Infolinia: 801 61 62 61 | 794 464 464 | 12 631 38 30 Live chat: porozmawiaj z konsultantem
  •  

    Miejsce użytkowania:
    * nie wybrano

  •  

    Przeznaczenie do druku:
    * nie wybrano

Krok   Potrzebuję drukarki:
  • Producent urządzenia:

    * nie wybrano

    Brother Canon Dell Dymo Epson HP Konica-Minolta Kyocera-Mita Lexmark Nashuatec Oki Panasonic Philips Ricoh Sagem Samsung Xerox Zebra 
  • Seria urządzenia:

    * nie wybrano

  • Model urządzenia:

    * nie wybrano

Zobacz
O firmie
Opinie Klientów
Kontakt

Opinie o Centrum Druku

9.70
(20204 opinii)
b...3 [opinia z dn. 2023-11-24 07:58:01 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bardzo dobrze

p...3 [opinia z dn. 2023-11-22 11:12:57 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko sprawnie fachowo bez zarzutu

z...s [opinia z dn. 2023-11-22 08:14:50 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
8/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok

p...i [opinia z dn. 2023-11-21 10:45:11 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak zawsze pełen profesjonalizm.

d...1 [opinia z dn. 2023-11-20 09:09:08 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam

j...w [opinia z dn. 2023-11-16 11:13:07 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Z Centrum Druku bardzo łatwo się skontaktować, jest w nim bardzo duży asortyment materiałów do druku, drukarek.

m...j [opinia z dn. 2023-11-16 10:25:50 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Kolejny raz kupowałem w sklepie i jak zawsze szybko, sprawnie, idealnie, na temat. Bez zbędnych akcji

Recenzent [opinia z dn. 2023-11-16 10:13:07 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
Kolejny raz kupowałem i za każdym razem wszystko sprawnie, szybko, idealnie
Polecam

d...1 [opinia z dn. 2023-11-15 22:34:23 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
SUPER!

Recenzent [opinia z dn. 2023-11-14 19:39:40 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
I bought 4 sets of print papers and I am very glad.

Recenzent [opinia z dn. 2023-11-13 00:32:33 - pochodzi z portalu: Google]
logo
6/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
Cóż, przy odbiorze osobistym brakło jednego produktu- pofatygowałem się następnego dnia po odbiór brakującego tuszu, no... takie tam niedogodności- jakby na to nie patrzeć.

Recenzent [opinia z dn. 2023-11-11 11:57:33 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
Najlepszy sprzedawca tego sprzętu. Ogromny wybór, dostępność i solidność, natychmiastowa dostawa. Dziękuję

a...2 [opinia z dn. 2023-11-09 08:28:08 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
polecam

g...3 [opinia z dn. 2023-11-08 15:23:20 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsługa i terminowość wysyłki!

Recenzent [opinia z dn. 2023-11-08 13:23:42 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
Recenzent [opinia z dn. 2023-11-08 08:51:02 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
To już kolejny zakup u tego sprzedawcy i kolejny udany. Towar dostarczony na drugi dzień. Polecam

r...a [opinia z dn. 2023-11-07 11:56:12 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bez zastrzeżeń, polecam sprzedawcę

p...a [opinia z dn. 2023-11-06 19:54:47 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko super, polecam

Recenzent [opinia z dn. 2023-11-05 16:25:05 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
p...w [opinia z dn. 2023-11-03 07:08:40 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko, sprawnie, polecam w 100%

Recenzent [opinia z dn. 2023-11-01 15:21:35 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
Polecam każdemu kupującemu. Solidna firma

j...k [opinia z dn. 2023-10-31 09:04:41 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
toner

Recenzent [opinia z dn. 2023-10-30 17:00:16 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
Recenzent [opinia z dn. 2023-10-30 14:33:29 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
towar zgodny z opisem.szybka wysyłka

Pawel [opinia z dn. 2023-10-30 10:14:18 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobry kontakt, bardzo funkcjonalna strona internetowa. Obsługa zamówienia wzorowa.

Recenzent [opinia z dn. 2023-10-26 14:01:46 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
Pełny asortyment oferowanych produktów i profesjonalne wsparcie klienta.

e...k [opinia z dn. 2023-10-26 13:14:46 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
SPRAWNA OBSŁUGA, SZERROKI ASORTYMENT

j...s [opinia z dn. 2023-10-26 11:19:03 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Perfekcyjnie

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2023-10-26 09:12:27 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam, szybko i profesjonalnie.

