Infolinia: 801 61 62 61 | 794 464 464 | 12 631 38 30 Live chat: zostaw wiadomość
  •  

    Miejsce użytkowania:
    * nie wybrano

  •  

    Przeznaczenie do druku:
    * nie wybrano

Krok   Potrzebuję drukarki:
  • Producent urządzenia:

    * nie wybrano

    Brother Canon Dymo Epson HP Konica-Minolta Kyocera-Mita Lexmark Oki Printronix Ricoh Samsung Xerox Zebra 
  • Seria urządzenia:

    * nie wybrano

  • Model urządzenia:

    * nie wybrano

Zobacz
O firmie
Opinie Klientów
Kontakt

Opinie o Centrum Druku

9.66
(17203 opinii)
Pawel [opinia z dn. 2019-11-14 21:28:28 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalne podejście do klienta.
Profesjonalne podejście do klienta.

Kaz [opinia z dn. 2019-11-14 18:35:08 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybka i profesjonalna obsługa. Towar...
Szybka i profesjonalna obsługa. Towar bardzo dobrze zabezpieczony. Polecam

HELENA [opinia z dn. 2019-11-14 11:44:57 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
SUPER SZYBKA DOSTAWA!!!
SUPER SZYBKA DOSTAWA!!!

MS [opinia z dn. 2019-11-14 11:34:42 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bez zastrzeżeń
Bez zastrzeżeń

Hania [opinia z dn. 2019-11-14 09:27:38 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super sklep polecam
Super sklep polecam

RN [opinia z dn. 2019-11-13 22:09:53 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem.
Szybko, sprawnie, zgodnie z opisem.

Leszek [opinia z dn. 2019-11-13 17:48:59 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko OK
Wszystko OK

Renata [opinia z dn. 2019-11-12 13:24:07 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Solidna firma
Solidna firma

Marian [opinia z dn. 2019-11-11 18:27:06 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Nie pierwszy raz tu kupuję. Zawsze w...
Nie pierwszy raz tu kupuję. Zawsze w terminowo i sprawnie

Łukasz [opinia z dn. 2019-11-11 11:55:51 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jestem zawsze zadowolony. Wybieram ten s
Jestem zawsze zadowolony. Wybieram ten sklep głównie ze względu na bliskość punktu odbioru.

sven [opinia z dn. 2019-11-08 22:48:30 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko w normie...
Wszystko w normie...

a [opinia z dn. 2019-11-08 14:21:19 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
W porządku
W porządku

Magdalena [opinia z dn. 2019-11-08 10:09:05 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super - polecam. Duży asortyment,...
Super - polecam. Duży asortyment, bardzo szybka realizacja zamówienia.

joanna [opinia z dn. 2019-11-07 10:22:12 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobra obsługa
Bardzo dobra obsługa

Bożena [opinia z dn. 2019-11-06 22:32:35 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Cóż można dodać. Sprawnie,...
Cóż można dodać. Sprawnie, wygodnie, przyjemnie

akuimed [opinia z dn. 2019-11-06 18:14:13 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
8/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
O.K.
O.K.

ania [opinia z dn. 2019-11-06 08:31:51 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
jestem bardzo zadowolona polecam wszystk
jestem bardzo zadowolona polecam wszystkim

Aga [opinia z dn. 2019-11-05 22:33:14 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak zwykle wszystko w najlepszym...
Jak zwykle wszystko w najlepszym porzadku polecam

Adam P. [opinia z dn. 2019-11-05 10:52:04 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Godny zaufania sklep. Polecam
Godny zaufania sklep. Polecam

Dariusz [opinia z dn. 2019-11-04 18:38:39 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak zwykle rewelacja!
Jak zwykle rewelacja!

robert [opinia z dn. 2019-11-04 12:38:20 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
super
super

Jan [opinia z dn. 2019-11-03 16:32:37 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jest OK
Jest OK

Janusz [opinia z dn. 2019-11-01 14:08:55 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
B.dobrze
B.dobrze

Jan [opinia z dn. 2019-11-01 12:16:26 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko i sprawnie. Polecam ten sklep.
Szybko i sprawnie. Polecam ten sklep.

Magda [opinia z dn. 2019-10-31 16:09:32 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Naprawdę polecam 😁
Naprawdę polecam 😁

mj [opinia z dn. 2019-10-31 10:22:02 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
wszytko ok
wszytko ok

Włodzimierz [opinia z dn. 2019-10-30 06:17:10 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko, solidnie., kompetentne,...
Szybko, solidnie., kompetentne, bezproblemowo.

Wacław [opinia z dn. 2019-10-29 20:25:11 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bardzo sprawna obsługa - polecam
bardzo sprawna obsługa - polecam

Lukasz [opinia z dn. 2019-10-29 15:56:39 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Świetny sklep i jeszcze lepsza drukarka
Świetny sklep i jeszcze lepsza drukarka

Bożena [opinia z dn. 2019-10-28 11:36:21 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bez zastrzeżeń
Bez zastrzeżeń

darek [opinia z dn. 2019-10-28 10:15:24 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bez zarzutu
Bez zarzutu

Maria [opinia z dn. 2019-10-26 16:06:54 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko i sprawnie.
Szybko i sprawnie.

