Infolinia: 801 61 62 61 | 794 464 464 | 12 631 38 30 Live chat: zostaw wiadomość
  •  

    Miejsce użytkowania:
    * nie wybrano

  •  

    Przeznaczenie do druku:
    * nie wybrano

Krok   Potrzebuję drukarki:
  • Producent urządzenia:

    * nie wybrano

    Brother Canon Dell Dymo Epson HP Konica-Minolta Kyocera-Mita Lexmark Mutoh Nashuatec Oki Panasonic Philips Ricoh Sagem Samsung Xerox Zebra 
  • Seria urządzenia:

    * nie wybrano

  • Model urządzenia:

    * nie wybrano

Zobacz
O firmie
Opinie Klientów
Kontakt

Opinie o Centrum Druku

9.69
(19089 opinii)
a...6 [opinia z dn. 2021-10-14 13:17:31 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybka dostawa, dobre ceny, bardzo...
Szybka dostawa, dobre ceny, bardzo dobrze zapakowana przesyłka. Polecam serdecznie

z...9 [opinia z dn. 2021-10-13 15:17:45 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
fachowo, szybko
fachowo, szybko

i...k [opinia z dn. 2021-10-13 07:26:27 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko, sprawnie, w dobrej cenie
Szybko, sprawnie, w dobrej cenie

j...y [opinia z dn. 2021-10-12 20:49:02 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Świetny i profesjonalny kontakt.
Świetny i profesjonalny kontakt.

t...2 [opinia z dn. 2021-10-09 19:07:58 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
OK
OK

Barbara [opinia z dn. 2021-10-08 09:30:27 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Oferta tonerów i bębnów do...
Oferta tonerów i bębnów do drukarek bardzo atrakcyjna. Istnieje możliwość negocjacji cen, z której skorzystałam. jestem bardzo zadowolona z zakupów i nadal będę kupować w Centrum Druku.

d...i [opinia z dn. 2021-10-08 07:07:33 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wspaniał y kontakt, papier do plotera...
Wspaniał y kontakt, papier do plotera dobrej jakości no i cena najlepsza!!!!

a...i [opinia z dn. 2021-10-07 19:24:31 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Był ok
Był ok

t...7 [opinia z dn. 2021-10-06 22:26:39 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
super
super

c...p [opinia z dn. 2021-10-06 06:45:58 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super kontakt, szybka dostawa.
Super kontakt, szybka dostawa.

a...i [opinia z dn. 2021-10-05 10:34:58 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Kolejny zakup. Szybko i sprawnie....
Kolejny zakup. Szybko i sprawnie. Polecam.

m...7 [opinia z dn. 2021-10-05 09:27:46 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Toner
Toner

t...n [opinia z dn. 2021-10-04 09:36:27 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Excellent
Excellent

f...i [opinia z dn. 2021-10-04 08:26:45 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jestem z nich zadowolony
Jestem z nich zadowolony

e...e [opinia z dn. 2021-10-01 23:53:08 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super obsługa i majá spoko ceny....
Super obsługa i majá spoko ceny. Polecam

b...o [opinia z dn. 2021-09-30 20:24:07 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
8/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
OK
OK

j...a [opinia z dn. 2021-09-29 08:56:23 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bez zarzutu
Bez zarzutu

m...r [opinia z dn. 2021-09-28 23:15:03 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super sprzedawca
Super sprzedawca

m...k [opinia z dn. 2021-09-28 06:46:16 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok
ok

j...i [opinia z dn. 2021-09-26 23:30:11 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
jak zwykle bez zarzutu
jak zwykle bez zarzutu

g...8 [opinia z dn. 2021-09-26 12:57:55 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko w najlepszym porządku, polecam
Wszystko w najlepszym porządku, polecam

f...t [opinia z dn. 2021-09-24 22:05:21 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ok
Ok

r...o [opinia z dn. 2021-09-24 21:33:44 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko w porządku, polecam.
Wszystko w porządku, polecam.

m...a [opinia z dn. 2021-09-24 09:37:12 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Dobry kontakt i doradztwo, szybka...
Dobry kontakt i doradztwo, szybka realizacja zamówienie. Polecam współpracę z firmą.

g...u [opinia z dn. 2021-09-23 22:03:54 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Odebrałem towar w sklepie. Wszystko...
Odebrałem towar w sklepie. Wszystko jest ok. Najniższa cena wybranej drukarki.

b...o [opinia z dn. 2021-09-23 09:50:25 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Transakcja przeprowadzona...
Transakcja przeprowadzona profesjonalnie.

i...a [opinia z dn. 2021-09-22 22:02:52 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybka realizacja, jakość produktu...
Szybka realizacja, jakość produktu wysoka :)

d...t [opinia z dn. 2021-09-22 19:34:50 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jestem bardzo zadowolona z tego...
Jestem bardzo zadowolona z tego sklepu. Wszystko przebiegło jak najlepiej.

n...i [opinia z dn. 2021-09-22 11:45:51 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybka i profesjonalna obsługa.
Szybka i profesjonalna obsługa.

