Infolinia: 801 61 62 61 | 794 464 464 | 12 631 38 30 Live chat: zostaw wiadomość
  •  

    Miejsce użytkowania:
    * nie wybrano

  •  

    Przeznaczenie do druku:
    * nie wybrano

Krok   Potrzebuję drukarki:
  • Producent urządzenia:

    * nie wybrano

    Brother Canon Dymo Epson HP Konica-Minolta Kyocera-Mita Lexmark Oki Printronix Ricoh Samsung Xerox Zebra 
  • Seria urządzenia:

    * nie wybrano

  • Model urządzenia:

    * nie wybrano

Zobacz
O firmie
Opinie Klientów
Kontakt

Opinie o Centrum Druku

9.66
(16882 opinii)
sklep3 [opinia z dn. 2019-05-24 10:06:16 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo szybka wysyłka
Bardzo szybka wysyłka

Mati [opinia z dn. 2019-05-24 09:55:03 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam wszystkim
Polecam wszystkim

Marcin [opinia z dn. 2019-05-23 18:01:36 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok super
ok super

Andrzej [opinia z dn. 2019-05-23 12:49:02 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Polecam

Jedrek [opinia z dn. 2019-05-23 11:47:33 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsługa, polecam.
Profesjonalna obsługa, polecam.

egaj [opinia z dn. 2019-05-22 11:15:48 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ok, polecam sklep.
Ok, polecam sklep.

DOUSA [opinia z dn. 2019-05-22 10:26:07 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko w jak najlepszym porządku. Zdec
Wszystko w jak najlepszym porządku. Zdecydowanie polecam!

ok [opinia z dn. 2019-05-22 10:21:47 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok wszystko na czas
ok wszystko na czas

Robert [opinia z dn. 2019-05-22 10:07:43 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. W
Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Wszystko OK.

solar [opinia z dn. 2019-05-21 19:01:34 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
:) :) :)
:) :) :)

mateuszmak [opinia z dn. 2019-05-21 14:38:42 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam!!!
Polecam!!!

Super polecam [opinia z dn. 2019-05-21 10:17:30 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wzorowo
Wzorowo

Michal [opinia z dn. 2019-05-18 23:10:46 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Uhgyyf
Uhgyyf

Tomasz [opinia z dn. 2019-05-18 22:03:03 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo profesonalna obsluga, bardzo szyb
Bardzo profesonalna obsluga, bardzo szybka przesylka. Idealny kontakt.

Choczaj47 [opinia z dn. 2019-05-18 14:28:38 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jestem bardzo zadowolony z poziomu obsłu
Jestem bardzo zadowolony z poziomu obsługi klienta.Transakcja przebiegła bardzo sprawnie.

Mariusz [opinia z dn. 2019-05-18 13:03:56 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko Super
Wszystko Super

VikingTECH [opinia z dn. 2019-05-17 12:23:39 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam.
Polecam.

Anonim [opinia z dn. 2019-05-17 10:36:24 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Produkt zgodny z opisem. Szybka dostawa.
Produkt zgodny z opisem. Szybka dostawa. Produkt dobrze zabezpieczony.

JG [opinia z dn. 2019-05-17 09:55:47 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Sprawnie i szybko
Sprawnie i szybko

YcY [opinia z dn. 2019-05-16 20:02:43 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
.....
.....

benek [opinia z dn. 2019-05-16 15:49:06 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna szybka obsługa.Polecam skl
Profesjonalna szybka obsługa.Polecam sklep.

BS [opinia z dn. 2019-05-16 12:12:08 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko OK
Wszystko OK

er234 [opinia z dn. 2019-05-16 10:50:52 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
polecam
polecam

Yba [opinia z dn. 2019-05-15 12:59:23 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia, k
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia, klarowna strona, pomocni pracownicy, polecam

EBENISTERIA [opinia z dn. 2019-05-15 11:34:39 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsługa. Szybko, sprawnie,
Profesjonalna obsługa. Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Polecam zakupy w tej firmie.

Diana [opinia z dn. 2019-05-15 10:48:20 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam ten sklep.
Polecam ten sklep.

Gienek [opinia z dn. 2019-05-15 10:27:32 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wysoka jakość świadczonych usług.
Wysoka jakość świadczonych usług.

Danusia [opinia z dn. 2019-05-15 10:11:35 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Rewelacyjny sklep, na pewno zostanę tu n
Rewelacyjny sklep, na pewno zostanę tu na stałe. Bardzo dobra obsługa, świetna jakość produktów, w razie problemów od razu kontakt z klientem, ekspresowa realizacja. Marzę, aby były tylko takie sklepy! :D

aiastudio [opinia z dn. 2019-05-15 07:08:32 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
:):):)
:):):)

Przemo [opinia z dn. 2019-05-14 17:19:52 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalne podejście do klienta, prze
Profesjonalne podejście do klienta, przejrzysta strona internetowa. Szybka wysyłka. Od dawna robię zakupy w Centrum Druku. Polecam

Tomek [opinia z dn. 2019-05-14 15:46:48 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam zakupy w tym sklepie.
Polecam zakupy w tym sklepie.

