Infolinia: 801 61 62 61 | 794 464 464 | 12 631 38 30 Live chat: zostaw wiadomość
  •  

    Miejsce użytkowania:
    * nie wybrano

  •  

    Przeznaczenie do druku:
    * nie wybrano

Krok   Potrzebuję drukarki:
  • Producent urządzenia:

    * nie wybrano

    Brother Canon Dymo Epson HP Konica-Minolta Kyocera-Mita Lexmark Oki Printronix Ricoh Samsung Xerox Zebra 
  • Seria urządzenia:

    * nie wybrano

  • Model urządzenia:

    * nie wybrano

Zobacz
O firmie
Opinie Klientów
Kontakt

Opinie o Centrum Druku

9.66
(16667 opinii)
...... [opinia z dn. 2019-03-18 07:27:51 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
......
......

Arkadiusz Kryweń [opinia z dn. 2019-03-17 23:45:15 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko i sprawnie
Szybko i sprawnie

Rudziawka [opinia z dn. 2019-03-16 22:14:11 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Zawsze tu kupuję toner. To chyba najleps
Zawsze tu kupuję toner. To chyba najlepsza rekomendacja :)

ds [opinia z dn. 2019-03-16 16:35:26 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
8.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bez uwag polecam
bez uwag polecam

Robert [opinia z dn. 2019-03-15 17:10:22 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super :)
Super :)

TomaszMitta [opinia z dn. 2019-03-15 11:24:09 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam zakupy w tym sklepie.
Polecam zakupy w tym sklepie.

Piecha [opinia z dn. 2019-03-15 11:17:38 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
8.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam zakupy w tym sklepie. Dobra jako
Polecam zakupy w tym sklepie. Dobra jakość produktów i szeroki asortyment.

Ann [opinia z dn. 2019-03-15 07:20:21 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Kupuję w CentrumDruku materiały eksploat
Kupuję w CentrumDruku materiały eksploatacyjne do drukarki - tusze zamienniki, jestem zadowolona z obsługi i jakości kupowanych materiałów. Zawsze szybko i profesjonalnie.

Janusz [opinia z dn. 2019-03-14 22:41:59 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Pełny profesjonalizm Błyskawiczna dostaw
Pełny profesjonalizm Błyskawiczna dostawa

Jaga [opinia z dn. 2019-03-14 21:06:52 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsługa, sklep godny polec
Profesjonalna obsługa, sklep godny polecenia

Profesjonalnie , szybko bez problemów. [opinia z dn. 2019-03-14 20:40:09 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Polecam

PPSP [opinia z dn. 2019-03-14 10:21:01 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Pełna profeska! Polecam!
Pełna profeska! Polecam!

super [opinia z dn. 2019-03-14 10:11:37 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
super
super

Agnieszka R. [opinia z dn. 2019-03-14 00:11:06 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Polecam

jacek712 [opinia z dn. 2019-03-13 21:56:25 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko i profesjonalnie.
Szybko i profesjonalnie.

Matek [opinia z dn. 2019-03-13 17:29:37 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobry sklep. Tani i szybka obsług
Bardzo dobry sklep. Tani i szybka obsługa

Super szybko [opinia z dn. 2019-03-13 12:45:06 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Polecam

dan [opinia z dn. 2019-03-13 11:57:28 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Poleca. Wszystko jest ok!!!
Poleca. Wszystko jest ok!!!

MBP Przeworsk [opinia z dn. 2019-03-13 11:28:36 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam. Towar oryginalny i w niskiej ce
Polecam. Towar oryginalny i w niskiej cenie.

Darek [opinia z dn. 2019-03-13 10:57:04 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsługa. Polecam.
Profesjonalna obsługa. Polecam.

Silver [opinia z dn. 2019-03-13 10:39:54 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko na wysokim poziomie jak zawsze!
Wszystko na wysokim poziomie jak zawsze!

AS [opinia z dn. 2019-03-12 14:40:49 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super
Super

wujoj [opinia z dn. 2019-03-12 14:06:40 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super zakupy
Super zakupy

ok [opinia z dn. 2019-03-12 13:26:58 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
jestem zadowolony
jestem zadowolony

wiktor [opinia z dn. 2019-03-12 12:58:44 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Stała współpraca. Zaopatrują moje biuro
Stała współpraca. Zaopatrują moje biuro nie od dziś...polecam

Tomasz [opinia z dn. 2019-03-12 11:14:26 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko tak jak należy.
Wszystko tak jak należy.

Waldek [opinia z dn. 2019-03-12 10:52:10 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
POLECAM!
POLECAM!

bardzo dobra [opinia z dn. 2019-03-11 08:12:42 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
8.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bardzo dobra
bardzo dobra

Mario [opinia z dn. 2019-03-09 18:51:25 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
8.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
polecam
polecam

Piotr [opinia z dn. 2019-03-09 15:39:03 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna i szybka obsługa. Duży plu
Profesjonalna i szybka obsługa. Duży plus za skuteczną i szybką interwencję u dostarczyciela (DHL) , który nie wywiązał się ze swego zobowiązania w kwestii dostarczenia przesyłki.

