Infolinia: 801 61 62 61 | 794 464 464 | 12 631 38 30 Live chat: porozmawiaj z konsultantem
  •  

    Miejsce użytkowania:
    * nie wybrano

  •  

    Przeznaczenie do druku:
    * nie wybrano

Krok   Potrzebuję drukarki:
  • Producent urządzenia:

    * nie wybrano

    Brother Canon Dymo Epson HP Konica-Minolta Kyocera-Mita Lexmark Oki Printronix Ricoh Samsung Xerox Zebra 
  • Seria urządzenia:

    * nie wybrano

  • Model urządzenia:

    * nie wybrano

Zobacz
O firmie
Opinie Klientów
Kontakt

Opinie o Centrum Druku

9.68
(18144 opinii)
Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-04-02 10:52:33 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
dobrze
dobrze

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-04-01 22:59:09 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybka dostawa, towar zgodny z...
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem, faktura na maila

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-04-01 17:22:48 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo szybka dostawa ;)...
Bardzo szybka dostawa ;) profesjonalna obsługa

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-04-01 13:54:18 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak zawsze szybko, profesjonalnie i...
Jak zawsze szybko, profesjonalnie i bezproblemowo.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-04-01 13:47:45 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bardzo dobra ocena
bardzo dobra ocena

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-04-01 12:16:51 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo udane zakupy! Sklep godny...
Bardzo udane zakupy! Sklep godny polecenia

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-31 21:29:54 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Kupiłem toner do Samsunga po raz...
Kupiłem toner do Samsunga po raz któryś - jest b.dobry

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-31 11:12:43 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Błyskawiczne
Błyskawiczne

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-31 11:10:55 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
internet, email. sms, skuteczne...
internet, email. sms, skuteczne negocjacje, zamwienie zakup, odbiór, idealna komunikacja dwustronna. szybka realizacja

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-31 11:10:50 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobrze
Bardzo dobrze

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-30 20:53:10 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Pozytywnie
Pozytywnie

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-30 15:29:12 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok
ok

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-30 11:39:03 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Kontakt bez problemu, miła fachowa...
Kontakt bez problemu, miła fachowa obsługa.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-28 21:18:07 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super. Jak zawsze.
Super. Jak zawsze.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-28 16:08:40 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
superudane i to w czasach trudnych...
superudane i to w czasach trudnych wyzwań !!! Chapeau bas

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-27 23:45:15 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
wspaniały sklep!
wspaniały sklep!

Piotr [opinia z dn. 2020-03-27 23:00:39 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Od lat współpracuje - idealny...
Od lat współpracuje - idealny kontakt błyskawiczna dostawa

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-27 13:47:34 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko Sprawnie super towar
Szybko Sprawnie super towar

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-27 11:13:05 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybka i bezproblemowa realziacja
Szybka i bezproblemowa realziacja

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-26 15:16:35 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Pozytywnie.
Pozytywnie.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-26 12:49:20 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko jak najbardziej profesjonalnie.
Wszystko jak najbardziej profesjonalnie.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-26 12:38:05 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok
ok

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-26 10:08:15 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko i sprawnie bez problemów,...
Szybko i sprawnie bez problemów, sprzedawca godny polecenia.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-26 07:41:04 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Od kilku lat zamawiamy tusze do...
Od kilku lat zamawiamy tusze do drukarki w centrum druku i jesteśmy zadowoleni .

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-26 07:35:46 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
JEST OK
JEST OK

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-26 00:00:51 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna, szybka realizacja...
Profesjonalna, szybka realizacja zamówienia

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-25 21:24:12 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko ok
Wszystko ok

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-25 20:57:22 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Drukarka Canon i-SENSYS MF645CX...
Drukarka Canon i-SENSYS MF645CX (3102C001)

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-25 20:33:26 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super
Super

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-25 20:22:11 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko i profesjonalnie.
Szybko i profesjonalnie.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-25 19:17:40 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Transakcja przebiegła bezproblemowo,...
Transakcja przebiegła bezproblemowo, kurier bardzo szybko dostarczył przesyłkę.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-25 19:03:54 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
wszystko ok
wszystko ok

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-23 20:58:32 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
toner, papier
toner, papier

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-23 20:46:20 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super szybki kontakt, dobra cena,...
Super szybki kontakt, dobra cena, szybka wysyłka.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-23 12:50:28 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam!!!Drukarka dobrze zapakowana,...
Polecam!!!Drukarka dobrze zapakowana, u mnie była na drugi dzień. Zakupy w Państwa firmie to sama przyjemność.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-23 11:45:19 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń.
Transakcja przebiegła bez zastrzeżeń.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-23 11:37:54 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super szybko, super sprawnie.
Super szybko, super sprawnie.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-23 10:54:22 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo szybko i sprawnie, Towar...
Bardzo szybko i sprawnie, Towar zgodny z opisem, Polecam!

