:47 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Doskonała logistyka. Realizacja zamówienia poniżej 24h. Polecam.

(zakup: Drukarka Canon PIXMA iP4600)

ol_dzi [opinia z dn. 2008-10-09 17:20:42 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak w XXII wieku
1: Najtaniej
2: Dostawa gratis
3: Rabat na tusz do kupowanej drukarki
4: Wybór firmy kurierskiej
5: Wszystkie możliwe opcje płatności
6: Informacje na bieżąco o: przyjęciu zamówienia, pakowaniu, przekazaniu firmie kurierskiej
7: Sprzęt oryginalnie zapakowany
8: Wysyłka przed zaksięgowniem wpłaty
9: Ekspresowa dostawa (faktycznie do 24h)
10: Sprzęt działa jak ta lala :)
podsumowując: 10/10 :D:D:D chyba nigdy nie spotkałam takiego sklepu internetowego. serdecznie polecam :)

Marek [opinia z dn. 2008-10-09 07:11:40 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko w porządku. Prawdziwe 24h na nawet na drugi kraniec Polski.

(zakup: HP 6280)

Piotr [opinia z dn. 2008-10-08 15:30:49 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
07.10.2008
13.40 Zmówiłem...
13.45 Zapłaciłem...
13.48 Powiedzenie zamówienia...
14.03 Dyspozycja pakowania...
16.34 Firma kurierska już ją ma...

08.10.2008
około 14.00 - Paczka odebrana!!!

Rewelacja! Prawdą jest czas realizacji 24h
Ludziom z Centrum Druku gratuluję logistyki

(zakup: HP - Color LaserJet CP1215)

klient [opinia z dn. 2008-10-08 14:28:05 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.75/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Rewalacyjnie szybka realizacja zamówienia, b.dobry kontakt ze sprzedawcą. Następnym raze jeśli będe kupował drukarkę lub mat.eksploatacyne to tylko w centrum druku.

(zakup: OKI 3321, HP M 2727NF)

Darek [opinia z dn. 2008-10-08 10:52:40 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Rewelacja, towar wysyłają błyskawicznie. Gdyby działały ta jak CentrumDruku wszystkie sklepy internetowe zakupy w internecie byłyby przyjemnością. Polecam zakupy w tej firmie. Bardzo ciekawie zbudowana strona internetowa. Łatwo znaleźć poszukiwany produkt i dobrać do niego materiały elewacyjne.

(zakup: HP7780)

Jarosan [opinia z dn. 2008-10-03 21:12:14 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Gorąco Polecam
Zakup HP C7280 plus tusze wyszedł najtaniej w Polsce. Zaoszczędziłem prawie 300zł. Realizacja zamówienia perfekcyjna. Z takimi sklepami można współpracować. Dziękuję za solidną obsługę.

la-donna.pl [opinia z dn. 2008-10-03 00:16:17 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Zamówienie w nocy z wtorku na środę. Płatność przelewem z konta w mBanku - zaraz po złożeniu zamówienia. Informacja o wysłaniu towaru - w środę we wczesnych godzinach popołudniowych. Kurier dotarł w czwartek pod wskazany adres. Jestem pod wrażeniem. Jeżeli ichodzi o jakość towaru, to po godzinie testowania, wciąż działa.

(zakup: OKI ML3320)

Michael [opinia z dn. 2008-10-03 00:04:02 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Najlepszy sklep z drukarkami!
Zamówiłem w tym sklepie Hp C6280. Nie dość, że miałem dostawę - gratis, cenę jedną z najniższych, szybkie dostarczenie, to jeszcze mam rabat na tusze w tym sklepie do mojego urządzenia wielofunkcyjnego. Zakupy w sklepie ułatwia przechowywania, kontakt GG, e-mail lub telefoniczny oraz śledzenie postępów w sprawi przesyłki towaru. Jednym słowem - REWELACJA!