Janek [opinia z dn. 2019-03-09 10:34:23 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
............ok
............ok

Kasia [opinia z dn. 2019-03-09 10:18:50 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ok :)
Ok :)

Dekret [opinia z dn. 2019-03-09 08:36:25 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko i zgodnie z zamówieniem
Szybko i zgodnie z zamówieniem

DRYLAN [opinia z dn. 2019-03-08 13:07:18 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobra firma, szybko, sprawnie , b
Bardzo dobra firma, szybko, sprawnie , bardzo dobry towar, bardzo szeroki asortyment...

edward [opinia z dn. 2019-03-08 10:37:15 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super sklep . Od wielu lat jak potrzebuj
Super sklep . Od wielu lat jak potrzebuję sprzęt do drukowania i materiały eksploatacyjne zaglądam TU . POLECAM

owopl [opinia z dn. 2019-03-08 10:00:35 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super obsługa
Super obsługa

Rafał [opinia z dn. 2019-03-08 09:51:49 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Transakcja zrealizowana zgodnie z oczeki
Transakcja zrealizowana zgodnie z oczekiwaniami, szybko, bez problemów. Jestem zadowolony polecam sklep.

Aneta [opinia z dn. 2019-03-07 10:51:22 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Zawsze zamawiam tylko w centrum druku, t
Zawsze zamawiam tylko w centrum druku, tanio, szybko i satysfakcja gwarantowana! Polecam wszystkim!

Jaro [opinia z dn. 2019-03-07 10:42:28 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Zawsze jest OK.
Zawsze jest OK.

Łukasz [opinia z dn. 2019-03-07 10:02:55 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
8.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko ok
Wszystko ok

Zahar [opinia z dn. 2019-03-07 10:00:00 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jest dobrze, co więcej.
Jest dobrze, co więcej.

Zadowolony [opinia z dn. 2019-03-06 16:45:16 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Transakcja przebiegła sprawnie i bezprob
Transakcja przebiegła sprawnie i bezproblemowo. Towar zgodny z opisem dotarł w wyznaczonym terminie.

wieszpak [opinia z dn. 2019-03-06 12:46:57 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Niezmiennie super OK!
Niezmiennie super OK!

Kertop [opinia z dn. 2019-03-06 10:13:48 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsluga
Profesjonalna obsluga

remko [opinia z dn. 2019-03-06 10:11:09 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam firmę, towar dobrej jakości, eks
Polecam firmę, towar dobrej jakości, ekspresowa dostawa

Adrian [opinia z dn. 2019-03-06 10:08:16 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Obsługa i realizacja zamówień na najwyżs
Obsługa i realizacja zamówień na najwyższym poziomie

Ryszard [opinia z dn. 2019-03-06 10:01:19 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Dobra obsługa
Dobra obsługa

Piotr [opinia z dn. 2019-03-05 16:19:03 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobra obsługa klienta, bieżąca in
Bardzo dobra obsługa klienta, bieżąca informacja o realizacji zamówienia. Polecam.

Janusz51 [opinia z dn. 2019-03-05 11:46:54 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo szybka realizacja zamówienia, pol
Bardzo szybka realizacja zamówienia, polecam

Szajbinho [opinia z dn. 2019-03-05 10:40:10 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo łatwe i przyjemne zakupy i fachow
Bardzo łatwe i przyjemne zakupy i fachowa pomoc konsultantów.

ilość opinii na stronie: 50 100 200 
wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .. 334 prawo

Kilka słów o nas

Centrum Druku od 1999 roku specjalizuje się w sprzedaży urządzeń drukujących dla domu i biura. Posiadamy pełen asortyment urządzeń drukujących oraz ekspercką wiedzę na ich temat. Pozwoliło nam to zdobyć zaufanie ponad 130 000 Klientów, do których należą instytucje państwowe, uczelnie wyższe, jak również liczne firmy oraz Klienci indywidualni.


Centrum Druku

Jesteśmy autoryzowanym partnerem najlepszych producentów sprzętu, co potwierdzają przyznane statusy współpracy. Jakość usług i zadowolenie Klientów stawiamy zawsze na pierwszym miejscu. Potwierdzeniem wysokiej jakości oferowanych przez Centrum Druku usług jest międzynarodowy certyfikat ISO 9001:2008, wystawiony i systematycznie monitorowany przez renomowaną organizację certyfikującą Dekra.

Nasi eksperci dysponują szeroką wiedzą o urządzeniach drukujących i na co dzień pomagają setkom Klientów wybrać odpowiedni sprzęt drukujący. Ekspercką wiedzą dzielimy się bezpłatnie, gdyż zależy nam, aby dla naszych Klientów pracowały dokładnie takie urządzenia, jakich potrzebują.

Dbamy o czas naszych Klientów, dlatego ważne jest dla nas, aby zamówiony towar otrzymywali najszybciej jak to możliwe. Taką sposobność daje nam własny magazyn, dzięki któremu większość popularnych produktów dostępna jest od ręki. Tym samym produkty posiadające status 24h docierają do naszych Klientów na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

Centrum Druku dysponuje także Serwisem Urządzeń Drukujących, który świadczy usługi napraw pogwarancyjnych drukarek, urządzeń wielofunkcyjnych i skanerów. A także służy radą i pomocą w załatwianiu reklamacji gwarancyjnych.