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-20 18:42:32 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super szybka wysyłka, sprzęt działa,...
Super szybka wysyłka, sprzęt działa, dobrze zapakowany.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-19 20:24:22 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ok
Ok

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-19 19:29:55 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Zgodnie z zamówieniem, szybko,...
Zgodnie z zamówieniem, szybko, sprawnie

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-18 20:21:34 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Dziękuję za udana transakcję
Dziękuję za udana transakcję

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-18 19:47:55 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ok
Ok

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-18 06:41:05 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Rewelacyjny towar. Błyskawiczna...
Rewelacyjny towar. Błyskawiczna dostawa. Szczerze polecam wszystkim

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-17 09:55:50 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystkiego na wysokim poziomie.
Wszystkiego na wysokim poziomie.

Marcin [opinia z dn. 2020-03-17 08:30:17 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super kontakt i czas przeprowadzenia...
Super kontakt i czas przeprowadzenia transakcji :) Polecam w 101%-ach :)

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-12 20:07:31 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bravo!!!
Bravo!!!

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-12 18:23:48 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Toner do drukarki laserowej -...
Toner do drukarki laserowej - wszystko super

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-12 15:21:54 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Kontakt ze sklepem bardzo...
Kontakt ze sklepem bardzo dobry,asortyment szeroki.

Użytkownik Ceneo [opinia z dn. 2020-03-12 08:15:04 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
profesjonalny, konkretny
profesjonalny, konkretny

ilość opinii na stronie: 50 100 200 
wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .. 363 prawo

Centrum Druku działa w branży IT PRINT już ponad 20 lat, sukcesywnie umacniając swoją pozycję lidera na rynku. Naszą siłą jest wysoka jakość usług zgodna z normami ISO 9001 oraz ISO 14001, co systematycznie monitoruje i potwierdza renomowana organizacja certyfikująca -  Dekra. Naszym priorytetem jest sukcesywne usprawnianie funkcjonujących u nas systemów zarządzania udoskonalanie ich tak, aby nasi klienci mogli dokonywać szybkich, wygodnych zakupów.

Certyfikat ISO

Dzięki autoryzacjom kluczowych producentów urządzeń drukujących takich jak HP, Xerox, Canon, Brother, OKI itd. oraz własnym powierzchniom magazynowym znaczna część produktów w Centrum Druku posiada status 24h, docierając do naszych Klientów już następnego dnia od złożenia zamówienia. Dzięki odpowiedniej przestrzeni magazynowej najpopularniejsze produkty są dostępne od ręki.

Nasi eksperci dysponują szeroką wiedzą o urządzeniach drukujących i na co dzień pomagają setkom Klientów wybrać odpowiedni sprzęt drukujący. Ekspercką wiedzą dzielimy się bezpłatnie, gdyż zależy nam, aby dla naszych Klientów pracowały dokładnie takie urządzenia, jakich potrzebują.

Tysiące zadowolonych klientów korzysta również z naszego Serwisu Urządzeń Drukujących, który świadczy usługi napraw gwarancyjnych i pogwarancyjnych drukarek, urządzeń wielofunkcyjnych
i skanerów, a także służy radą i pomocą w załatwianiu reklamacji gwarancyjnych.

Jako partner strategiczny firmy HP jesteśmy oficjalnym dystrybutorem technologii 3D HP Multi Jet Fusion w Polsce. W ramach projektu HP3D.pl dążąc do popularyzacji produkcji addytywnej w naszym kraju, wskazujemy przedsiębiorcom pełne spektrum możliwości, związanych wytwarzaniem przyrostowym (druk 3D).

Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku Centrum Druku

Dowiedz się, co jeszcze nas wyróżnia.

Co wyróżnia dobry sklep internetowy?

Dowiedz się, co tak naprawdę możesz zyskać kupując w odpowiednim miejscu!

