Infolinia: 801 61 62 61 | 794 464 464 | 12 631 38 30 Live chat: porozmawiaj z konsultantem
  •  

    Miejsce użytkowania:
    * nie wybrano

  •  

    Przeznaczenie do druku:
    * nie wybrano

Krok   Potrzebuję drukarki:
  • Producent urządzenia:

    * nie wybrano

    Brother Canon Dymo Epson HP Konica-Minolta Kyocera-Mita Lexmark Oki Printronix Ricoh Samsung Xerox Zebra 
  • Seria urządzenia:

    * nie wybrano

  • Model urządzenia:

    * nie wybrano

Zobacz
O firmie
Opinie Klientów
Kontakt

Opinie o Centrum Druku

9.65
(16001 opinii)
DamianK [opinia z dn. 2018-07-16 11:37:14 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko perfekcyjnie, sprzęt doskonale
Wszystko perfekcyjnie, sprzęt doskonale zapakowany i dostawa bardzo szybko. Drukarki i akcesoria tylko w centrumdruku.com.pl kupuję. Sprzęt oryginalny, sprawdzony i pewny. Polecam.

lukasz [opinia z dn. 2018-07-16 09:56:37 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
SZYBKO I PROFESJONALNIE
SZYBKO I PROFESJONALNIE

Pasaż [opinia z dn. 2018-07-16 08:38:18 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Pełen profesionalizm
Pełen profesionalizm

mk [opinia z dn. 2018-07-14 20:24:36 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Transakcja przebiegła szybko
Transakcja przebiegła szybko

McGregor [opinia z dn. 2018-07-14 10:22:49 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Doskonała obsługa. Mogę z czystym sumien
Doskonała obsługa. Mogę z czystym sumieniem polecić zakupy w tym sklepie.

Marmar [opinia z dn. 2018-07-14 08:00:06 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Serdeczczenie polecam.
Serdeczczenie polecam.

Mako [opinia z dn. 2018-07-13 13:06:24 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok dobry sklep
ok dobry sklep

Pelub [opinia z dn. 2018-07-13 11:56:57 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko i sprawnie. Polecam
Szybko i sprawnie. Polecam

haniak [opinia z dn. 2018-07-13 09:45:13 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
polecam!!!
polecam!!!

Maciej [opinia z dn. 2018-07-13 09:21:17 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Zaskoczyła mnie szybkość
Zaskoczyła mnie szybkość

Szymon [opinia z dn. 2018-07-13 09:20:37 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
W CentrumDruku zaopatruję się od kilkuna
W CentrumDruku zaopatruję się od kilkunastu lat, zawsze moje zamówienia są realizowane perfekcyjnie. Polecam

Roman-M [opinia z dn. 2018-07-13 09:02:27 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
kupuję TU i jestem zadowolony z zakupów.
kupuję TU i jestem zadowolony z zakupów.

Paweł [opinia z dn. 2018-07-13 08:51:32 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna i szybka obsługa. Sprzedaw
Profesjonalna i szybka obsługa. Sprzedawca godny polecenia.

JohnCreasy [opinia z dn. 2018-07-13 07:52:40 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko dobrze i sprawnie. Polecam!
Wszystko dobrze i sprawnie. Polecam!

Uzurpator [opinia z dn. 2018-07-13 07:37:05 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko ok, polecam
Wszystko ok, polecam

rene [opinia z dn. 2018-07-12 13:42:05 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bardzo dobry sklep
bardzo dobry sklep

Andrzej [opinia z dn. 2018-07-12 09:17:54 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak zwykle super
Jak zwykle super

Piotr [opinia z dn. 2018-07-11 19:34:12 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam
Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

marcin [opinia z dn. 2018-07-11 12:09:55 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
szybko, bezproblemowo, serdecznie poleca
szybko, bezproblemowo, serdecznie polecam

Trebor [opinia z dn. 2018-07-11 07:47:58 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Błyskawiczna realizacja zamówienia Polec
Błyskawiczna realizacja zamówienia Polecam

verum [opinia z dn. 2018-07-10 10:19:52 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalnie, szybko Polecam !!!!
Profesjonalnie, szybko Polecam !!!!

