Infolinia: 801 61 62 61 | 794 464 464 | 12 631 38 30 Live chat: zostaw wiadomość
  •  

    Miejsce użytkowania:
    * nie wybrano

  •  

    Przeznaczenie do druku:
    * nie wybrano

Krok   Potrzebuję drukarki:
  • Producent urządzenia:

    * nie wybrano

    Brother Canon Dymo Epson HP Konica-Minolta Kyocera-Mita Lexmark Oki Printronix Ricoh Samsung Xerox Zebra 
  • Seria urządzenia:

    * nie wybrano

  • Model urządzenia:

    * nie wybrano

Zobacz
O firmie
Opinie Klientów
Kontakt

Opinie o Centrum Druku

9.64
(15893 opinii)
wraithtodd [opinia z dn. 2018-05-22 07:52:22 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsługa, polecam.
Profesjonalna obsługa, polecam.

Katarzyna [opinia z dn. 2018-05-22 07:45:50 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam
Polecam

yet [opinia z dn. 2018-05-22 07:42:24 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
ok, wszystko zgodne z zamówieniem
ok, wszystko zgodne z zamówieniem

msz [opinia z dn. 2018-05-21 23:59:31 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
super
super

Joanna [opinia z dn. 2018-05-21 10:46:27 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsługa. Przejrzysty sposó
Profesjonalna obsługa. Przejrzysty sposób zamawiania. Od lat jestem stałym klientem sklepu - polecam!

klient [opinia z dn. 2018-05-21 09:13:24 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
polecam
polecam

Krzychka [opinia z dn. 2018-05-18 08:52:42 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalne podejście do klienta.
Profesjonalne podejście do klienta.

And [opinia z dn. 2018-05-16 09:13:23 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w
Profesjonalna obsługa, polecam zakupy w tym sklepie.

Robert P [opinia z dn. 2018-05-16 08:55:00 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Gorąco polecam.
Gorąco polecam.

Marek M [opinia z dn. 2018-05-16 08:48:07 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Super polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ewa [opinia z dn. 2018-05-16 08:47:43 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
jak zawsze ok
jak zawsze ok

Mateusz [opinia z dn. 2018-05-16 07:40:08 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
8/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jestem zadowolony z plotera i obsługi w
Jestem zadowolony z plotera i obsługi w sklepie. Długi czas oczekiwania na przesyłkę był z winy firmy kurierskiej.

Użytkownik drukarek [opinia z dn. 2018-05-15 20:42:15 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Błyskawiczna dostawa. Polecam
Błyskawiczna dostawa. Polecam

doskonała usługa [opinia z dn. 2018-05-15 13:00:38 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Jestem i będę stałym klientem, warto nim
Jestem i będę stałym klientem, warto nim być.

Marta [opinia z dn. 2018-05-10 13:57:15 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
POlecam
POlecam

Maciej [opinia z dn. 2018-05-10 11:58:23 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo szybka i sprawna obsługa
Bardzo szybka i sprawna obsługa

Dorka [opinia z dn. 2018-05-09 14:41:27 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Obsługa profesjonalna, polecam.
Obsługa profesjonalna, polecam.

ela [opinia z dn. 2018-05-08 17:56:57 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
polecam
polecam

Kamila [opinia z dn. 2018-05-08 08:57:00 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsługa, transakcja przebi
Profesjonalna obsługa, transakcja przebiegła niesamowicie szybko, bardzo polecam.

Kaśka [opinia z dn. 2018-05-08 07:37:07 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybka dobra obsługa. Wszystko ok
Szybka dobra obsługa. Wszystko ok

DSA [opinia z dn. 2018-05-07 18:11:57 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam dokonywanie zakupów
Polecam dokonywanie zakupów

Tomatis [opinia z dn. 2018-05-07 10:44:20 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko super :)
Wszystko super :)

Wojtek [opinia z dn. 2018-05-06 12:37:49 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko było na 5.
Wszystko było na 5.