1. Otrzymasz zamówione produkty w 24h

Rozbudowane zaplecze magazynowe umożliwia dostarczanie Klientom popularnych produktów już na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

2. Kupisz sprzęt spełniający Twoje wymagania

Wyspecjalizowana kadra pomaga Klientom wybrać odpowiedni sprzęt spośród pełnej gamy produktów oferowanych na rynku.

3. Nie przepłacisz

Konkurencyjne ceny, korzystne promocje oraz bezpłatna dostawa pozwalają Klientom oszczędzać.

4. Oszczędzisz sobie problemów

Pozytywne opinie na temat sklepu, certyfikaty jakości przyznawane przez niezależne organizacje, a także (rozbudowana, łatwa w obsłudze) strona internetowa oferująca wiele dogodnych form zakupu ... są gwarancją pewnych i bezpiecznych zakupów. .... gwarantują pewne i bezpieczne zakupy.

Centrum Druku

NIP:
679-27-02-228
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Infolinia:
801 61 62 61
794 464 464
12 631 38 30
(koszt połączenia zgodny z cennikiem opłat operatora)
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

SKONTAKTUJ SIĘ Z CENTRUM DRUKU

Szukasz odpowiedniej drukarki i potrzebujesz porady eksperta? Chcesz poznać bliżej naszą ofertę?
Skontaktuj się z Centrum Druku!
Wybierz zagadnienie:
 
Imię i nazwisko:
Adres e-mail:
Treść wiadomości:
Przepisz kod:
token

Informujemy, że z dniem 29 lutego 2020 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku AM Stachura sp.k. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000830855. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.
Telefon:12 631 38 42
Telefon:12 631 20 72
Telefony:12 446 71 9412 446 71 9512 446 71 96
Telefony:12 631 38 3112 631 38 3812 631 38 44
Telefon:12 446 71 85
Telefon:12 631 38 42

Salon sprzedaży / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Telefon:
12 631 38 30
E-mail:

Magazyn / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-17:00
Adres:
ul. Mierzeja Wiślana 11
30-732 Kraków
Telefony:
12 446 71 97
12 446 71 88
12 446 71 99
E-mail:

Serwis Urządzeń Drukujących

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Biura

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 631 20 79
E-mail:


Dział handlowy - zapytania ogólne12 631 38 30 (wew. 1)

Telefony:
Dominik Strychalski12 631 38 38
Grzegorz Pabian12 631 38 49
Tomasz Betlej12 631 38 33
Dawid Supel12 631 38 46
Sławomir Sala12 631 38 41
Bartosz Jakubowicz12 631 38 47
Agnieszka Michałowska12 631 38 42
Radosław Tabor12 631 38 35
Marcin Śpiewak12 631 38 40
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - obsługa zamówień internetowych12 631 38 30 (wew. 2)

Telefony:
Michał Strzelecki12 631 38 34
Joanna Sumera12 631 38 43
Piotr Boruta12 631 38 39
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - zespół ds. abonamentu881 464 464 (wew. 3)

Telefony:
Rafał Pipała
Mirosław Sirko
12 631 38 48
GSM 733 98 00 88
12 631 38 36
GSM 883 576 225
E-mail:

Sprzedaż hurtowa12 631 38 33

Telefon:
Tomasz Betlej12 631 38 33
E-mail:

Magazyn - informacja dotycząca wysyłek

Telefony:
Tomasz Depowski12 446 71 97
Sebastian Jakubas12 446 71 88
Tomasz Wierzbowski12 446 71 99
E-mail:

Marketing i rozwój biznesu 12 631 38 30 (wew. 6)

Telefony:
Mariusz Chmura12 631 20 70
E-mail:

IT - pomoc w obsłudze strony www12 631 38 30 (wew. 7)

Telefony:
Tomasz Budek12 631 20 75
E-mail:
 

Serwis urządzeń drukujących 12 631 38 30 (wew. 4)

Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Księgowość 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
12 446 71 90
12 446 71 93
E-mail:

Przetargi

Telefon:
Mirosław Sirko12 631 38 36
E-mail:

Dział rozliczeń 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
Agata Dymek12 446 71 94
Marta Jagła12 446 71 96
E-mail:

Dział jakości

Telefony:
Ewelina Miłota12 631 20 73
E-mail:

Ważne! Strona internetowa Centrum Druku stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka, są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania. Kliknij zgadzam się, aby niniejsza informacja nie pojawiała się lub dowiedz się więcej na temat cookies i naszej polityki prywatności.
Informujemy, że z dniem 29 lutego 2020 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku AM Stachura sp.k. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000830855. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.