Dowiedz się, co jeszcze nas wyróżnia.

Co wyróżnia dobry sklep internetowy?

Dowiedz się, co tak naprawdę możesz zyskać kupując w odpowiednim miejscu!

1. Otrzymasz zamówione produkty w 24h

Rozbudowane zaplecze magazynowe umożliwia dostarczanie Klientom popularnych produktów już na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

2. Kupisz sprzęt spełniający Twoje wymagania

Wyspecjalizowana kadra pomaga Klientom wybrać odpowiedni sprzęt spośród pełnej gamy produktów oferowanych na rynku.

3. Nie przepłacisz

Konkurencyjne ceny, korzystne promocje oraz bezpłatna dostawa pozwalają Klientom oszczędzać.

4. Oszczędzisz sobie problemów

Pozytywne opinie na temat sklepu, certyfikaty jakości przyznawane przez niezależne organizacje, a także (rozbudowana, łatwa w obsłudze) strona internetowa oferująca wiele dogodnych form zakupu ... są gwarancją pewnych i bezpiecznych zakupów. .... gwarantują pewne i bezpieczne zakupy.

Centrum Druku

NIP:
679-27-02-228
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Infolinia:
801 61 62 61
794 464 464
12 631 38 30
(koszt połączenia zgodny z cennikiem opłat operatora)
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

SKONTAKTUJ SIĘ Z CENTRUM DRUKU

Szukasz odpowiedniej drukarki i potrzebujesz porady eksperta? Chcesz poznać bliżej naszą ofertę?
Skontaktuj się z Centrum Druku!
Wybierz zagadnienie:
 
Imię i nazwisko:
Adres e-mail:
Treść wiadomości:
Przepisz kod:
token

Informujemy, że z dniem 25 maja 2018 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku sp. j. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000493436. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.
Telefon:12 631 38 42
Telefon:12 631 20 72
Telefony:12 446 71 9412 446 71 9512 446 71 96
Telefony:12 631 38 3112 631 38 3812 631 38 44
Telefon:12 446 71 85
Telefon:12 631 38 42

Salon sprzedaży / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Telefon:
12 631 38 30
E-mail:

Magazyn / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-17:00
Adres:
ul. Mierzeja Wiślana 11
30-732 Kraków
Telefony:
12 446 71 99
12 446 71 88
12 446 71 98
12 446 71 89
E-mail:

Serwis Urządzeń Drukujących

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 446 71 85
E-mail:
Strona www:

Biura

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 631 20 79
E-mail:


Dział handlowy - zapytania ogólne12 631 38 30 (wew. 1)

Telefony:
Dominik Strychalski12 631 38 38
Grzegorz Pabian12 631 38 49
Tomasz Betlej12 631 38 33
Dawid Supel12 631 38 46
Sławomir Sala12 631 38 41
Bartosz Jakubowicz12 631 38 47
Agnieszka Michałowska12 631 38 42
Radosław Tabor12 631 38 35
Marcin Śpiewak12 631 38 40
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - obsługa zamówień internetowych12 631 38 30 (wew. 2)

Telefony:
Michał Strzelecki12 631 38 34
Joanna Sumera12 631 38 43
Piotr Boruta12 631 38 39
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - zespół ds. abonamentu881 464 464 (wew. 3)

Telefony:
Rafał Pipała
Mirosław Sirko
12 631 38 48
GSM 733 98 00 88
12 631 38 36
GSM 883 576 225
E-mail:

Sprzedaż hurtowa12 631 38 33

Telefon:
Tomasz Betlej12 631 38 33
E-mail:

Magazyn - informacja dotycząca wysyłek

Telefony:
Tomasz Wierzbowski12 446 71 99
Sebastian Jakubas12 446 71 88
Krzysztof Karbowski12 446 71 89
E-mail:

Marketing i rozwój biznesu 12 631 38 30 (wew. 6)

Telefony:
Mariusz Chmura12 631 20 70
E-mail:

IT - pomoc w obsłudze strony www12 631 38 30 (wew. 7)

Telefony:
Paweł Leśnik12 631 20 75
E-mail:
 

Serwis urządzeń drukujących 12 631 38 30 (wew. 4)

Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Księgowość 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
12 446 71 90
12 446 71 93
E-mail:

Przetargi

Telefon:
Mirosław Sirko12 631 38 36
E-mail:

Dział rozliczeń 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
Agata Dymek12 446 71 94
Marta Jagła12 446 71 96
E-mail:

Dział jakości

Telefony:
Ewelina Miłota12 631 20 73
E-mail:

Ważne! Strona internetowa Centrum Druku stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka, są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania. Kliknij zgadzam się, aby niniejsza informacja nie pojawiała się lub dowiedz się więcej na temat cookies i naszej polityki prywatności.
Informujemy, że z dniem 25 maja 2018 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku sp. j. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000493436. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.