Sławomir Choczaj [opinia z dn. 2018-05-05 09:37:56 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo szybka przesyłka.Obsługa klienta
Bardzo szybka przesyłka.Obsługa klienta bardzo dobra.Polecam ten sklep innym.Papier,który zamówiłem bardzo dobrej jakości.

darek [opinia z dn. 2018-05-04 17:50:50 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko, sprawnie, profesjonalnie.
Szybko, sprawnie, profesjonalnie.

Petek [opinia z dn. 2018-05-04 14:51:14 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam. Ceny trochę za wysokie.
Polecam. Ceny trochę za wysokie.

GMB GEODEZJA [opinia z dn. 2018-05-03 21:18:59 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
100% profesjonalizmu
100% profesjonalizmu

gfg [opinia z dn. 2018-05-03 08:47:25 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Zgodnie z zamówieniem i szybka dostawa (
Zgodnie z zamówieniem i szybka dostawa (2 dni)

Lemar [opinia z dn. 2018-05-02 09:44:05 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Polecam, oby tak dalej.
Polecam, oby tak dalej.

Chrisco [opinia z dn. 2018-05-01 19:01:24 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna firma. Polecam. Bardzo szy
Profesjonalna firma. Polecam. Bardzo szybka dostawa

Kazo0 [opinia z dn. 2018-05-01 09:32:56 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko było tak, jak powinno być. Supe
Wszystko było tak, jak powinno być. Super!

100% zadowolenia. [opinia z dn. 2018-05-01 07:43:51 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
100% zadowolenia
100% zadowolenia

Przemek C. [opinia z dn. 2018-04-28 09:42:02 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ekspresowa i bezproblemowa realizacja za
Ekspresowa i bezproblemowa realizacja zamówienia

jurek [opinia z dn. 2018-04-26 13:18:03 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
bardzo dobrze
bardzo dobrze

Bardzo Zadowolona [opinia z dn. 2018-04-26 09:12:11 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy.
Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy.

Roberto [opinia z dn. 2018-04-26 08:44:17 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko szybko i super!
Wszystko szybko i super!

aSaSIA [opinia z dn. 2018-04-26 08:29:03 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
BŁYSKAWICZNIE
BŁYSKAWICZNIE

Klient [opinia z dn. 2018-04-25 09:19:48 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Pol
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam

Kwaśny Bohater [opinia z dn. 2018-04-25 08:24:28 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Tak jak powinno być
Tak jak powinno być

bogdan [opinia z dn. 2018-04-24 16:35:14 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybka i sprawna obsługa. Towar zgodny z
Szybka i sprawna obsługa. Towar zgodny z opisem. Dobrze zabezpieczona przesyłka

Maciej [opinia z dn. 2018-04-24 07:36:30 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Pełen profesjonalizm
Pełen profesjonalizm

Aleksandra [opinia z dn. 2018-04-21 20:28:38 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Korzystam z CentrumDruku regularnie, jes
Korzystam z CentrumDruku regularnie, jestem zadowolona z jakości obsługi. Zamówienia są realizowane szybko, informacje o statusie zamówienia wysyłane na bieżąco, przesyłki zawsze dobrze zabezpieczone. Polecam!

zbig [opinia z dn. 2018-04-20 12:29:00 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Wszystko przebiegło prawidłowo i szybko.
Wszystko przebiegło prawidłowo i szybko.

krudan [opinia z dn. 2018-04-20 08:09:42 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
szybka i profesjonalna obsługa
szybka i profesjonalna obsługa

Konrado102 [opinia z dn. 2018-04-20 07:40:39 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
9.5/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Ok dotarło
Ok dotarło

Chris [opinia z dn. 2018-04-19 09:57:12 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Natychmiastowa realizacja zamówienia. Po
Natychmiastowa realizacja zamówienia. Polecam firmę wszystkim zainteresowanym.

