Infolinia: 801 61 62 61 | 794 464 464 | 12 631 38 30 Live chat: porozmawiaj z konsultantem
  •  

    Miejsce użytkowania:
    * nie wybrano

  •  

    Przeznaczenie do druku:
    * nie wybrano

Krok   Potrzebuję drukarki:
  • Producent urządzenia:

    * nie wybrano

    Brother Canon Dymo Epson HP Konica-Minolta Kyocera-Mita Lexmark Oki Printronix Ricoh Samsung Xerox Zebra 
  • Seria urządzenia:

    * nie wybrano

  • Model urządzenia:

    * nie wybrano

Zobacz

Artykuły

Wszystkie
Aktualności
Nowości i wydarzenia
Testy i recenzje
Technologie
Poradniki
Domowy mini-fotolab, czyli Canon Selphy CP750 (test)
5 września 2008
testy i recenzje
Domowy mini-fotolab, czyli Canon Selphy CP750 (test)
Łatwe i przyjemne drukowanie zdjęć bez wychodzenia z domu nie jest obecnie wielkim problemem. Nawet przeciętne urządzenia atramentowe radzą sobie z tym zadaniem przyzwoicie. Jednak Canon Selphy CP750 to drukarka, która stworzona została specjalnie do tego celu. Jest to typowa drukarka termosublimacyjna, która może stać się naszym domowym mini-fotolabem.
Zobacz więcej
Mała czarna: Samsung SCX-4500
26 marca 2008
testy i recenzje
Mała czarna: Samsung SCX-4500
Jedno jest pewne: trudno przejść koło niej obojętnie... Ta monochromatyczna wielofunkcyjna drukarka SCX-4500 swoim nowoczesnym wyglądem - odbiegającym od innych tego rodzaju produktów - podbija rynek i serca użytkowników. Jest stylowa, elegancka i jedyna w swoim rodzaju...
Zobacz więcej
Piękne zdjęcia dzięki nowym drukarkom PIXMA: iP3500 i iP4500 (test)
16 listopada 2007
testy i recenzje
Piękne zdjęcia dzięki nowym drukarkom PIXMA: iP3500 i iP4500 (test)
Przed miesiącem zapowiadałam wejście nowych drukarek PIXMA na rynek. Teraz, kiedy już miałam okazję zapoznać się z nimi bliżej - chciałabym podzielić się moimi wrażeniami i spostrzeżeniami.
Zobacz więcej
Rewolucja Samsunga: mała, kolorowa laserówka CLP-300
22 października 2007
testy i recenzje
Rewolucja Samsunga: mała, kolorowa laserówka CLP-300
Pojawiające się na rynku drukarki laserowe są coraz tańsze. Często zdarza się jednak, że taki tani zakup nijak ma się do czekających nas później kosztów eksploatacji. Jak spisuje się domowa kolorowa drukarka laserowa Samsung CLP-300?
Zobacz więcej
Co potrafi Brother... Wielofunkcyjna kolorowa atramentówka DCP-330C
19 października 2007
testy i recenzje
Co potrafi Brother... Wielofunkcyjna kolorowa atramentówka DCP-330C
Brother DCP-330C to jedno z najpopularniejszych urządzeń wśród dostępnych na rynku wielofunkcyjnych atramentowych drukarek. Jego przeznaczeniem są przede wszystkim domowe przestrzenie i małe biura. Drukuje, kopiuje, skanuje - i to w kolorze! On naprawdę dużo potrafi, a przy tym niewiele kosztuje.
Zobacz więcej
Epson Stylus Photo 1400 – fotograficzne Porshe
24 kwietnia 2007
testy i recenzje
Epson Stylus Photo 1400 – fotograficzne Porshe
Przy nieustannej i bardzo szybkiej wymianie urządzeń na nowsze, rzadko się zdarza, żeby producent jednoznacznie sugerował jaki model zastępuje najnowsza propozycja. W przypadku drukarki Epson Stylus Photo 1400 jest inaczej. Producent wyraźnie wskazuje, że Stylus Photo 1400 ma zastąpić cenionego, ale wysłużonego już Stylusa Photo 1290s.
Zobacz więcej
Oki C8600 - podręczny kompakt A3
28 lutego 2007