Marcin [opinia z dn. 2021-09-22 11:44:58 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super, jestem mega zadowolony.
Super, jestem mega zadowolony.

m...7 [opinia z dn. 2021-09-22 09:45:07 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
lux
lux

j...c [opinia z dn. 2021-09-20 22:24:13 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo szybko i profesjonalnie
Bardzo szybko i profesjonalnie

d...z [opinia z dn. 2021-09-20 09:55:18 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsługa i doradztwo....
Profesjonalna obsługa i doradztwo. Ekspresowa realizacja zamówienia.

j...1 [opinia z dn. 2021-09-18 13:31:25 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybka transakcja możliwość...
Szybka transakcja możliwość negocjacji ceny

i...i [opinia z dn. 2021-09-17 19:21:43 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ok
Ok

t...i [opinia z dn. 2021-09-16 09:41:49 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalnie i szybko. Bez...
Profesjonalnie i szybko. Bez niespodzianek. Zgodnie z zamówieniem i informacjami na stronie. Polecam

m...a [opinia z dn. 2021-09-15 12:42:08 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
jak zawsze wszystko w porządku!
jak zawsze wszystko w porządku!

m...a [opinia z dn. 2021-09-13 20:48:52 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo sprawnie, tak jak powinno być
Bardzo sprawnie, tak jak powinno być

m...7 [opinia z dn. 2021-09-13 15:56:34 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko ok.
Wszystko ok.

s...m [opinia z dn. 2021-09-09 11:50:38 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Solidny sprzedawca
Solidny sprzedawca

b...x [opinia z dn. 2021-09-09 08:51:39 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super. Polecam zakupy w tym sklepie.
Super. Polecam zakupy w tym sklepie.

koziczkow [opinia z dn. 2021-09-08 22:08:32 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jest spoko, dostałem smyczkę za...
Jest spoko, dostałem smyczkę za grosza więc deal życia. Polecam

0...b [opinia z dn. 2021-09-07 16:44:00 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Towar trudno dostępny na rynku, a w...
Towar trudno dostępny na rynku, a w Centrumdruku - był. Zamówiony błyskiem, dostarczony dokładnie, pełne zadowolenie. Czego chcieć więcej?

f...m [opinia z dn. 2021-09-01 22:46:34 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jest bdb
Jest bdb

m...m [opinia z dn. 2021-08-28 17:07:24 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bardzo lekko
bardzo lekko

d...s [opinia z dn. 2021-08-27 23:26:10 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok
ok

l...a [opinia z dn. 2021-08-22 19:26:29 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Udane zakupy. Niska cena, szybka...
Udane zakupy. Niska cena, szybka dostawa następnego dnia. Polecam, PROFESJONALIZM.

c...i [opinia z dn. 2021-08-20 20:50:00 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko, profesjonalnie, doskonale......
Szybko, profesjonalnie, doskonale... Jestem bardzo zadowolony. Będę wracał

t...i [opinia z dn. 2021-08-20 10:39:07 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ok, kupuję od lat i się nie zawiodłem
Ok, kupuję od lat i się nie zawiodłem

OlekKurek [opinia z dn. 2021-08-19 20:47:37 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Dobra cena, szczegółowy opis...
Dobra cena, szczegółowy opis produktu i kompetentne porównanie modeli na stronie ***** sprawiło, że właśnie tutaj zakupiłem drukarkę i pewno wrócę w przyszłości.

ilość opinii na stronie: 50 100 200 
wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .. 382 prawo

Centrum Druku działa w branży IT PRINT już ponad 20 lat, sukcesywnie umacniając swoją pozycję lidera na rynku. Naszą siłą jest wysoka jakość usług zgodna z normami ISO 9001 oraz ISO 14001, co systematycznie monitoruje i potwierdza renomowana organizacja certyfikująca -  Dekra. Naszym priorytetem jest sukcesywne usprawnianie funkcjonujących u nas systemów zarządzania udoskonalanie ich tak, aby nasi klienci mogli dokonywać szybkich, wygodnych zakupów.

Certyfikat ISO

Dzięki autoryzacjom kluczowych producentów urządzeń drukujących takich jak HP, Xerox, Canon, Brother, OKI itd. oraz własnym powierzchniom magazynowym znaczna część produktów w Centrum Druku posiada status 24h, docierając do naszych Klientów już następnego dnia od złożenia zamówienia. Dzięki odpowiedniej przestrzeni magazynowej najpopularniejsze produkty są dostępne od ręki.

Nasi eksperci dysponują szeroką wiedzą o urządzeniach drukujących i na co dzień pomagają setkom Klientów wybrać odpowiedni sprzęt drukujący. Ekspercką wiedzą dzielimy się bezpłatnie, gdyż zależy nam, aby dla naszych Klientów pracowały dokładnie takie urządzenia, jakich potrzebują.

Tysiące zadowolonych klientów korzysta również z naszego Serwisu Urządzeń Drukujących, który świadczy usługi napraw gwarancyjnych i pogwarancyjnych drukarek, urządzeń wielofunkcyjnych
i skanerów, a także służy radą i pomocą w załatwianiu reklamacji gwarancyjnych.