PZ [opinia z dn. 2008-10-02 13:36:02 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Perfekcja!!!
Perfekcyjne zrealizowane zamówienie, wczoraj koło południa zamówiłem, dzisiaj już mam, pierwszy raz spotkałem się z tak szybko zrealizowanym zleceniem. Miło zaskoczył mnie brak opłaty za wysyłkę kurierem oraz drobna opłata za transakcję kartą. Drukarka widać, że jest prosto od producenta z oryginalną gwarancją (nie ma kombinacji z odsyłaniem, idę do serwisu HP i naprawiają sprzęt), nie jakiś serwisowany sprzęt, co udaje nówkę sztukę (spotkałem się już z czymś takim, że po serwisowe produkty próbują sprzedać jako nowe). Kolejną drukarkę na pewno zakupie znowu w centrum drukarek, długo szukałem po różnych sklepach, ale dopiero tutaj zostałem profesjonalnie obsłużony.

Bartosz [opinia z dn. 2008-10-01 21:40:40 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
9/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Sklep REWELACJA! Kontakt wyśmienity, wszystko jasne, przejrzyste, dostępne wszystkie istotne informacje. Po zamówieniu stałe informacje na temat przelewu, transportu. Przesyłka gratis (co do firmy kurierskiej lepiej nic nie mówić, wolą jezdzić kilka razy zamiast zadzwonić o której będzie się w domu!). Polecam ten sklep, ja będę jego stałym klientem. Pozdrawiam. BM.

Stefand [opinia z dn. 2008-10-01 18:59:29 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko, zgodnie z zamówieniem i dostawa kurierem gratis.Tylko kupować dalej (Opinia po pierwszym zakupie)

barttekb [opinia z dn. 2008-09-29 17:20:57 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobry kontakt ze sklep. Ekspresowa realizacja zamówienia - drukarka została dostarczona szybciej, niż spodziewałem się ją dostać. Serdecznie polecam zakupy w tym sklepie.

Krzysiek [opinia z dn. 2008-09-29 16:58:46 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Po totalnej porażce z Mediapasażem trafiłem na w pełni profesjonalną firmę. Szybka i darmowa dostawa. Towar dostępny od ręki. SUPER POZYTYW. Polecam wszystkim

Jacek [opinia z dn. 2008-09-26 10:24:47 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
9/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
HP 1312 nfi
Najlepsza cena drukarki którą kupowałem, bardzo dobra informacja na stronie internetowej - to duże atuty tego sklepu. Problem był z dostawą na czas - ponoć producent nie nadążał z produkcją. Dużym plusem była jednak bieżąca informacja o stanie zamówienia i gratis w ramach rekompensaty. Ogólnie - zdecydowanie polecam!

Jacek Jóźwiak [opinia z dn. 2008-09-26 10:03:39 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
HP 1312nfi
Bardzo przystępna cena i wyczerpująca informacja na stronie to duże atuty tego sklepu. Problemem okazała się dostawa na czas - ponoć producent nie nadążał z produkcją. Ale zdecydowanie na plus była informacja na bieżąco o stanie zamówienia i dorzucony w ramach rekompensaty gratis. Polecam!

comtech_ [opinia z dn. 2008-09-24 12:47:57 - pochodzi z portalu: Allegro.pl]
logo
10/10
  opinia pozytywna.
Wszystko OK. POLECAM

MICAN [opinia z dn. 2008-09-24 12:15:34 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
9/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Kupiłem tą drukarkę ze względu na cenę,dogodny transport i szybkość realizacji. Zamówioną poprzedniego dnia przesyłkę otrzymałem do godz 9 rano. Bezproblemowo można również porozmawiać na temat dręczących pytań z handlowcani w firmie. Gorąco polecam.! Doskonała obsługa, niskie ceny! SUPER! Aby tak dalej. Mican

zadowolony klient [opinia z dn. 2008-09-24 12:10:48 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
super sklep
Nic dodać, nic ująć. Zakupy w tym sklepie to po prostu czysta przyjemność. Jednego dnia zamówienie, drugiego dnia towar w domu. Polecam gorąco wszystkim!!!

Kurt [opinia z dn. 2008-09-24 10:19:12 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
9/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybka dostawa
Trudno mi ocenić jakość obsługi, bo żaden kontakt nie był potrzebny. Zamówiłem, dostałem.

Henio [opinia z dn. 2008-09-23 14:41:57 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Kolejny Brother z tego sklepu
Najlepszy jaki spotkałem sklep internetowy. Błyskawiczna dostawa i najniższe ceny.

