Infolinia: 801 61 62 61 | 794 464 464 | 12 631 38 30 Live chat: zostaw wiadomość
  •  

    Miejsce użytkowania:
    * nie wybrano

  •  

    Przeznaczenie do druku:
    * nie wybrano

Krok   Potrzebuję drukarki:
  • Producent urządzenia:

    * nie wybrano

    Brother Canon Dymo Epson HP Konica-Minolta Kyocera-Mita Lexmark Oki Printronix Ricoh Samsung Xerox Zebra 
  • Seria urządzenia:

    * nie wybrano

  • Model urządzenia:

    * nie wybrano

Zobacz
O firmie
Opinie Klientów
Kontakt

Opinie o Centrum Druku

9.68
(18034 opinii)
Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-22 22:25:20 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Swietny kontakt, bardzo duzy asortyment
Swietny kontakt, bardzo duzy asortyment

Maciej [opinia z dn. 2020-01-22 21:33:04 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna strona z możliwością...
Profesjonalna strona z możliwością dobrego porównania produktów. Profesjonalne wsparcie konsultanta na infolinii. Gorąco polecam!!!

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-21 16:12:27 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Brother
Brother

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-20 20:53:06 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Świetny kontakt zarówno przed...
Świetny kontakt zarówno przed zakupem jak i pomoc przy konfiguracji sprzętu.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-20 12:54:10 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko ok.
Wszystko ok.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-20 12:39:45 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
sprawnie, szybko, towar doskonale...
sprawnie, szybko, towar doskonale opakowany

RYSZARD [opinia z dn. 2020-01-17 17:03:40 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
profesjonalna
profesjonalna

Angie [opinia z dn. 2020-01-17 13:05:07 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Centrumdruku.com.pl standardowo...
Centrumdruku.com.pl standardowo profesjonalna obsługa i błyskawiczna dostawa. Atrakcyjne ceny.

telekom [opinia z dn. 2020-01-17 12:24:15 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bardzo dobra
bardzo dobra

Kris [opinia z dn. 2020-01-16 15:16:14 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Dobry sklep ,towar zgodny z...
Dobry sklep ,towar zgodny z oczekiwaniem.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-01-16 10:45:47 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
OK
OK

ZBIGNIEW [opinia z dn. 2020-01-15 12:33:38 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Dobry kontakt, profesjonalne...
Dobry kontakt, profesjonalne załatwienie sprawy.

bozboj [opinia z dn. 2020-01-15 09:38:58 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bardzo dobra obsługa
bardzo dobra obsługa

Agata [opinia z dn. 2020-01-14 14:12:08 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko, sprawnie, zgodnie z...
Szybko, sprawnie, zgodnie z oczekiwaniami

Łukasz [opinia z dn. 2020-01-14 12:49:24 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko OK. Polecam
Wszystko OK. Polecam

Paulina [opinia z dn. 2020-01-13 15:00:55 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko w porządku - bardzo szybko i...
Wszystko w porządku - bardzo szybko i sprawnie. Sprzęt bardzo dobrze opisany.

Kris [opinia z dn. 2020-01-13 13:58:06 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalny sklep godny polecenia.
Profesjonalny sklep godny polecenia.

Bogumił [opinia z dn. 2020-01-10 19:47:59 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Dostawa nietypowego produktu przed...
Dostawa nietypowego produktu przed terminem określonym na stronce, i jeszcze w świątecznym okresie.

Marcin [opinia z dn. 2020-01-10 13:43:30 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Polecam

xxxxx [opinia z dn. 2020-01-10 13:16:56 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok
ok

Grzegorz [opinia z dn. 2020-01-04 12:31:21 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko, sprawnie, bezproblemowo
Szybko, sprawnie, bezproblemowo

Andrzej [opinia z dn. 2020-01-02 11:29:13 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
OK
OK

TNT_mac [opinia z dn. 2020-01-02 09:30:03 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
8/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ok.
Ok.

AN [opinia z dn. 2020-01-01 14:54:51 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Rewelacja
Rewelacja

MOSKiT Andrychów [opinia z dn. 2019-12-31 10:31:18 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Pełen profesjonalizm.
Pełen profesjonalizm.

Tari [opinia z dn. 2019-12-31 10:25:02 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Rzetelna i profesjonalna firma
Rzetelna i profesjonalna firma

RENATA [opinia z dn. 2019-12-30 17:46:37 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Transakcja przebiegła pomyślnie,...
Transakcja przebiegła pomyślnie, zapakowanie super

Marek [opinia z dn. 2019-12-30 11:49:03 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Polecam

DMD [opinia z dn. 2019-12-27 09:43:37 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Dobra współpraca, polecam
Dobra współpraca, polecam

Robert [opinia z dn. 2019-12-26 21:00:31 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
OK.
OK.

H7 [opinia z dn. 2019-12-26 15:02:04 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super
Super

Ireneusz [opinia z dn. 2019-12-24 09:12:40 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Godne zaufania i polecenia.
Godne zaufania i polecenia.