Torvalds [opinia z dn. 2019-05-14 12:09:52 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa :)
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa :)
Paczka solidnie zapakowana i zabezpieczona przed ewentualnym zniszczeniem.
Sprzęt w bardzo dobrej cenie i dobrej jakości, dodatkowo tusze w dużo niższej cenie niż w innych sklepach :) Polecam

Polpak Irek [opinia z dn. 2019-05-14 11:17:23 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profi i szybko
Profi i szybko

marmar.m [opinia z dn. 2019-05-14 11:09:34 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ok ok ok
Ok ok ok

Ewaw [opinia z dn. 2019-05-14 10:51:33 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam. Wszystko sprawnie i profesjonal
Polecam. Wszystko sprawnie i profesjonalnie.

Marta [opinia z dn. 2019-05-14 10:45:42 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko OK.
Wszystko OK.

acm [opinia z dn. 2019-05-14 10:12:15 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko i sprawnie. Polecam tego sprzedaw
Szybko i sprawnie. Polecam tego sprzedawcę!

Marcin [opinia z dn. 2019-05-13 10:12:11 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobry kontakt, świetne ceny oraz
Bardzo dobry kontakt, świetne ceny oraz szybka realizacja zamówienia. Sklep godny polecenia

Józef [opinia z dn. 2019-05-12 17:48:13 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko w najlepszym porządku szybko i
Wszystko w najlepszym porządku szybko i sprawnie

rafal [opinia z dn. 2019-05-10 21:26:39 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
wszystko ok
wszystko ok

Mateusz [opinia z dn. 2019-05-10 16:46:32 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko i bez problemu
Szybko i bez problemu

MirekQ [opinia z dn. 2019-05-10 11:04:21 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Perfekcyjna logistyka
Perfekcyjna logistyka

JB master [opinia z dn. 2019-05-10 10:58:10 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko, sprawnie, miło.
Szybko, sprawnie, miło.

Justyna [opinia z dn. 2019-05-08 17:11:01 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo szybko, jednego dnia zamówienie n
Bardzo szybko, jednego dnia zamówienie na drugi dzien u mnie. Polecam

Pchelas [opinia z dn. 2019-05-08 11:07:34 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko i konkretnie
Szybko i konkretnie

NetCom [opinia z dn. 2019-05-08 10:15:10 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Sprawdzony, niezawodny. Polecam.
Sprawdzony, niezawodny. Polecam.

Jan Pulit [opinia z dn. 2019-05-07 17:29:36 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Dobry zakup
Dobry zakup

agamal [opinia z dn. 2019-05-07 09:49:59 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam zakupy w tym sklepie
Polecam zakupy w tym sklepie

Druker [opinia z dn. 2019-05-06 15:23:21 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybka i bezproblemowa realizacja zamówi
Szybka i bezproblemowa realizacja zamówienia. Wysyłka niemal natychmiastowa po zapłacie. Polecam zakupy w tym sklepie.

Noa [opinia z dn. 2019-05-06 08:34:31 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo dobra jakość, ekspresowa realizac
Bardzo dobra jakość, ekspresowa realizacja.

ilość opinii na stronie: 50 100 200 
wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .. 338 prawo

Kilka słów o nas

Centrum Druku od 1999 roku specjalizuje się w sprzedaży urządzeń drukujących dla domu i biura. Posiadamy pełen asortyment urządzeń drukujących oraz ekspercką wiedzę na ich temat. Pozwoliło nam to zdobyć zaufanie ponad 130 000 Klientów, do których należą instytucje państwowe, uczelnie wyższe, jak również liczne firmy oraz Klienci indywidualni.


Centrum Druku

Jesteśmy autoryzowanym partnerem najlepszych producentów sprzętu, co potwierdzają przyznane statusy współpracy. Jakość usług i zadowolenie Klientów stawiamy zawsze na pierwszym miejscu. Potwierdzeniem wysokiej jakości oferowanych przez Centrum Druku usług jest międzynarodowy certyfikat ISO 9001:2008, wystawiony i systematycznie monitorowany przez renomowaną organizację certyfikującą Dekra.

Nasi eksperci dysponują szeroką wiedzą o urządzeniach drukujących i na co dzień pomagają setkom Klientów wybrać odpowiedni sprzęt drukujący. Ekspercką wiedzą dzielimy się bezpłatnie, gdyż zależy nam, aby dla naszych Klientów pracowały dokładnie takie urządzenia, jakich potrzebują.

Dbamy o czas naszych Klientów, dlatego ważne jest dla nas, aby zamówiony towar otrzymywali najszybciej jak to możliwe. Taką sposobność daje nam własny magazyn, dzięki któremu większość popularnych produktów dostępna jest od ręki. Tym samym produkty posiadające status 24h docierają do naszych Klientów na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

Centrum Druku dysponuje także Serwisem Urządzeń Drukujących, który świadczy usługi napraw pogwarancyjnych drukarek, urządzeń wielofunkcyjnych i skanerów. A także służy radą i pomocą w załatwianiu reklamacji gwarancyjnych.