Recenzent [opinia z dn. 2023-10-25 23:43:10 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
Bardzo szybka realizacja zamówienia i fachowa pomoc przy wyborze drukarki.

b...d [opinia z dn. 2023-10-25 19:54:14 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
super kontakt, doradztwo, wszystko bezproblemowo jak zawsze

Recenzent [opinia z dn. 2023-10-25 18:24:05 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
Wszystko O.K. Polecam.

Recenzent [opinia z dn. 2023-10-25 09:07:55 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
s...p [opinia z dn. 2023-10-25 07:33:59 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super

Recenzent [opinia z dn. 2023-10-24 20:44:25 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
Recenzent [opinia z dn. 2023-10-23 18:39:03 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
Super

b...o [opinia z dn. 2023-10-23 16:51:09 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
profesjanalizm

z...k [opinia z dn. 2023-10-23 08:56:16 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Uprzejma obsługa w sprawie zakupu i dostawy tuszy do drukarki.

Recenzent [opinia z dn. 2023-10-22 03:56:13 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
Profesjonalnie

Recenzent [opinia z dn. 2023-10-20 09:03:52 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
Bardzo dobry sprzedawca. Realizacja zakupu szybka.

b...o [opinia z dn. 2023-10-20 07:45:33 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko

l...8 [opinia z dn. 2023-10-19 20:33:44 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Łatwy dostęp do wyboru drukarki, posiada możliwość porównania sprzętu oraz kosztów użytkowania.

n...a [opinia z dn. 2023-10-19 09:49:44 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ekspresowy czas realizacji zamówienia. Zamówione produkty są na drugi dzień na miejscu. Polecam.

w...k [opinia z dn. 2023-10-17 08:50:28 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
wszystko OK, polecam

b...o [opinia z dn. 2023-10-13 09:58:36 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Zawsze z korzystam z centrumdruku.pl jeżeli potrzebuję nową drukarkę lub tonery do wszystkich sprzętów. Wiem, że znajdę tam to czego szukam i w dobrej cenie.

a...w [opinia z dn. 2023-10-12 15:33:43 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko ok. Polecam!

b...o [opinia z dn. 2023-10-12 08:34:44 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Drukarki i tonery kupuję tylko w Centrum Druku, bo wiem, że będzie spełniać moje oczekiwania i potrzeby w 100%

Recenzent [opinia z dn. 2023-10-12 08:33:24 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
Wiem, że jak coś potrzebuję to na pewno znajdę w Centrum Druku. Dlatego każdą drukarkę i tonery kupuję tylko tam.

Recenzent [opinia z dn. 2023-10-11 12:55:00 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
Zamównienie sprawne, dostawa szybko

Recenzent [opinia z dn. 2023-10-10 19:00:05 - pochodzi z portalu: Google]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
sprawdź opinię
Szybko i rzetelnie. Opis produktu zrozumiały.
Polecam

ilość opinii na stronie: 50 100 200 
wybierz stronę: lewo1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .. 405 prawo

Centrum Druku działa w branży IT PRINT od 25 lat, sukcesywnie umacniając swoją pozycję lidera na rynku. Naszą siłą jest wysoka jakość usług zgodna z normami ISO 9001 oraz ISO 14001, co systematycznie monitoruje i potwierdza renomowana organizacja certyfikująca — Dekra. Naszym priorytetem jest sukcesywne usprawnianie funkcjonujących u nas systemów zarządzania udoskonalanie ich tak, aby nasi klienci mogli dokonywać szybkich, wygodnych zakupów.

Certyfikat ISO

Dzięki autoryzacjom kluczowych producentów urządzeń drukujących takich jak HP, Xerox, Canon, Brother, OKI itd. oraz własnym powierzchniom magazynowym znaczna część produktów w Centrum Druku posiada status 24h, docierając do naszych Klientów już następnego dnia od złożenia zamówienia. Dzięki odpowiedniej przestrzeni magazynowej najpopularniejsze produkty są dostępne od ręki.

Nasi eksperci dysponują szeroką wiedzą o urządzeniach drukujących i na co dzień pomagają setkom Klientów wybrać odpowiedni sprzęt drukujący. Ekspercką wiedzą dzielimy się bezpłatnie, gdyż zależy nam, aby dla naszych Klientów pracowały dokładnie takie urządzenia, jakich potrzebują.

Tysiące zadowolonych klientów korzysta również z naszego Serwisu Urządzeń Drukujących, który świadczy usługi napraw gwarancyjnych i pogwarancyjnych drukarek, urządzeń wielofunkcyjnych
i skanerów, a także służy radą i pomocą w załatwianiu reklamacji gwarancyjnych.