FIRMA FUKS [opinia z dn. 2018-07-10 08:12:06 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Polecam

stanrosz [opinia z dn. 2018-07-10 07:57:01 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalizm pełny.
Profesjonalizm pełny.

Rafał [opinia z dn. 2018-07-09 21:40:47 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Taśma klejąca na kartonie była przecięta
Taśma klejąca na kartonie była przecięta w 2 miejscach, ale w środku znajdowało się dokładnie to, co powinno.

DJK [opinia z dn. 2018-07-09 21:40:07 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalnie! Polecam!
Profesjonalnie! Polecam!

karmelek [opinia z dn. 2018-07-07 13:23:56 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo udany zakup
Bardzo udany zakup

Anna [opinia z dn. 2018-07-07 08:43:34 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsługa
Profesjonalna obsługa

Ehdam [opinia z dn. 2018-07-06 21:31:39 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Pelny profesjonalizm. Polecam!
Pelny profesjonalizm. Polecam!

Gienek.t [opinia z dn. 2018-07-06 19:03:02 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
8.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Obsługa bez zastrzeżeń, jak i szybkość r
Obsługa bez zastrzeżeń, jak i szybkość realizacji. Jednak opakowanie okazało się uszkodzone. Wyglądało to tak, jakby paczka została przygnieciona czymś ciężkim.

A2-GEO [opinia z dn. 2018-07-06 10:46:48 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam składanie zamówień w Centrum Dru
Polecam składanie zamówień w Centrum Druku ze względu na błyskawiczną realizację i dobrą jakość produktów.

van [opinia z dn. 2018-07-06 02:08:46 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam kolejny raz.
Polecam kolejny raz.

Martino [opinia z dn. 2018-07-05 09:11:07 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Mimo że omyłkowo zamieniono paczki i otr
Mimo że omyłkowo zamieniono paczki i otrzymałem nie swoje zamówienie to firma CD stanęła na wysokości zadania i przysłała moje zamówienie odbierając błędnie nadaną paczkę.

Proinwest [opinia z dn. 2018-07-05 08:25:46 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam wszystkim
Polecam wszystkim

Darello [opinia z dn. 2018-07-05 07:58:58 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bezproblemowo i idealnie jak zwykle
Bezproblemowo i idealnie jak zwykle

jurekiasia [opinia z dn. 2018-07-04 21:08:16 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Obsługa profesjonalna! Błyskawiczna dos
Obsługa profesjonalna! Błyskawiczna dostawa, polecam wszystkim ten sklep.

Ewa [opinia z dn. 2018-07-04 08:29:47 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wyjście naprzeciw oczekiwaniom klienta p
Wyjście naprzeciw oczekiwaniom klienta perfekcyjne

Bolan [opinia z dn. 2018-07-04 08:15:16 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko tak jak powinno być.
Wszystko tak jak powinno być.

Grzegorz [opinia z dn. 2018-07-04 07:53:32 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Zawsze robię tu zakupy
Zawsze robię tu zakupy

bart87 [opinia z dn. 2018-07-04 07:44:59 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam. Szybka realizacja zamówienia
Polecam. Szybka realizacja zamówienia

KLient [opinia z dn. 2018-07-03 11:35:15 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsługa, wszystko be probl
Profesjonalna obsługa, wszystko be problemów

Arek [opinia z dn. 2018-07-03 10:19:41 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsługa
Profesjonalna obsługa

EPS [opinia z dn. 2018-07-03 09:37:33 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Polecam

Matti831 [opinia z dn. 2018-07-03 08:41:22 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
super
super

Piotr-Reda [opinia z dn. 2018-07-03 08:33:01 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.
Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.