Jacek [opinia z dn. 2019-10-25 12:57:48 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Solidny i dobry partner handlowy
Solidny i dobry partner handlowy

Ok [opinia z dn. 2019-10-25 10:44:58 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ok ok
Ok ok

Tomek [opinia z dn. 2019-10-24 14:40:29 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Było ok
Było ok

Caro [opinia z dn. 2019-10-24 10:16:31 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jestem zachwycona usługami...
Jestem zachwycona usługami oferowanymi przez Centrum Druku. Świetna obsługa klienta, cierpliwie odpowiadała na wszystkie moje pytania i pomogła dobrać odpowiedni sprzęt. Zamówienie zrealizowane zgodnie z czasem dostawy zdeklarowanym przy produktach.

Adrian [opinia z dn. 2019-10-24 10:00:50 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jak najbardziej polecam
Jak najbardziej polecam

GRZEGORZ [opinia z dn. 2019-10-23 13:43:17 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
WSZYSTKO OK
WSZYSTKO OK

Andrzej [opinia z dn. 2019-10-23 13:05:18 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko w najlepszym porządku
Wszystko w najlepszym porządku

marcin [opinia z dn. 2019-10-23 10:34:08 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
okeej
okeej

Legato [opinia z dn. 2019-10-23 10:03:15 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Fachowa obsługa klienta, super sprzedawc
Fachowa obsługa klienta, super sprzedawca i towar w 100 % zgodny z opisem mnóstwo usług dodatkowych i rabatów dla klientów po zakupie towaru. Szczerze polecam za szybkość działania i wybór asortymentu towarów.

Genowefa [opinia z dn. 2019-10-22 23:42:44 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Godne polecenia.
Godne polecenia.

Luk [opinia z dn. 2019-10-22 18:01:16 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super
Super

zgred [opinia z dn. 2019-10-22 14:04:24 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem
Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem

aak.pl [opinia z dn. 2019-10-22 11:47:43 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Od lat kupuję w centrum druku i nie zawi
Od lat kupuję w centrum druku i nie zawiodłem się do tej pory. Profesjonalizm, wiedza, doradztwo, a przy zdalnych zamówieniach błyskawiczna wysyłka. Po południu skończył mi się toner w domku pod lasem, a rano już kurier był z nowym, mimo że to wiele kilometrów od Krakowa.

Grazyna [opinia z dn. 2019-10-21 16:23:31 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
POLECAM !!!
POLECAM !!!

BP [opinia z dn. 2019-10-21 07:39:06 - pochodzi z portalu: Ceneo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko ok
Wszystko ok

Jakub Jakacki [opinia z dn. 2019-10-19 08:56:31 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko wykonane profesjonalnie.
Wszystko wykonane profesjonalnie.

Małgorzata [opinia z dn. 2019-10-18 13:51:24 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo profesjonalnie i w miłej atmosfer
Bardzo profesjonalnie i w miłej atmosferze.

Jarosław [opinia z dn. 2019-10-18 11:46:00 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Od lat korzystam z tego sklepu. Szeroki
Od lat korzystam z tego sklepu. Szeroki asortyment. Przystępne ceny. Szybka realizacja przesyłek. Polecam sklep internetowy centrumdruku.com.pl innym klientom.

ilość opinii na stronie: 50 100 200 
wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .. 345 prawo

Kilka słów o nas

Centrum Druku od 1999 roku specjalizuje się w sprzedaży urządzeń drukujących dla domu i biura. Posiadamy pełen asortyment urządzeń drukujących oraz ekspercką wiedzę na ich temat. Pozwoliło nam to zdobyć zaufanie ponad 130 000 Klientów, do których należą instytucje państwowe, uczelnie wyższe, jak również liczne firmy oraz Klienci indywidualni.


Centrum Druku

Jesteśmy autoryzowanym partnerem najlepszych producentów sprzętu, co potwierdzają przyznane statusy współpracy. Jakość usług i zadowolenie Klientów stawiamy zawsze na pierwszym miejscu. Potwierdzeniem wysokiej jakości oferowanych przez Centrum Druku usług jest międzynarodowy certyfikat ISO 9001:2008, wystawiony i systematycznie monitorowany przez renomowaną organizację certyfikującą Dekra.

Nasi eksperci dysponują szeroką wiedzą o urządzeniach drukujących i na co dzień pomagają setkom Klientów wybrać odpowiedni sprzęt drukujący. Ekspercką wiedzą dzielimy się bezpłatnie, gdyż zależy nam, aby dla naszych Klientów pracowały dokładnie takie urządzenia, jakich potrzebują.

Dbamy o czas naszych Klientów, dlatego ważne jest dla nas, aby zamówiony towar otrzymywali najszybciej jak to możliwe. Taką sposobność daje nam własny magazyn, dzięki któremu większość popularnych produktów dostępna jest od ręki. Tym samym produkty posiadające status 24h docierają do naszych Klientów na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

Centrum Druku dysponuje także Serwisem Urządzeń Drukujących, który świadczy usługi napraw pogwarancyjnych drukarek, urządzeń wielofunkcyjnych i skanerów. A także służy radą i pomocą w załatwianiu reklamacji gwarancyjnych.