PB [opinia z dn. 2018-04-19 07:39:12 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
wszystko ok POLECAM
wszystko ok POLECAM

Kupiłem tusz oryginalny do drukarki HP. Działa, wszystko OK, szybka dostawa. Bezprolemowy zakup. [opinia z dn. 2018-04-17 10:37:31 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Super fajnie :)
Super fajnie :)

Tomek [opinia z dn. 2018-04-17 10:15:31 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Rewelacja! Pełen profesjonalizm, miła i
Rewelacja! Pełen profesjonalizm, miła i fachowa obsługa, wysyłka natychmiastowa! Polecam!

Adrian [opinia z dn. 2018-04-17 09:47:05 - pochodzi z portalu: Opineo.pl]
logo
10/10
  oceniający poleca ten sklep.
dodaj opinię
Szybko i sprawnie. Tonery do drukarki ku
Szybko i sprawnie. Tonery do drukarki kupuje glownie tutaj

ilość opinii na stronie: 50 100 200 
wybierz stronę: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 .. 318 prawo

Kilka słów o nas

Centrum Druku od 1999 roku specjalizuje się w sprzedaży urządzeń drukujących dla domu i biura. Posiadamy pełen asortyment urządzeń drukujących oraz ekspercką wiedzę na ich temat. Pozwoliło nam to zdobyć zaufanie ponad 130 000 Klientów, do których należą instytucje państwowe, uczelnie wyższe, jak również liczne firmy oraz Klienci indywidualni.


Centrum Druku

Jesteśmy autoryzowanym partnerem najlepszych producentów sprzętu, co potwierdzają przyznane statusy współpracy. Jakość usług i zadowolenie Klientów stawiamy zawsze na pierwszym miejscu. Potwierdzeniem wysokiej jakości oferowanych przez Centrum Druku usług jest międzynarodowy certyfikat ISO 9001:2008, wystawiony i systematycznie monitorowany przez renomowaną organizację certyfikującą Dekra.

Nasi eksperci dysponują szeroką wiedzą o urządzeniach drukujących i na co dzień pomagają setkom Klientów wybrać odpowiedni sprzęt drukujący. Ekspercką wiedzą dzielimy się bezpłatnie, gdyż zależy nam, aby dla naszych Klientów pracowały dokładnie takie urządzenia, jakich potrzebują.

Dbamy o czas naszych Klientów, dlatego ważne jest dla nas, aby zamówiony towar otrzymywali najszybciej jak to możliwe. Taką sposobność daje nam własny magazyn, dzięki któremu większość popularnych produktów dostępna jest od ręki. Tym samym produkty posiadające status 24h docierają do naszych Klientów na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

Centrum Druku dysponuje także Serwisem Urządzeń Drukujących, który świadczy usługi napraw pogwarancyjnych drukarek, urządzeń wielofunkcyjnych i skanerów. A także służy radą i pomocą w załatwianiu reklamacji gwarancyjnych.

Dowiedz się, co jeszcze nas wyróżnia.

Co wyróżnia dobry sklep internetowy?

Dowiedz się, co tak naprawdę możesz zyskać kupując w odpowiednim miejscu!

1. Otrzymasz zamówione produkty w 24h

Rozbudowane zaplecze magazynowe umożliwia dostarczanie Klientom popularnych produktów już na następny dzień roboczy od złożenia zamówienia.

2. Kupisz sprzęt spełniający Twoje wymagania

Wyspecjalizowana kadra pomaga Klientom wybrać odpowiedni sprzęt spośród pełnej gamy produktów oferowanych na rynku.

3. Nie przepłacisz

Konkurencyjne ceny, korzystne promocje oraz bezpłatna dostawa pozwalają Klientom oszczędzać.

4. Oszczędzisz sobie problemów

Pozytywne opinie na temat sklepu, certyfikaty jakości przyznawane przez niezależne organizacje, a także (rozbudowana, łatwa w obsłudze) strona internetowa oferująca wiele dogodnych form zakupu ... są gwarancją pewnych i bezpiecznych zakupów. .... gwarantują pewne i bezpieczne zakupy.