Instal [opinia z dn. 2018-07-01 20:53:02 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Na piątkę
Na piątkę

Super dostawca [opinia z dn. 2018-06-29 13:22:43 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak najbardziej polecam
Jak najbardziej polecam

mjar [opinia z dn. 2018-06-29 10:54:56 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsługa. Szybka przesyłka
Profesjonalna obsługa. Szybka przesyłka.

partner [opinia z dn. 2018-06-29 09:16:50 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
polecam
polecam

Kasia [opinia z dn. 2018-06-28 13:35:59 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybka i miła obsługa, szybka dostawa. P
Szybka i miła obsługa, szybka dostawa. Polecam

pawel [opinia z dn. 2018-06-27 13:21:32 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam.
Polecam.

ilość opinii na stronie: 50 100 200 
wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .. 321 prawo

Kilka słów o nas

Centrum Druku od 1999 roku specjalizuje się w sprzedaży urządzeń drukujących dla domu i biura. Posiadamy pełen asortyment urządzeń drukujących oraz ekspercką wiedzę na ich temat. Pozwoliło nam to zdobyć zaufanie ponad 130 000 Klientów, do których należą instytucje państwowe, uczelnie wyższe, jak również liczne firmy oraz Klienci indywidualni.


Centrum Druku

Jesteśmy autoryzowanym partnerem najlepszych producentów sprzętu, co potwierdzają przyznane statusy współpracy. Jakość usług i zadowolenie Klientów stawiamy zawsze na pierwszym miejscu. Potwierdzeniem wysokiej jakości oferowanych przez Centrum Druku usług jest międzynarodowy certyfikat ISO 9001:2008, wystawiony i systematycznie monitorowany przez renomowaną organizację certyfikującą Dekra.

Nasi eksperci dysponują szeroką wiedzą o urządzeniach drukujących i na co dzień pomagają setkom Klientów wybrać odpowiedni sprzęt drukujący. Ekspercką wiedzą dzielimy się bezpłatnie, gdyż zależy nam, aby dla naszych Klientów pracowały dokładnie takie urządzenia, jakich potrzebują.

Dbamy o czas naszych Klientów, dlatego ważne jest dla nas, aby zamówiony towar otrzymywali najszybciej jak to możliwe. Taką sposobność daje nam własny magazyn, dzięki któremu większość popularnych produktów dostępna jest od ręki. Tym samym produkty posiadające status 24h docierają do naszych Klientów na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

Centrum Druku dysponuje także Serwisem Urządzeń Drukujących, który świadczy usługi napraw pogwarancyjnych drukarek, urządzeń wielofunkcyjnych i skanerów. A także służy radą i pomocą w załatwianiu reklamacji gwarancyjnych.

Dowiedz się, co jeszcze nas wyróżnia.

Co wyróżnia dobry sklep internetowy?

Dowiedz się, co tak naprawdę możesz zyskać kupując w odpowiednim miejscu!

1. Otrzymasz zamówione produkty w 24h

Rozbudowane zaplecze magazynowe umożliwia dostarczanie Klientom popularnych produktów już na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

2. Kupisz sprzęt spełniający Twoje wymagania

Wyspecjalizowana kadra pomaga Klientom wybrać odpowiedni sprzęt spośród pełnej gamy produktów oferowanych na rynku.

3. Nie przepłacisz

Konkurencyjne ceny, korzystne promocje oraz bezpłatna dostawa pozwalają Klientom oszczędzać.

4. Oszczędzisz sobie problemów

Pozytywne opinie na temat sklepu, certyfikaty jakości przyznawane przez niezależne organizacje, a także (rozbudowana, łatwa w obsłudze) strona internetowa oferująca wiele dogodnych form zakupu ... są gwarancją pewnych i bezpiecznych zakupów. .... gwarantują pewne i bezpieczne zakupy.