Dowiedz się, co jeszcze nas wyróżnia.

Co wyróżnia dobry sklep internetowy?

Dowiedz się, co tak naprawdę możesz zyskać kupując w odpowiednim miejscu!

1. Otrzymasz zamówione produkty w 24h

Rozbudowane zaplecze magazynowe umożliwia dostarczanie Klientom popularnych produktów już na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

2. Kupisz sprzęt spełniający Twoje wymagania

Wyspecjalizowana kadra pomaga Klientom wybrać odpowiedni sprzęt spośród pełnej gamy produktów oferowanych na rynku.

3. Nie przepłacisz

Konkurencyjne ceny, korzystne promocje oraz bezpłatna dostawa pozwalają Klientom oszczędzać.

4. Oszczędzisz sobie problemów

Pozytywne opinie na temat sklepu, certyfikaty jakości przyznawane przez niezależne organizacje, a także (rozbudowana, łatwa w obsłudze) strona internetowa oferująca wiele dogodnych form zakupu ... są gwarancją pewnych i bezpiecznych zakupów. .... gwarantują pewne i bezpieczne zakupy.

Centrum Druku

NIP:
679-27-02-228
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Infolinia:
801 61 62 61
794 464 464
12 631 38 30
(koszt połączenia zgodny z cennikiem opłat operatora)
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

SKONTAKTUJ SIĘ Z CENTRUM DRUKU

Szukasz odpowiedniej drukarki i potrzebujesz porady eksperta? Chcesz poznać bliżej naszą ofertę?
Skontaktuj się z Centrum Druku!
Wybierz zagadnienie:
 
Imię i nazwisko:
Adres e-mail:
Treść wiadomości:
Przepisz kod:
token

Informujemy, że z dniem 25 maja 2018 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku sp. j. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000493436. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.
Telefon:12 631 38 42
Telefon:12 631 20 72
Telefony:12 446 71 9412 446 71 9512 446 71 96
Telefony:12 631 38 3112 631 38 3812 631 38 44
Telefon:12 446 71 85
Telefon:12 631 38 42

Salon sprzedaży / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Telefon:
12 631 38 30
E-mail:

Magazyn / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-17:00
Adres:
ul. Mierzeja Wiślana 11
30-732 Kraków
Telefony:
12 446 71 97
12 446 71 88
12 446 71 99
E-mail:

Serwis Urządzeń Drukujących

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 446 71 85
E-mail:
Strona www:

Biura

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 631 20 79
E-mail:


Dział handlowy - zapytania ogólne12 631 38 30 (wew. 1)

Telefony:
Dominik Strychalski12 631 38 38
Grzegorz Pabian12 631 38 49
Tomasz Betlej12 631 38 33
Dawid Supel12 631 38 46
Sławomir Sala12 631 38 41
Bartosz Jakubowicz12 631 38 47
Agnieszka Michałowska12 631 38 42
Radosław Tabor12 631 38 35
Marcin Śpiewak12 631 38 40
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - obsługa zamówień internetowych12 631 38 30 (wew. 2)

Telefony:
Michał Strzelecki12 631 38 34
Joanna Sumera12 631 38 43
Piotr Boruta12 631 38 39
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - zespół ds. abonamentu881 464 464 (wew. 3)

Telefony:
Rafał Pipała
Mirosław Sirko
12 631 38 48
GSM 733 98 00 88
12 631 38 36
GSM 883 576 225
E-mail:

Sprzedaż hurtowa12 631 38 33

Telefon:
Tomasz Betlej12 631 38 33
E-mail:

Magazyn - informacja dotycząca wysyłek

Telefony:
Michał Iżyłowski12 446 71 97
Sebastian Jakubas12 446 71 88
Tomasz Wierzbowski12 446 71 99
E-mail:

Marketing i rozwój biznesu 12 631 38 30 (wew. 6)

Telefony:
Mariusz Chmura12 631 20 70
E-mail:

IT - pomoc w obsłudze strony www12 631 38 30 (wew. 7)

Telefony:
Paweł Leśnik12 631 20 75
E-mail:
 

Serwis urządzeń drukujących 12 631 38 30 (wew. 4)

Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Księgowość 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
12 446 71 90
12 446 71 93
E-mail:

Przetargi

Telefon:
Mirosław Sirko12 631 38 36
E-mail:

Dział rozliczeń 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
Agata Dymek12 446 71 94
Marta Jagła12 446 71 96
E-mail:

Dział jakości

Telefony:
Ewelina Miłota12 631 20 73
E-mail:

Ważne! Strona internetowa Centrum Druku stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka, są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania. Kliknij zgadzam się, aby niniejsza informacja nie pojawiała się lub dowiedz się więcej na temat cookies i naszej polityki prywatności.
Informujemy, że z dniem 25 maja 2018 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku sp. j. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000493436. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.