Jako partner strategiczny firmy HP jesteśmy oficjalnym dystrybutorem technologii 3D HP Multi Jet Fusion w Polsce. W ramach projektu HP3D.pl dążąc do popularyzacji produkcji addytywnej w naszym kraju, wskazujemy przedsiębiorcom pełne spektrum możliwości, związanych wytwarzaniem przyrostowym (druk 3D).

Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku

Dowiedz się, co jeszcze nas wyróżnia.

Co wyróżnia dobry sklep internetowy?

Dowiedz się, co tak naprawdę możesz zyskać kupując w odpowiednim miejscu!

1. Otrzymasz zamówione produkty w 24h

Rozbudowane zaplecze magazynowe umożliwia dostarczanie Klientom popularnych produktów już na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

2. Kupisz sprzęt spełniający Twoje wymagania

Wyspecjalizowana kadra pomaga Klientom wybrać odpowiedni sprzęt spośród pełnej gamy produktów oferowanych na rynku.

3. Nie przepłacisz

Konkurencyjne ceny, korzystne promocje oraz bezpłatna dostawa pozwalają Klientom oszczędzać.

4. Oszczędzisz sobie problemów

Pozytywne opinie na temat sklepu, certyfikaty jakości przyznawane przez niezależne organizacje, a także (rozbudowana, łatwa w obsłudze) strona internetowa oferująca wiele dogodnych form zakupu ... są gwarancją pewnych i bezpiecznych zakupów. .... gwarantują pewne i bezpieczne zakupy.

Centrum Druku

NIP:
679-27-02-228
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Infolinia:
801 61 62 61
794 464 464
12 631 38 30
(koszt połączenia zgodny z cennikiem opłat operatora)
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

SKONTAKTUJ SIĘ Z CENTRUM DRUKU

Szukasz odpowiedniej drukarki i potrzebujesz porady eksperta? Chcesz poznać bliżej naszą ofertę?
Skontaktuj się z Centrum Druku!
Wybierz zagadnienie:
 
Imię i nazwisko:
Adres e-mail:
Treść wiadomości:
Przepisz kod:
token

Informujemy, że z dniem 29 lutego 2020 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku AM Stachura sp.k. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000830855. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.
Telefon:12 631 38 42
Telefon:12 631 20 72
Telefony:12 446 71 9412 446 71 9512 446 71 96
Telefony:12 631 38 3112 631 38 3812 631 38 44
Telefon:12 446 71 85
Telefon:12 631 38 42

Salon sprzedaży / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Telefon:
12 631 38 30
E-mail:

Magazyn / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-17:00
Adres:
ul. Mierzeja Wiślana 11
30-732 Kraków
Telefony:
12 446 71 97
12 446 71 88
12 446 71 99
E-mail:

Serwis Urządzeń Drukujących

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Biura

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 631 20 79
E-mail:


Dział handlowy - zapytania ogólne12 631 38 30 (wew. 1)

Telefony:
Dominik Strychalski12 631 38 38
Grzegorz Pabian12 631 38 49
Tomasz Betlej12 631 38 33
Dawid Supel12 631 38 46
Sławomir Sala12 631 38 41
Bartosz Jakubowicz12 631 38 47
Agnieszka Michałowska12 631 38 42
Radosław Tabor12 631 38 35
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - obsługa zamówień internetowych12 631 38 30 (wew. 2)

Telefony:
Michał Strzelecki12 631 38 34
Joanna Sumera12 631 38 43
Piotr Boruta12 631 38 39
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - zespół ds. abonamentu881 464 464 (wew. 3)

Telefony:
Rafał Pipała
Mirosław Sirko
12 631 38 48
GSM 733 98 00 88
12 631 38 36
GSM 883 576 225
E-mail:

Sprzedaż hurtowa12 631 38 33

Telefon:
Tomasz Betlej12 631 38 33
E-mail:

Magazyn - informacja dotycząca wysyłek

Telefony:
Tomasz Depowski12 446 71 97
Sebastian Jakubas12 446 71 88
Tomasz Wierzbowski12 446 71 99
E-mail:

Marketing i rozwój biznesu 12 631 38 30 (wew. 6)

Telefony:
Mariusz Chmura12 631 20 70
E-mail:

IT - pomoc w obsłudze strony www12 631 38 30 (wew. 7)

Telefony:
Tomasz Budek12 631 20 75
E-mail:
 

Serwis urządzeń drukujących 12 631 38 30 (wew. 4)

Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Księgowość 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
12 446 71 90
12 446 71 93
E-mail:

Przetargi

Telefon:
Mirosław Sirko12 631 38 36
E-mail:

Dział rozliczeń 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
Agata Dymek12 446 71 94
Marta Jagła12 446 71 96
E-mail:

Dział jakości

Telefony:
Ewelina Miłota12 631 20 73
E-mail:

Ważne! Strona internetowa Centrum Druku stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka, są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania. Kliknij zgadzam się, aby niniejsza informacja nie pojawiała się lub dowiedz się więcej na temat cookies i naszej polityki prywatności.
Informujemy, że z dniem 29 lutego 2020 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku AM Stachura sp.k. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000830855. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.