Alicja [opinia z dn. 2019-12-23 14:30:11 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bardzo dobrze
bardzo dobrze

Grzegorz [opinia z dn. 2019-12-23 13:08:26 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Towar zgodny z opisem, szybka...
Towar zgodny z opisem, szybka dostawa. Polecam !

kupujący [opinia z dn. 2019-12-23 08:25:12 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super pod każdym względem. Gorąco...
Super pod każdym względem. Gorąco polecam

sebek [opinia z dn. 2019-12-20 23:09:39 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
gorąco polecam
gorąco polecam

Szachmat [opinia z dn. 2019-12-20 12:35:24 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobry kontakt, realizacja...
Bardzo dobry kontakt, realizacja praktycznie natychmiastowa. Cena bardzo atrakcyjna. Polecam.

Łukasz [opinia z dn. 2019-12-19 21:22:34 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Świetny sklep. Szczerze mówiąc,...
Świetny sklep. Szczerze mówiąc, drukarki i tonery będę kupować już tylko tam. Świetni doradcy, kompleksowa informacja na stronie, czytelna forma. Różne promocje, łatwo osiągalne. Dostawa błyskawiczna. Polecam bez wahania,

haka [opinia z dn. 2019-12-19 18:39:37 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Pelen profesjonalizm , polecam !
Pelen profesjonalizm , polecam !

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2019-12-19 18:20:15 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
OK
OK

Marek [opinia z dn. 2019-12-19 17:59:12 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
8/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
OK zamówione wysłane tego samego...
OK zamówione wysłane tego samego dnia jutro u mnie

AgL [opinia z dn. 2019-12-19 17:03:52 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak zawsze ok
Jak zawsze ok

Sylwia [opinia z dn. 2019-12-19 11:10:56 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jestem zadowolona z zakupów.
Jestem zadowolona z zakupów.

Danuta [opinia z dn. 2019-12-19 10:07:36 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Od kilku lat kupuje w Centrum Druku i...
Od kilku lat kupuje w Centrum Druku i jestem zadowolona z porad i fachowej obsługi

Adam [opinia z dn. 2019-12-19 07:13:05 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Świetna obsługa, szybki czas...
Świetna obsługa, szybki czas realizacji - bardzo dobre doradztwo.

magic [opinia z dn. 2019-12-18 23:08:16 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
SUPER
SUPER

Krtzysztof [opinia z dn. 2019-12-18 18:39:11 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
OK
OK

Jerzy [opinia z dn. 2019-12-18 12:06:41 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Opinia bardzo dobra. Polecam sklep...
Opinia bardzo dobra. Polecam sklep centrumdruku.

JAREK [opinia z dn. 2019-12-17 14:54:11 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Drukarki i materiały eksploatacyjne...
Drukarki i materiały eksploatacyjne kupuje u nich. Szybko i bezbłędnie.

joanka [opinia z dn. 2019-12-17 07:11:07 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
polecam
polecam

ilość opinii na stronie: 50 100 200 
wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .. 361 prawo

Centrum Druku działa w branży IT PRINT już ponad 20 lat, sukcesywnie umacniając swoją pozycję lidera na rynku. Naszą siłą jest wysoka jakość usług zgodna z normami ISO 9001 oraz ISO 14001, co systematycznie monitoruje i potwierdza renomowana organizacja certyfikująca -  Dekra. Naszym priorytetem jest sukcesywne usprawnianie funkcjonujących u nas systemów zarządzania udoskonalanie ich tak, aby nasi klienci mogli dokonywać szybkich, wygodnych zakupów.

Certyfikat ISO

Dzięki autoryzacjom kluczowych producentów urządzeń drukujących takich jak HP, Xerox, Canon, Brother, OKI itd. oraz własnym powierzchniom magazynowym znaczna część produktów w Centrum Druku posiada status 24h, docierając do naszych Klientów już następnego dnia od złożenia zamówienia. Dzięki odpowiedniej przestrzeni magazynowej najpopularniejsze produkty są dostępne od ręki.

Nasi eksperci dysponują szeroką wiedzą o urządzeniach drukujących i na co dzień pomagają setkom Klientów wybrać odpowiedni sprzęt drukujący. Ekspercką wiedzą dzielimy się bezpłatnie, gdyż zależy nam, aby dla naszych Klientów pracowały dokładnie takie urządzenia, jakich potrzebują.

Tysiące zadowolonych klientów korzysta również z naszego Serwisu Urządzeń Drukujących, który świadczy usługi napraw gwarancyjnych i pogwarancyjnych drukarek, urządzeń wielofunkcyjnych
i skanerów, a także służy radą i pomocą w załatwianiu reklamacji gwarancyjnych.

Jako partner strategiczny firmy HP jesteśmy oficjalnym dystrybutorem technologii 3D HP Multi Jet Fusion w Polsce. W ramach projektu HP3D.pl dążąc do popularyzacji produkcji addytywnej w naszym kraju, wskazujemy przedsiębiorcom pełne spektrum możliwości, związanych wytwarzaniem przyrostowym (druk 3D).

Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku

Dowiedz się, co jeszcze nas wyróżnia.

Co wyróżnia dobry sklep internetowy?

Dowiedz się, co tak naprawdę możesz zyskać kupując w odpowiednim miejscu!

1. Otrzymasz zamówione produkty w 24h

Rozbudowane zaplecze magazynowe umożliwia dostarczanie Klientom popularnych produktów już na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

2. Kupisz sprzęt spełniający Twoje wymagania

Wyspecjalizowana kadra pomaga Klientom wybrać odpowiedni sprzęt spośród pełnej gamy produktów oferowanych na rynku.

3. Nie przepłacisz

Konkurencyjne ceny, korzystne promocje oraz bezpłatna dostawa pozwalają Klientom oszczędzać.

4. Oszczędzisz sobie problemów

Pozytywne opinie na temat sklepu, certyfikaty jakości przyznawane przez niezależne organizacje, a także (rozbudowana, łatwa w obsłudze) strona internetowa oferująca wiele dogodnych form zakupu ... są gwarancją pewnych i bezpiecznych zakupów. .... gwarantują pewne i bezpieczne zakupy.

Centrum Druku

NIP:
679-27-02-228
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Infolinia:
801 61 62 61
794 464 464
12 631 38 30
(koszt połączenia zgodny z cennikiem opłat operatora)
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

SKONTAKTUJ SIĘ Z CENTRUM DRUKU

Szukasz odpowiedniej drukarki i potrzebujesz porady eksperta? Chcesz poznać bliżej naszą ofertę?
Skontaktuj się z Centrum Druku!
Wybierz zagadnienie:
 
Imię i nazwisko:
Adres e-mail:
Treść wiadomości:
Przepisz kod:
token

Informujemy, że z dniem 25 maja 2018 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku sp. j. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000493436. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.
Telefon:12 631 38 42
Telefon:12 631 20 72
Telefony:12 446 71 9412 446 71 9512 446 71 96
Telefony:12 631 38 3112 631 38 3812 631 38 44
Telefon:12 446 71 85
Telefon:12 631 38 42

Salon sprzedaży / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Telefon:
12 631 38 30
E-mail:

Magazyn / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-17:00
Adres:
ul. Mierzeja Wiślana 11
30-732 Kraków
Telefony:
12 446 71 97
12 446 71 88
12 446 71 99
E-mail:

Serwis Urządzeń Drukujących

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 446 71 85
E-mail:
Strona www:

Biura

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 631 20 79
E-mail:


Dział handlowy - zapytania ogólne12 631 38 30 (wew. 1)

Telefony:
Dominik Strychalski12 631 38 38
Grzegorz Pabian12 631 38 49
Tomasz Betlej12 631 38 33
Dawid Supel12 631 38 46
Sławomir Sala12 631 38 41
Bartosz Jakubowicz12 631 38 47
Agnieszka Michałowska12 631 38 42
Radosław Tabor12 631 38 35
Marcin Śpiewak12 631 38 40
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - obsługa zamówień internetowych12 631 38 30 (wew. 2)

Telefony:
Michał Strzelecki12 631 38 34
Joanna Sumera12 631 38 43
Piotr Boruta12 631 38 39
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - zespół ds. abonamentu881 464 464 (wew. 3)

Telefony:
Rafał Pipała
Mirosław Sirko
12 631 38 48
GSM 733 98 00 88
12 631 38 36
GSM 883 576 225
E-mail:

Sprzedaż hurtowa12 631 38 33

Telefon:
Tomasz Betlej12 631 38 33
E-mail:

Magazyn - informacja dotycząca wysyłek

Telefony:
Michał Iżyłowski12 446 71 97
Sebastian Jakubas12 446 71 88
Tomasz Wierzbowski12 446 71 99
E-mail:

Marketing i rozwój biznesu 12 631 38 30 (wew. 6)

Telefony:
Mariusz Chmura12 631 20 70
E-mail:

IT - pomoc w obsłudze strony www12 631 38 30 (wew. 7)

Telefony:
Tomasz Budek12 631 20 75
E-mail:
 

Serwis urządzeń drukujących 12 631 38 30 (wew. 4)

Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Księgowość 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
12 446 71 90
12 446 71 93
E-mail:

Przetargi

Telefon:
Mirosław Sirko12 631 38 36
E-mail:

Dział rozliczeń 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
Agata Dymek12 446 71 94
Marta Jagła12 446 71 96
E-mail:

Dział jakości

Telefony:
Ewelina Miłota12 631 20 73
E-mail:

Ważne! Strona internetowa Centrum Druku stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka, są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania. Kliknij zgadzam się, aby niniejsza informacja nie pojawiała się lub dowiedz się więcej na temat cookies i naszej polityki prywatności.
Informujemy, że z dniem 25 maja 2018 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku sp. j. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000493436. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.