testy i recenzje
Oki C8600 - podręczny kompakt A3
Wygląda na to, że producenci drukarek zdołali na dobre przekonać użytkowników o zaletach kolorowego druku laserowego i dość wygodnie rozsiedli się już na rynku. To dobre samopoczucie może jednak zostać zakłócone przez rychłą wojnę cenową, której pomruki słychać już na horyzoncie.
Zobacz więcej
Pixma iX4000 czyli nie obudowa zdobi drukarkę
26 lutego 2007
testy i recenzje
Pixma iX4000 czyli nie obudowa zdobi drukarkę
Seria drukarek o wdzięcznej nazwie Pixma sprawiła, że Canon, jako jedyny producent, zanotował w ubiegłym roku wzrost sprzedaży drukarek atramentowych, które znawcy rynku skazywali na niebyt. Canon tymczasem postanowił iść za ciosem, jaki Pixma wymierzyła pozostałym firmom i systematycznie poszerza serię o kolejne modele. Prawdziwym gwoździem do trumny konkurencji ma być zwłaszcza seria Pixma Pro.
Zobacz więcej
Epson Aculaser CX11N. Starszy brat C1100.
26 lutego 2007
testy i recenzje
Epson Aculaser CX11N. Starszy brat C1100.
Epson Aculaser CX11N jest obecny na rynku od lata 2005 r. Jest to kolorowa drukarka wielofunkcyjna, oparta na technologii laserowej, za pomocą której uzyskamy szybkie i ekonomiczne wydruki o bardzo wysokiej jakości. Oprócz opcji drukowania urządzenie spełnia też funkcję kopiarki i skanera.
Zobacz więcej
Epson Stylus D78 - tanio, taniej, supermarket
24 lutego 2007
testy i recenzje
Epson Stylus D78 - tanio, taniej, supermarket
Choć jest to jedna z nowszych drukarek w ofercie Epsona, przypomina raczej dawno wycofane modele C42 i C44, niż swojego poprzednika D68. Zaskakuje za to (choć nie zawsze pozytywnie) zupełnie nowymi atramentami. Panie i Panowie: oto Epson Stylus D78!
Zobacz więcej
Phaser 6110
23 lutego 2007
testy i recenzje
Phaser 6110
Xerox podjął heroiczną walkę o dotarcie do cennej, bo dość licznej, grupy klientów z grupy SOHO (Small Office/Home Office). Zwycięskim orężem w tej walce ma być grupa urządzeń charakteryzujących się po pierwsze niską ceną, po drugie małymi wymiarami i niewielką wagą. Cała reszta jest mniej ważna.
Zobacz więcej
HP P2015 czyli czego słucha klasa średnia.
22 lutego 2007
testy i recenzje
HP P2015 czyli czego słucha klasa średnia.
Monochromatyczna drukarka laserowa HP LaserJet P2015 reklamowana jest jako kompaktowa, „przyjazna dla użytkownika drukarka laserowa za rozsądną cenę”. W rzeczy samej już sam wygląd budzi podejrzenia, że z P2015 jest jak ze smooth jazzem: nieskomplikowana, dająca posmak luksusu, ale dla koneserów będąca jedynie łatwoprzyswajalną wersją czegoś z wyższej półki. Za to w aż pięciu wersjach.
Zobacz więcej
OKI C3300n
21 lutego 2007
testy i recenzje
OKI C3300n
Pierwsza myśl, jaka przychodzi do głowy na widok drukarki Oki C3300n jest następująca: wreszcie coś nowego! Oki przełamała swoją niezrozumiałą niechęć do unowocześnienia wyglądu swoich urządzeń, choć jeszcze daleko im do futurystycznych. Zawartość obudowy kryje, to, co w Oki najlepsze: pewna i stabilna technika oparta na diodach LED, świetnie znana odkąd na rynku pojawiła się C3200n.
Zobacz więcej
Epson Stylus Photo RX700 - kuchnia pełna niespodzianek
20 lutego 2007
testy i recenzje
Epson Stylus Photo RX700 - kuchnia pełna niespodzianek