Centrum Druku

NIP:
679-27-02-228
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Infolinia:
801 61 62 61
794 464 464
12 631 38 30
(koszt połączenia zgodny z cennikiem opłat operatora)
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

SKONTAKTUJ SIĘ Z CENTRUM DRUKU

Szukasz odpowiedniej drukarki i potrzebujesz porady eksperta? Chcesz poznać bliżej naszą ofertę?
Skontaktuj się z Centrum Druku!
Wybierz zagadnienie:
 
Imię i nazwisko:
Adres e-mail:
Treść wiadomości:
Przepisz kod:
token

Telefon:12 631 38 42
Telefon:12 631 20 72
Telefony:12 446 71 9412 446 71 9512 446 71 96
Telefony:12 631 38 3112 631 38 3812 631 38 44
Telefon:12 446 71 85
Telefon:12 631 38 42

Salon sprzedaży / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  9:00-18:00
Adres:
ul. Czarnowiejska 43
30-054 Kraków
Telefon:
12 631 38 30
E-mail:

Magazyn / punkt odbioru zamówień

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-17:00
Adres:
ul. Mierzeja Wiślana 11
30-732 Kraków
Telefony:
12 446 71 99
12 446 71 88
12 446 71 98
12 446 71 89
E-mail:

Serwis Urządzeń Drukujących

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 446 71 85
E-mail:
Strona www:

Biura

Godziny pracy:
Pn-Pt:  8:00-18:00
Adres:
ul. Strycharska 4
30-712 Kraków
Telefon:
12 631 20 79
E-mail:


Dział handlowy - zapytania ogólne12 631 38 30 (wew. 1)

Telefony:
Dominik Strychalski12 631 38 38
Grzegorz Pabian12 631 38 49
Tomasz Betlej12 631 38 33
Przemysław Haberka12 631 38 45
Dawid Supel12 631 38 46
Sławomir Sala12 631 38 41
Bartosz Jakubowicz12 631 38 47
Agnieszka Michałowska12 631 38 42
Radosław Tabor12 631 38 35
Marcin Śpiewak12 631 38 40
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - obsługa zamówień internetowych12 631 38 30 (wew. 2)

Telefony:
Michał Strzelecki12 631 38 34
Joanna Sumera12 631 38 43
Piotr Boruta12 631 38 39
Fax:
12 423 44 88
E-mail:

Dział handlowy - zespół ds. abonamentu732 98 00 80

Telefony:
Rafał Pipała12 631 38 48
GSM 733 98 00 88
Mirosław Sirko12 631 38 36
GSM 883 576 225
Bartłomiej Jezierski GSM 883 576 187
e-mail
E-mail:

Sprzedaż hurtowa12 631 38 33

Telefon:
Tomasz Betlej12 631 38 33
E-mail:

Magazyn - informacja dotycząca wysyłek

Telefony:
Tomasz Wierzbowski12 446 71 99
Sebastian Jakubas12 446 71 88
Krzysztof Karbowski12 446 71 89
E-mail:

Marketing i rozwój biznesu 12 631 38 30 (wew. 7)

Telefony:
Mariusz Chmura12 631 20 70
E-mail:

IT - pomoc w obsłudze strony www12 631 38 30 (wew. 4)

Telefony:
Paweł Leśnik12 631 20 75
E-mail:
 

Serwis urządzeń drukujących 12 631 38 30 (wew. 3)

Telefon:
12 446 71 85
E-mail:

Księgowość 12 631 38 30 (wew. 6)

Telefony:
12 446 71 90
12 446 71 93
E-mail:

Przetargi

Telefon:
Mirosław Sirko12 631 38 36
E-mail:

Kontrola Należności 12 631 38 30 (wew. 5)

Telefony:
Marta Bajorek12 446 71 95
Agata Dymek12 446 71 94
Marta Jagła12 446 71 96
E-mail:

Dział jakości

Telefony:
Ewelina Miłota12 631 20 73
E-mail:

Ważne! Strona internetowa Centrum Druku stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka, są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania. Kliknij zgadzam się, aby niniejsza informacja nie pojawiała się lub dowiedz się więcej na temat cookies i naszej polityki prywatności.