Dowiedz się, co jeszcze nas wyróżnia.

Co wyróżnia dobry sklep internetowy?

Dowiedz się, co tak naprawdę możesz zyskać kupując w odpowiednim miejscu!

1. Otrzymasz zamówione produkty w 24h

Rozbudowane zaplecze magazynowe umożliwia dostarczanie Klientom popularnych produktów już na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

2. Kupisz sprzęt spełniający Twoje wymagania

Wyspecjalizowana kadra pomaga Klientom wybrać odpowiedni sprzęt spośród pełnej gamy produktów oferowanych na rynku.

3. Nie przepłacisz

Konkurencyjne ceny, korzystne promocje oraz bezpłatna dostawa pozwalają Klientom oszczędzać.

4. Oszczędzisz sobie problemów

Pozytywne opinie na temat sklepu, certyfikaty jakości przyznawane przez niezależne organizacje, a także (rozbudowana, łatwa w obsłudze) strona internetowa oferująca wiele dogodnych form zakupu ... są gwarancją pewnych i bezpiecznych zakupów. .... gwarantują pewne i bezpieczne zakupy.

Centrum Druku

NIP:
679-27-02-228
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Infolinia:
801 61 62 61
794 464 464
12 631 38 30
(koszt połączenia zgodny z cennikiem opłat operatora)
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

SKONTAKTUJ SIĘ Z CENTRUM DRUKU

Szukasz odpowiedniej drukarki i potrzebujesz porady eksperta? Chcesz poznać bliżej naszą ofertę?
Skontaktuj się z Centrum Druku!
Wybierz zagadnienie:
 
Imię i nazwisko:
Adres e-mail:
Treść wiadomości:
Przepisz kod:
token

Informujemy, że z dniem 25 maja 2018 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku sp. j. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000493436. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.
Telefon:12 631 38 42
Telefon:12 631 20 72
Telefony:12 446 71 9412 446 71 9512 446 71 96
Telefony:12 631 38 3112 631 38 3812 631 38 44
Telefon:12 446 71 85
Telefon:12 631 38 42

Salon sprzedaży / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Telefon:
12 631 38 30
E-mail:

Magazyn / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-17:00
Adres:
ul. Mierzeja Wiślana 11
30-732 Kraków
Telefony:
12 446 71 97
12 446 71 88
12 446 71 99
E-mail:

Serwis Urządzeń Drukujących

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 446 71 85
E-mail:
Strona www:

Biura

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 631 20 79
E-mail:


Dział handlowy - zapytania ogólne12 631 38 30 (wew. 1)

Telefony:
Dominik Strychalski12 631 38 38
Grzegorz Pabian12 631 38 49
Tomasz Betlej12 631 38 33
Dawid Supel12 631 38 46
Sławomir Sala12 631 38 41
Bartosz Jakubowicz12 631 38 47
Agnieszka Michałowska12 631 38 42
Radosław Tabor12 631 38 35
Marcin Śpiewak12 631 38 40
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - obsługa zamówień internetowych12 631 38 30 (wew. 2)

Telefony:
Michał Strzelecki12 631 38 34
Joanna Sumera12 631 38 43
Piotr Boruta12 631 38 39
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - zespół ds. abonamentu881 464 464 (wew. 3)

Telefony:
Rafał Pipała
Mirosław Sirko
12 631 38 48
GSM 733 98 00 88
12 631 38 36
GSM 883 576 225
E-mail:

Sprzedaż hurtowa12 631 38 33

Telefon:
Tomasz Betlej12 631 38 33
E-mail:

Magazyn - informacja dotycząca wysyłek

Telefony:
Michał Iżyłowski12 446 71 97
Sebastian Jakubas12 446 71 88
Tomasz Wierzbowski12 446 71 99
E-mail:

Marketing i rozwój biznesu 12 631 38 30 (wew. 6)

Telefony:
Mariusz Chmura12 631 20 70
E-mail:

IT - pomoc w obsłudze strony www12 631 38 30 (wew. 7)

Telefony:
Tomasz Budek12 631 20 75
E-mail:
 

Serwis urządzeń drukujących 12 631 38 30 (wew. 4)

Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Księgowość 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
12 446 71 90
12 446 71 93
E-mail:

Przetargi

Telefon:
Mirosław Sirko12 631 38 36
E-mail:

Dział rozliczeń 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
Agata Dymek12 446 71 94
Marta Jagła12 446 71 96
E-mail:

Dział jakości

Telefony:
Ewelina Miłota12 631 20 73
E-mail:

Ważne! Strona internetowa Centrum Druku stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka, są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania. Kliknij zgadzam się, aby niniejsza informacja nie pojawiała się lub dowiedz się więcej na temat cookies i naszej polityki prywatności.
Informujemy, że z dniem 25 maja 2018 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku sp. j. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000493436. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.