Urządzenie Epson Stylus Photo RX700 nie jest urządzeniem przeznaczonym dla "małych lub średnich grup roboczych"- nie znajdziemy w nim typowo biurowych gadżetów: zintegrowanego faksu, czarnego tuszu pigmentowego, karty sieciowej ani dupleksera. Jeśli jednak interesuje nas wydruk fotograficzny, kupując RX700 mamy szansę poczuć się prawie jak profesjonaliści w tej dziedzinie. Pamiętając jednakowoż, że "prawie" robi różnicę.
Zobacz więcej
Oki c5600n i c5900n. Znacie? To posłuchajcie.
15 lutego 2007
testy i recenzje
Oki c5600n i c5900n. Znacie? To posłuchajcie.
Nowe drukarki Oki c5600n i c5900n zaprojektowane zostały z myślą o małych i średnich firmach. Szersza publiczność mogła zapoznać się z nimi na targach CeBIT w Hanowerze w marcu 2006 roku. A od jakiegoś czasu dostępne są także na naszym rynku. Choć wyglądają niczym bliźniaczki, ich wnętrze kryje kilka różniących je detali. Szczegóły w naszym teście.
Zobacz więcej
Samsung CLP 510
12 lutego 2007
testy i recenzje
Samsung CLP 510
Od 2005 roku na rynku dostać można urządzenie Samsung CLP-510. Zastąpiło ono model CLP-500, od którego odróżnia go lepsze nanoszenie kolorów, dokładniejsze wydruki i kompatybilność sterownika nie tylko z Windowsem, ale także z Mac i Linux. Cena niewiele różni się od cen niektórych czarno – białych drukarek laserowych, co jest tendencją obserwowaną od jakiegoś czasu na rynku. Z myślą o użytkownikach biur udostępniono także wersję przystosowaną do pracy w sieci.
Zobacz więcej
Epson Aculaser c1100
6 lutego 2007
testy i recenzje
Epson Aculaser c1100
Bardzo popularną drukarką, tak dla indywidualnych użytkowników jak i małych firm, jest Epson Aculaser c1100. Drukarka powstaje w fabryce Konica Minolta, natomiast silnik sygnowany jest przez Fuji Xerox. Jej cena oscyluje w okolicach 1700 zł. W zestawie znajdują się pojemniki wypełnione w jednej trzeciej tonerem. Kolejne kartridże to wydatek rzędu ok. 300 zł (black) i 500 zł (cyan, yellow, magenta). Więcej informacji na temat kosztów druku znajduje się w dalszej części testu.
Zobacz więcej
Epson Stylus Photo R220 i Stylus Photo R340
6 lutego 2007
testy i recenzje
Między drukarkami Epson Stylus Photo R220 i Stylus Photo R340 nie ma dużych różnic, przynajmniej pozornie. W obu drukarkach zastosowano te same materiały eksploatacyjne i obydwie sporządzają nadruki na odpowiednich płytach CD i DVD. R340 jest urządzeniem dla bardziej wymagających, a na pewno dla tych, którym zależy na możliwości sporządzania wydruków bezpośrednio z kart pamięci, bez konieczności podłączania komputera. Zainstalowany wyświetlacz pozwala wówczas wybrać zdjęcia oraz dobrać odpowiednie ustawienia.
Zobacz więcej
ilość artykułów na stronie: 50 100 200 

Ważne! Strona internetowa Centrum Druku stosuje pliki cookies, tzw. ciasteczka, są one wymagane do poprawnego jej funkcjonowania. Kliknij zgadzam się, aby niniejsza informacja nie pojawiała się lub dowiedz się więcej na temat cookies i naszej polityki prywatności.
Informujemy, że z dniem 25 maja 2018 r. administratorem danych osobowych w naszym sklepie jest Centrum Druku sp. j. z siedzibą w Krakowie (30-054), ul. Czarnowiejska 43, KRS: 0000493436. Twoje dane przetwarzane będą w celach związanych z obsługą zapytań i realizacją zamówień zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz.Urz. UE L 119, s. 1) – RODO.