Paweł [opinia z dn. 2008-09-23 13:58:49 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Sklep - super. Wymiana informacji z biurem obsługi bardzo miła. Pełen profesjonalizm. Szybka przesyłka. A towar w jak najlepszym stanie. POLECAM ŚMIAŁO TEN SKLEP.

Ksenia [opinia z dn. 2008-09-22 13:48:28 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Drukarka Canon pixma 3500
Pełen profesjonalizm w każdym calu! Super sklep, czego niestety nie można powiedzieć o drukarce...

Piotr [opinia z dn. 2008-09-21 00:03:14 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Brawo!
Super profesjonalna obsługa z jaką spotkałem się po raz pierwszy. Bardzo pomocny personel, wszystko na czas i w rewelacyjnej cenie. Gorąco polecam ten sklep!

Piotr [opinia z dn. 2008-09-20 23:58:46 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Warszawo ucz się od Krakowa!
Zjeździłem i obdzwoniłem całą Warszawę (gdzie mieszkam) poszukując pomocy przy zakupie urządzenia wielofunkcyjnego. Niestety bezskutecznie - pomocy odmówił mi nawet producent sprzętu (litościwie przemilczę jego nazwę). Zadzwoniłem do Centrum Druku - i tu wszystko okazało się bezproblemowe. Obsługujący mnie p. Rafał Świerczyński zorganizował mi próbne wydruki do odbioru w Warszawie. Bez przesady powiem, że NIGDY nie zostałem jeszcze obsłużony tak profesjonalnie i tak uprzejmie. Brawo! Polecam ten sklep bez wahania. A dla pana Rafała wnioskuję o podwyżkę!

Damian PELC [opinia z dn. 2008-09-20 11:20:26 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
9/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Drukarka 3 w 1: Samsung SCX-4200
Potwierdzam prawidłowe wykonannie zamówienia. Paczka przesłana przez kuriera DHL w stanie nie naruszonym. Dostarczony sprzęt na razie sprawny. Wynegocjowałem 3 PLN zniżki wobec ceny na witrynie, jednak dwa dni po zakupie cenę na witrynie obniżono jeszcze o 1 PLN. Wychodzi zatem na to, że kupiłem powyżej bieżącej ceny - cóż wolny rynek i jego marketingowe triki. Obsługa jest rzeczywiście profesjonalna. Widać to choćby po redakcji wiadomości mailowych wysyłanych automatycznie do zamawiającego. Oprócz opisanych (dopuszczalnych mimo wszystko) podchodów cenowych - bez jakichkolwiek przykrych niespodzianek. W razie potrzeby skorzystam z usług tego sklepu ponownie.

Radek [opinia z dn. 2008-09-19 16:59:14 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
EPSON RX585
Pełen profesjonalizm !!! Błyskawiczna przesyłka kilku rzeczy kurierem wliczona od razu w cenę . Urządzenie wielofunkcyjne bardzo dobrej klasy.

mp [opinia z dn. 2008-09-18 14:29:49 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
9/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko OK! Polecam!

myken [opinia z dn. 2008-09-17 08:24:48 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
9/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
wczoraj zamówiłem - dzisiaj dostałem. Nic dodać, nic ująć.Wysoka klasa sprzedawcy. A sprzęt śmiga bez problemu

Mariusz [opinia z dn. 2008-09-16 23:37:39 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsluga, bez problemu wynegocjonany rabat, szybka dostawa...Pelen profesjonalizm.. Jak najbardziej polecam..

exdyzio [opinia z dn. 2008-09-16 13:54:27 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
To jest to !!
Nie dość że najtaniej to jeszcze szybko i sprawnie. Okazuje się, że niemożliwe stało się możliwym! Gorąco polecam Centrum Druku.

bogdan.ol [opinia z dn. 2008-09-14 11:33:26 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
8/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Moja ocena dla sklepu jest pozytywna. Dziękuję za dobrą obsługę zakupu.

Tomek [opinia z dn. 2008-09-12 20:16:48 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka, bezpłatna dostawa, informacje na bierząco o stanie realizacji zamówienia. Gorąco polecam !!!!

adamb [opinia z dn. 2008-09-12 08:35:49 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Kupiłem kolorową drukarkę laserową Samsung - CLP-310N. Zapłaciłem przelewem. Błyskawiczna odpowiedź, dostawa w punkt (czas i miejsce :) ) - obsługa rewelacyjna, polecam na 100%.