Centrum Druku

NIP:
679-27-02-228
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Infolinia:
801 61 62 61
794 464 464
12 631 38 30
(koszt połączenia zgodny z cennikiem opłat operatora)
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

SKONTAKTUJ SIĘ Z CENTRUM DRUKU

Szukasz odpowiedniej drukarki i potrzebujesz porady eksperta? Chcesz poznać bliżej naszą ofertę?
Skontaktuj się z Centrum Druku!
Wybierz zagadnienie:
 
Imię i nazwisko:
Adres e-mail:
Treść wiadomości:
Przepisz kod:
token

Informujemy, że z dniem 25 maja 2018 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku sp. j. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000493436. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.
Telefon:12 631 38 42
Telefon:12 631 20 72
Telefony:12 446 71 9412 446 71 9512 446 71 96
Telefony:12 631 38 3112 631 38 3812 631 38 44
Telefon:12 446 71 85
Telefon:12 631 38 42

Salon sprzedaży / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Telefon:
12 631 38 30
E-mail:

Magazyn / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-17:00
Adres:
ul. Mierzeja Wiślana 11
30-732 Kraków
Telefony:
12 446 71 99
12 446 71 88
12 446 71 98
12 446 71 89
E-mail:

Serwis Urządzeń Drukujących

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 446 71 85
E-mail:
Strona www:

Biura

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 631 20 79
E-mail:


Dział handlowy - zapytania ogólne12 631 38 30 (wew. 1)

Telefony:
Dominik Strychalski12 631 38 38
Grzegorz Pabian12 631 38 49
Tomasz Betlej12 631 38 33
Przemysław Haberka12 631 38 45
Dawid Supel12 631 38 46
Sławomir Sala12 631 38 41
Bartosz Jakubowicz12 631 38 47
Agnieszka Michałowska12 631 38 42
Radosław Tabor12 631 38 35
Marcin Śpiewak12 631 38 40
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - obsługa zamówień internetowych12 631 38 30 (wew. 2)

Telefony:
Michał Strzelecki12 631 38 34
Joanna Sumera12 631 38 43
Piotr Boruta12 631 38 39
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - zespół ds. abonamentu881 464 464

Telefony:
Rafał Pipała12 631 38 48
GSM 733 98 00 88
Mirosław Sirko12 631 38 36
GSM 883 576 225
Bartłomiej Jezierski GSM 883 576 187
e-mail
E-mail:

Sprzedaż hurtowa12 631 38 33

Telefon:
Tomasz Betlej12 631 38 33
E-mail:

Magazyn - informacja dotycząca wysyłek

Telefony:
Tomasz Wierzbowski12 446 71 99
Sebastian Jakubas12 446 71 88
Krzysztof Karbowski12 446 71 89
E-mail:

Marketing i rozwój biznesu 12 631 38 30 (wew. 7)

Telefony:
Mariusz Chmura12 631 20 70
E-mail:

IT - pomoc w obsłudze strony www12 631 38 30 (wew. 4)

Telefony:
Paweł Leśnik12 631 20 75
E-mail:
 

Serwis urządzeń drukujących 12 631 38 30 (wew. 3)

Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Księgowość 12 631 38 30 (wew. 6)

Telefony:
12 446 71 90
12 446 71 93
E-mail:

Przetargi

Telefon:
Mirosław Sirko12 631 38 36
E-mail:

Dział rozliczeń 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
Marta Bajorek12 446 71 95
Agata Dymek12 446 71 94
Marta Jagła12 446 71 96
E-mail:

Dział jakości

Telefony:
Ewelina Miłota12 631 20 73
E-mail:

Ważne! Strona internetowa Centrum Druku stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka, są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania. Kliknij zgadzam się, aby niniejsza informacja nie pojawiała się lub dowiedz się więcej na temat cookies i naszej polityki prywatności.
Informujemy, że z dniem 25 maja 2018 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku sp. j. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000493436. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.