Jako partner strategiczny firmy HP jesteśmy oficjalnym dystrybutorem technologii 3D HP Multi Jet Fusion w Polsce. W ramach projektu HP3D.pl dążąc do popularyzacji produkcji addytywnej w naszym kraju, wskazujemy przedsiębiorcom pełne spektrum możliwości, związanych wytwarzaniem przyrostowym (druk 3D).

Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku

Dowiedz się, co jeszcze nas wyróżnia.

Co wyróżnia dobry sklep internetowy?

Dowiedz się, co tak naprawdę możesz zyskać kupując w odpowiednim miejscu!

1. Otrzymasz zamówione produkty w 24h

Rozbudowane zaplecze magazynowe umożliwia dostarczanie Klientom popularnych produktów już na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

2. Kupisz sprzęt spełniający Twoje wymagania

Wyspecjalizowana kadra pomaga Klientom wybrać odpowiedni sprzęt spośród pełnej gamy produktów oferowanych na rynku.

3. Nie przepłacisz

Konkurencyjne ceny, korzystne promocje oraz bezpłatna dostawa pozwalają Klientom oszczędzać.

4. Oszczędzisz sobie problemów

Pozytywne opinie na temat sklepu, certyfikaty jakości przyznawane przez niezależne organizacje, a także (rozbudowana, łatwa w obsłudze) strona internetowa oferująca wiele dogodnych form zakupu ... są gwarancją pewnych i bezpiecznych zakupów. .... gwarantują pewne i bezpieczne zakupy.

Centrum Druku

NIP:
679-27-02-228
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
(UWAGA: Salon sprzedaży czasowo zamknięty z powodu prac remontowych)
Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
(dotyczy infolinii)
Infolinia:
801 61 62 61
794 464 464
12 631 38 30
(koszt połączenia zgodny z cennikiem opłat operatora)
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

SKONTAKTUJ SIĘ Z CENTRUM DRUKU

Szukasz odpowiedniej drukarki i potrzebujesz porady eksperta? Chcesz poznać bliżej naszą ofertę?
Skontaktuj się z Centrum Druku!
Wybierz zagadnienie:
 
Imię i nazwisko:
Adres e-mail:
Treść wiadomości:
Informujemy, że z dniem 29 lutego 2020 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku AM Stachura sp.k. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000830855. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.
Używamy reCaptcha Google - zobacz Politykę Prywatności i Warunki Usługi.
Telefon:12 631 38 42
Telefon:12 631 20 72
Telefon:12 446 71 85
Telefon:12 631 38 42

Magazyn / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-17:00
Adres:
ul. Kocmyrzowska 13b
31-765 Kraków
Telefony:
12 446 71 97
12 446 71 88
12 446 71 99
E-mail:

Punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-17:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 631 38 30
E-mail:

Serwis Urządzeń Drukujących

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Biura

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 631 20 79
E-mail:


Dział handlowy - zapytania ogólne12 631 38 30 (wew. 1)

Telefony:
Dominik Strychalski12 631 38 38
Tomasz Betlej12 631 38 33
Bartosz Jakubowicz12 631 38 47
Radosław Tabor12 631 38 35
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - obsługa zamówień internetowych12 631 38 30 (wew. 2)

Telefony:
Michał Strzelecki12 631 38 34
Joanna Sumera12 631 38 43
Piotr Boruta12 631 38 39
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - zespół ds. abonamentu881 464 464

Telefony:
Rafał Pipała
Mirosław Sirko
12 631 38 48
GSM 733 98 00 88
12 631 38 36
GSM 883 576 225
E-mail:

Sprzedaż hurtowa12 631 38 33

Telefon:
Tomasz Betlej12 631 38 33
E-mail:

Magazyn - informacja dotycząca wysyłek

Telefony:
Bartosz Cyrulik12 446 71 97
Tomasz Wierzbowski12 446 71 99
E-mail:

Marketing i rozwój biznesu 12 631 38 30 (wew. 6)

Telefony:
Mariusz Chmura12 631 20 70
E-mail:

IT - pomoc w obsłudze strony www12 631 38 30 (wew. 7)

Telefony:
12 631 38 30 (wew. 7)
E-mail:
,  

Serwis urządzeń drukujących 12 631 38 30 (wew. 4)

Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Księgowość 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
12 446 71 90
12 446 71 92
12 446 71 93
12 446 71 94
E-mail:
,  

Dział jakości

Telefony:
Ewelina Miłota12 631 20 73
E-mail:

Ważne! Strona internetowa Centrum Druku stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka, są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania. Aby aktualizować wybór dodatkowych usług korzystających z ciasteczek, kliknij wybierz zgody marketingowe lub dowiedz się więcej na temat cookies i naszej polityki prywatności.
Informujemy, że z dniem 29 lutego 2020 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku AM Stachura sp.k. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000830855. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.