Tomasz LECHOWICZ [opinia z dn. 2008-09-11 20:11:16 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Kupowałem drukarkę Canon Pixma IP 4500 bardzo fachowa i szybka obsługa co ważne za bardzo dobrą cenę i gdyby nie firma kurierska same 10.

Wanda [opinia z dn. 2008-09-11 15:53:40 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
8/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bez zastrzeżeń!

Bartosz Kniażewski [opinia z dn. 2008-09-11 15:24:55 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Centrum Druku to profesjonalizm!
Centrum Druku to profesjonalna firma. Doskonały kontakt mailowy,informacje dotyczące realizacji zamówienia otzrymuję zawsze na bieżąco, bardzo szybka realizacja zamówień i towar zawsze zgodny z oczekiwaniami. Ponadto uprzejma obsługa, przedstawiciel chętnie doradza i odpowiada na problemy a także otrzymałem na moją prośbę próbne wydruki drukarek celem podjęcia decyzji którą kupić. Oczywiście na koszt Firmy "CD". Profesjonalizm, uprzejmość i poważne podejście do klienta. No i możliwość negocjowania ceny i bezpłatny transport. Nic dodać nic ująć. Po prostu super!!! Bartosz Kniażewski

ilość opinii na stronie: 50 100 200 
wybierz stronę: lewo1 .. 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 .. 360 prawo

Centrum Druku działa w branży IT PRINT już ponad 20 lat, sukcesywnie umacniając swoją pozycję lidera na rynku. Naszą siłą jest wysoka jakość usług zgodna z normami ISO 9001 oraz ISO 14001, co systematycznie monitoruje i potwierdza renomowana organizacja certyfikująca -  Dekra. Naszym priorytetem jest ciągłe usprawnianie funkcjonujących u nas systemów zarządzania udoskonalanie ich tak, aby nasi klienci mogli dokonywać szybkich, wygodnych zakupów.

Certyfikat ISO

Dzięki autoryzacjom kluczowych producentów urządzeń drukujących takich jak HP, Xerox, Canon, Brother, OKI itd. oraz własnym powierzchniom magazynowym znaczna część produktów w Centrum Druku posiada status 24h, docierając do naszych Klientów już następnego dnia od złożenia zamówienia. Dzięki odpowiedniej przestrzeni magazynowej najpopularniejsze produkty są dostępne od ręki.

Nasi eksperci dysponują szeroką wiedzą o urządzeniach drukujących i na co dzień pomagają setkom Klientów wybrać odpowiedni sprzęt drukujący. Ekspercką wiedzą dzielimy się bezpłatnie, gdyż zależy nam, aby dla naszych Klientów pracowały dokładnie takie urządzenia, jakich potrzebują.

Tysiące zadowolonych klientów korzysta również z naszego Serwisu Urządzeń Drukujących, który świadczy usługi napraw gwarancyjnych i pogwarancyjnych drukarek, urządzeń wielofunkcyjnych
i skanerów, a także służy radą i pomocą w załatwianiu reklamacji gwarancyjnych.

Jako partner strategiczny firmy HP jesteśmy oficjalnym dystrybutorem technologii 3D HP Multi Jet Fusion w Polsce. W ramach projektu HP3D.pl dążąc do popularyzacji produkcji addytywnej w naszym kraju, wskazujemy przedsiębiorcom pełne spektrum możliwości, związanych wytwarzaniem przyrostowym (druk 3D).

Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku

Dowiedz się, co jeszcze nas wyróżnia.

Co wyróżnia dobry sklep internetowy?

Dowiedz się, co tak naprawdę możesz zyskać kupując w odpowiednim miejscu!

1. Otrzymasz zamówione produkty w 24h

Rozbudowane zaplecze magazynowe umożliwia dostarczanie Klientom popularnych produktów już na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

2. Kupisz sprzęt spełniający Twoje wymagania

Wyspecjalizowana kadra pomaga Klientom wybrać odpowiedni sprzęt spośród pełnej gamy produktów oferowanych na rynku.

3. Nie przepłacisz

Konkurencyjne ceny, korzystne promocje oraz bezpłatna dostawa pozwalają Klientom oszczędzać.

4. Oszczędzisz sobie problemów

Pozytywne opinie na temat sklepu, certyfikaty jakości przyznawane przez niezależne organizacje, a także (rozbudowana, łatwa w obsłudze) strona internetowa oferująca wiele dogodnych form zakupu ... są gwarancją pewnych i bezpiecznych zakupów. .... gwarantują pewne i bezpieczne zakupy.

Centrum Druku

NIP:
679-27-02-228
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Infolinia:
801 61 62 61
794 464 464
12 631 38 30
(koszt połączenia zgodny z cennikiem opłat operatora)
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

SKONTAKTUJ SIĘ Z CENTRUM DRUKU

Szukasz odpowiedniej drukarki i potrzebujesz porady eksperta? Chcesz poznać bliżej naszą ofertę?
Skontaktuj się z Centrum Druku!
Wybierz zagadnienie:
 
Imię i nazwisko:
Adres e-mail:
Treść wiadomości:
Przepisz kod:
token

Informujemy, że z dniem 25 maja 2018 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku sp. j. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000493436. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.
Telefon:12 631 38 42
Telefon:12 631 20 72
Telefony:12 446 71 9412 446 71 9512 446 71 96
Telefony:12 631 38 3112 631 38 3812 631 38 44
Telefon:12 446 71 85
Telefon:12 631 38 42

Salon sprzedaży / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Telefon:
12 631 38 30
E-mail:

Magazyn / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-17:00
Adres:
ul. Mierzeja Wiślana 11
30-732 Kraków
Telefony:
12 446 71 97
12 446 71 88
12 446 71 99
E-mail:

Serwis Urządzeń Drukujących

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 446 71 85
E-mail:
Strona www:

Biura

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 631 20 79
E-mail:


Dział handlowy - zapytania ogólne12 631 38 30 (wew. 1)

Telefony:
Dominik Strychalski12 631 38 38
Grzegorz Pabian12 631 38 49
Tomasz Betlej12 631 38 33
Dawid Supel12 631 38 46
Sławomir Sala12 631 38 41
Bartosz Jakubowicz12 631 38 47
Agnieszka Michałowska12 631 38 42
Radosław Tabor12 631 38 35
Marcin Śpiewak12 631 38 40
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - obsługa zamówień internetowych12 631 38 30 (wew. 2)

Telefony:
Michał Strzelecki12 631 38 34
Joanna Sumera12 631 38 43
Piotr Boruta12 631 38 39
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - zespół ds. abonamentu881 464 464 (wew. 3)

Telefony:
Rafał Pipała
Mirosław Sirko
12 631 38 48
GSM 733 98 00 88
12 631 38 36
GSM 883 576 225
E-mail:

Sprzedaż hurtowa12 631 38 33

Telefon:
Tomasz Betlej12 631 38 33
E-mail:

Magazyn - informacja dotycząca wysyłek

Telefony:
Michał Iżyłowski12 446 71 97
Sebastian Jakubas12 446 71 88
Tomasz Wierzbowski12 446 71 99
E-mail:

Marketing i rozwój biznesu 12 631 38 30 (wew. 6)

Telefony:
Mariusz Chmura12 631 20 70
E-mail:

IT - pomoc w obsłudze strony www12 631 38 30 (wew. 7)

Telefony:
Tomasz Budek12 631 20 75
E-mail:
 

Serwis urządzeń drukujących 12 631 38 30 (wew. 4)

Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Księgowość 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
12 446 71 90
12 446 71 93
E-mail:

Przetargi

Telefon:
Mirosław Sirko12 631 38 36
E-mail:

Dział rozliczeń 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
Agata Dymek12 446 71 94
Marta Jagła12 446 71 96
E-mail:

Dział jakości

Telefony:
Ewelina Miłota12 631 20 73
E-mail:

Ważne! Strona internetowa Centrum Druku stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka, są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania. Kliknij zgadzam się, aby niniejsza informacja nie pojawiała się lub dowiedz się więcej na temat cookies i naszej polityki prywatności.
Informujemy, że z dniem 25 maja 2018 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku sp. j. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000493436. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.